Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

QUOTE(regna @ 2008 12 02, 23:46)
Aš, čia apie morkų sultis.Man teko skaityti,kad geriant morkas į jas reik įlašinti alyvų aliejaus.Iš pat pradžių  priėmiau ,keistai,bet dabargeriant jas aš,būtinai įsilašinu aliejaus.Tai,geriau įsisavinama.

O reikia lasinti tam kad vitaminas A yra isisavinamas su riebalais, Juk kai gerdavom vaikystej vitamina A ji uzlasindavo ant duonos. Siaip nera skirtumo koki alieju, tiesog alyvu yra sveikesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi labai megstam svieziai apautas sultys, dazniausiai geriam morku ir i jas visada ipylu tuputeli grietineles, nebent jei namuose nera tai alyvuogiu aliejaus lasiuka, o taip kartais pasimiegauju obuoliu bet kadangi maitinu, o maziui dar kartais pucia pilvuka tai buna labai retai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš,kaip tik ruošiuosiu spaust obuolių sultis,bet prisėdau keletui minučių.
Atsakyti
sako labai sveika burokėlių bet neisivaizduoju su kuo reikėtų maišyti, kad skanu būtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 11, 00:35)
sako labai sveika burokėlių bet neisivaizduoju su kuo reikėtų maišyti, kad skanu būtų  verysad.gif

Skanu, o sumaisytos su obuoliu sultimis tai is vis pasaka. Bet jei medaus turi tai fantastika mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasara IKI buvau aptikusi svieziu sulciu kokteiliuku. Tai nuo etiketes nusirasiau sudeti ir nusprendziau pati gamintis smile.gif

Sitas skirtas savijautai gerinti po baliuko mirksiukas.gif :
3 obuoliai, 1 apelsinas, 1/2 banano, 1/2 citrinos, 1 a.s. medaus, truputis imbiero.

o stai dar vienas: 2 1/2 obuolio, 1 apelsinas, 1/4 mango, 1/2 persiko, 1/3 banano.

beje, ar kas naudojate po sulciu spaudimo likusias vaisiu ar darzoviu isspaudas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_Greta: 11 gruodžio 2008 - 10:27
Reikia eit bandyti burokėlių ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 10, 22:35)
sako labai sveika burokėlių bet neisivaizduoju su kuo reikėtų maišyti, kad skanu būtų   verysad.gif

As burokeliu sulciu imaisau i citrinos, morku ir obuoliu mixa. Buroku skonis truputi jauciasi, bet siaip labai man skanu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sundew: 11 gruodžio 2008 - 13:12
QUOTE(mama_Greta @ 2008 12 11, 12:27)
Sitas skirtas savijautai gerinti po baliuko mirksiukas.gif :
3 obuoliai, 1 apelsinas, 1/2 banano, 1/2 citrinos, 1 a.s. medaus, truputis imbiero.

bet kazi kaip isspausit is bananu ?g.gif Jis juk uzkemsa ta seteli

sundew tikrai buvau pamirsusi kaip skanu burokeliai su apelsinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 11, 17:17)
bet kazi kaip isspausit is bananu ?g.gif J

banana galima tiesiog sutrinti..
Atsakyti
MamaGreta,didelis ačiūūū, už nuostabią nuorodėlę,reiks išbandyti.
Aš,morkų išspaudas naudoju morkų pyragui kepti,o,taip pat kepu blynus su varške,kai neturiu kepu vienus morkų sklindžius,įdedu razinų į vidų.
Iš obuolių,kartais įdarau lietinius įmaišydama įvairiausių priedų.
Papildyta:
Papildymas,
Aš,išsispaudžiuir vienų citrinų sulčių įdedu medaus išsuku ir laikau šaldytuve,labai gerai,įsipilti į arbatą,arba gerai išgerti,šaukštą kitą ,kai pajauti,kad artinasi sloga.
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 04 06, 10:52)
sveikos supermamos!!!! Einu visada per maximą ir pačiusi sulčių barą susimastau.. ir kas geria tas brangybes?
Aš spaudžiu kasdien morkų ir burokėlių sultis, pati, namie, kankinu seną sulčių aparatą cry.gif . Pagal seną seną knygą, ten pasakyta kad reikia didinti burokėlių santykį nuo 4:1 iki 1:4 (1 morkų dalis ir 4burokėlių) kaip tik esu 3:2... bet tas burokėlių kiekis jau varo į neviltį g.gif
kas dar sveikatinasi?
taip pat įdomu, gal kas neseniai pirko sulčiaspaudę, ir kaip jos toleruoja gaudamos super kietą daržovę? manoji yra 300W tai springsta nuo žalių burokėlių...

spaudziu namuose tik is uogu ir vaisiu,o ka tik spaustu maximoje niekada neperku
Atsakyti