Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 07, 23:28)
o va obuoliu kotelius as ispjaunu..

O aš tai tinginė-nepjaunu. Ir kivių nelupu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 08, 01:10)
O aš tai tinginė-nepjaunu. Ir kivių nelupu  blush2.gif

chm g.gif , gal isties neverta... o as mat instrukciju prisiskaiciau ir stengiuosi ju laikytis... baisu ta filtra pazeist, bet gal nera jis toks jau jautrus kaip raso.. o kokios firmos jusu sulciaspaude?
anksciau cia toj temoj skaiciau, kad kitos ir morku neskuta, bet as stegiuosi nevalgomas dalis pasalinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 08, 00:16)
o kokios firmos jusu sulciaspaude?

STOLLAR JE95 4u.gif
user posted image
Tik dar indas sultims yra, ir ji pas mus tamsesnė kažkokia g.gif
Va čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 08 vasario 2009 - 00:23
QUOTE(Nome @ 2009 02 08, 01:21)
STOLLAR JE95  4u.gif
user posted image
Tik dar indas sultims yra, ir ji pas mus tamsesnė kažkokia  g.gif
Va čia

maniske irgi stollar je95 drinks_cheers.gif tik pilka..
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 08, 00:25)
maniske irgi stollar je95  drinks_cheers.gif tik pilka..

Nu va, tai nebijok kivių mest su visa skūra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 08, 01:34)
Nu va, tai nebijok kivių mest su visa skūra  lotuliukas.gif

mes is kiviu nespaudziam sulciu.. tik pabandem.. daliai seimynos vidurius paleido (sorry, subtilesnio issireiskimo ant greituju nesugalvoju... blush2.gif ), o man kazkaip gerkle grauzia nuo ju.. valgyt skanu, o va sultys kazkaip nepatiko schmoll.gif
kita vertus, laikaus tuos nuostatos, kad megstamus vaisius reikia tiesiog valgyt, o ne sultis spaust - vis daugiau naudos.. valgant ne tik vitaminus gauni, bet ir lastelienos bei mikroelementu.. va kokiu morku ar apelsinu tai daug neprivalgysi, todel spaudziu sultis - skanumelis wub.gif
Atsakyti
O aš tik vis galvoju-kiek ilgai man užteks kantrybės kas rytą spausti tas sultis?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 08, 02:12)
O aš tik vis galvoju-kiek ilgai man užteks kantrybės kas rytą spausti tas sultis?

spausti sultis ir paruosti vaisius tai dar niekis, bet jau plovimas po to... doh.gif nu nors vienu indu tenka maziau plauti nuo tada, kai susipratau, kad i isspaudu inda galima koki maiseli ideti - ismeti ji po spaudimo ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 08, 01:19)
susipratau, kad i isspaudu inda galima koki maiseli ideti - ismeti ji po spaudimo ir vsio thumbup.gif

Mums tai perkant pardavėjas iš karto davė tokį pasiūlymą-tai juo ir naudojamės rolleyes.gif
Atsakyti
del kantrybes tai pasakysiu taip - prie gero greit priprantama.. as jei pora dienu neissipaudziu sulciu, tai jau baaaaisiai norisi ax.gif tos is pakeliu tai visai dingo is mano saldytuvo.. nesinori net schmoll.gif
Atsakyti
Manoji sulčiaspaudė- http://www.topocentr...-hr-185890.html
Esu ja patenkinta...
Atsakyti
Važiavom speciailai šiandien į Norfą, nes lietuviški obuoliai po 65 ct. Prisipirkom-bus sultims biggrin.gif
Atsakyti