Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 6dalis

Ruosiuosi lapkriti gimdyti. Pilvuks dideja smile.gif

Ketinu tartis su Janusu, nes pas ji lankausi. Kol kas gidejau apie ji tik gerus aptiliepimus, tad... Gal yra daugiau gyd.Januso pacienciu??? Pasidalinkite patirtimi prasau ax.gif
Atsakyti
Gimdymo metu, kai atvaživau gimdyti antrosios, labai Janušu nusivyliau. Neatskyrė lašančių vaisiaus vandenų nuo vulvito, apžiūrėjo gana šiurkščiai, viešai demonstravo savo nepasitenkinimą tuo, kad atvykome gimdyti su niekuo nesitarę ir ssugadinome laisvą jo laiką. sad.gif Ačiūdie, kad keičiantis pamainai atėjo gydytoja Locaitienė. Likau ja patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 27 liepos 2008 - 13:48
QUOTE(Lexana @ 2008 07 27, 13:47)
Gimdymo metu, kai atvaživau gimdyti antrosios, labai Janušu nusivyliau. Neatskyrė lašančių vaisiaus vandenų nuo vulvito, apžiūrėjo gana šiurkščiai, viešai demonstravo savo nepasitenkinimą tuo, kad atvykome gimdyti su niekuo nesitarę ir ssugadinome laisvą jo laiką. sad.gif Ačiūdie, kad keičiantis pamainai atėjo gydytoja Locaitienė. Likau ja patenkinta. smile.gif

As gimdziau prie gyd. Januso. Siaip neteko daug su juo bendrauti, tai nelabai ka turiu apie ji pasakyti. Siaip atliko savo darba ir tiek, nes jo prireike padeti istumti greitai mano mazyli (buvo apsisukusi virkstele aplink kakliuka). Nezinau kodel, gal del to, kad nelabai jis i gimdykla uzsukdavo, bet po gimdymo simboliskai atsilyginom tik akuserei. Kai mane veze jau i pogimdyvini sutikome ji koridoriuje, padekojau, o jis tik burbtelejo "sekmes" biggrin.gif
Mus gimdykloje pasitiko ir apziurejo gyd. Rovas thumbup.gif man patiko jo ramumas, svelnumas.
Mano nuomone pacios moterys yra islepinusios gydytojus su tuo mokejimu po 800 - 1000 lt doh.gif kas cia per kainos schmoll.gif kad man taip kas moketu papildomai uz darba, uz kuri jau ir taip gaunu lotuliukas.gif

Siaip neteko susidurti su kokiu tai grubumu ar panasiu elgesiu KGM. O pogimdyvinio skyriaus personalas is viso thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, as cia apsilankau retokai smile.gif Norejau paklausti, ar kas priaugo daug svorio besilaukdamos? Man 6m o jau visas 13kg, tiesiog baisu! Su pirmaja per via nestuma tiek tepriaugau.Ir dar ar kam nepaskausta sono, mat po pirmo cezario sakau gal taip turi buti, nors del viso pikto pasiemiau siuntimna is gydytojos, vaziuosiu i ligonine, kad paziuretu. Parasykit mielosios kaip jums. Aciu
Papildyta:
Na dar noreciau pasidalinti savo patirtimi kai laukiausi dukrytes. Jukneviciene is tiesu nepasako ko laukiesi, tai kai gime ir suzinojau kas smile.gif Bet siaip nieko blogo negaliu pasakyti, dirba savo darba ir tiek. Na man dare extra cezari, tai labai patenkinta likau visa komanda, labai geri gydytojai priziurejo. Ir siaip seseles geros paslaugios, na bent jau man taip buvo. Kai pasakiau savajam, kad tegul atsilygina, tai pasimete, sako nieko neradau smile.gif Na del epiduros, tai geriau buciau nesidariusi, bo visgi dare cezari:( Tai dabar su antru nestumu baisiai nugara skauda. O kur dar gimdysiu, t.y ar su akuserem ar su gydytoju nezinau, nes suma uz gydytojo prieziura yra didele, tu pinigeliu reikes mazyliui, juk taip viskas brangsta. Matysim pagal situacija, jei reikes mokesim, jei ne tai ne.
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 07 28, 15:08)
Na del epiduros, tai geriau buciau nesidariusi, bo visgi dare cezari:(
Tai dabar su antru nestumu baisiai nugara skauda.

Kadangi tau darė CZ, tai vis tiek būt reikėję durti į stuburą (bendros nejautros dabar beveik nebetaiko), taip kad dar geriau, kad buvo jau padarytas epidūras.
O nugara ne dėl to skauda, tik kažkodėl žmonės linkę viską suversti epidūrui.
Atsakyti
Tai zinok, kad su pirmu nestumu tos nugaros man neskaudejo. O del tos epiduros, tai visgi bereikalo, juk po to vel leido i vena dalinei nejautrai sad.gif Bet vat tas soniuko skausmas man ramybes neduoda, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 07 28, 16:58)
Tai zinok, kad su pirmu nestumu tos nugaros man neskaudejo. O del tos epiduros, tai visgi bereikalo, juk po to vel leido i vena dalinei nejautrai sad.gif Bet vat tas soniuko skausmas man ramybes neduoda, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif

Kažką painioji. Dalinei nejautrai leidžia tik į stuburą (spinalinė arba epidūras), bet niekada į veną. Tau kažką kitą leido.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 07 28, 17:05)
Kažką painioji. Dalinei nejautrai leidžia tik į stuburą (spinalinė arba epidūras), bet niekada į veną. Tau kažką kitą leido.

Tai kad ne,epidura suleido i stubura, bet kai cezaiui ruose leido butent i vena, tad ir nelabai supratau, kam man reikejo tos epiduros.
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 07 28, 17:18)
Tai kad ne,epidura suleido i stubura, bet kai cezaiui ruose leido butent i vena, tad ir nelabai supratau, kam man reikejo tos epiduros.

Tada aš kažko nesuprantu, nes ir aš turėjau extra CZ, o prieš tai epidūrą, tai man buvo tik padidinta vaistų dozė į stuburą ir tada iki pusės nieko nejaučiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 07 28, 17:18)

As ne medike,tai tu visu smukmenu ir niuansu nezinau.Kazin kaip bus su antru nestumu, nuojauta sako, kad pati nepagimdysiu, nors ka cia zinai, labai bijau antro gimdymo schmoll.gif
Papildyta:
Matyt nevienodai daro, nes antra karta man jokiu vaistu i stubura neleido, o butent i vena.
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas zino, ar gyd. V Maciulionyte dirba musu ligonineje, nes po gimdymo noreciau pas ja lankytis. Dekoju
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2008 07 28, 19:19)
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas zino, ar gyd. V Maciulionyte dirba musu ligonineje, nes po gimdymo noreciau pas ja lankytis. Dekoju

man taip pat idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvytes: 28 liepos 2008 - 21:12