Sveikutes, as cia apsilankau retokai

Norejau paklausti, ar kas priaugo daug svorio besilaukdamos? Man 6m o jau visas 13kg, tiesiog baisu! Su pirmaja per via nestuma tiek tepriaugau.Ir dar ar kam nepaskausta sono, mat po pirmo cezario sakau gal taip turi buti, nors del viso pikto pasiemiau siuntimna is gydytojos, vaziuosiu i ligonine, kad paziuretu. Parasykit mielosios kaip jums. Aciu
Papildyta:Na dar noreciau pasidalinti savo patirtimi kai laukiausi dukrytes. Jukneviciene is tiesu nepasako ko laukiesi, tai kai gime ir suzinojau kas

Bet siaip nieko blogo negaliu pasakyti, dirba savo darba ir tiek. Na man dare extra cezari, tai labai patenkinta likau visa komanda, labai geri gydytojai priziurejo. Ir siaip seseles geros paslaugios, na bent jau man taip buvo. Kai pasakiau savajam, kad tegul atsilygina, tai pasimete, sako nieko neradau

Na del epiduros, tai geriau buciau nesidariusi, bo visgi dare cezari:( Tai dabar su antru nestumu baisiai nugara skauda. O kur dar gimdysiu, t.y ar su akuserem ar su gydytoju nezinau, nes suma uz gydytojo prieziura yra didele, tu pinigeliu reikes mazyliui, juk taip viskas brangsta. Matysim pagal situacija, jei reikes mokesim, jei ne tai ne.