Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

QUOTE(Nexta @ 2009 02 26, 20:56)
kauliukus isemet kaip suprantu ir ar lupot jas ar ne? saldet? 4u.gif  ax.gif

kauliukus tai jau taip, teko isimt, pobjauris toks darbelis doh.gif bet nelupau, ir saldint visai nereikejo schmoll.gif vien slyvu sultys tai gal ir per rugscios butu buvusios, bet su morkom tai thumbup.gif net mano mazena nesiraukydamas didziausia puodeli isgere lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 26, 22:45)
kauliukus tai jau taip, teko isimt, pobjauris toks darbelis doh.gif  bet nelupau, ir saldint visai nereikejo schmoll.gif vien slyvu sultys tai gal ir per rugscios butu buvusios, bet su morkom tai thumbup.gif net mano mazena nesiraukydamas didziausia puodeli isgere lotuliukas.gif

as morku nemegztu, man gak vienos geriau butu, ale speju saldinti reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 26, 22:51)
as morku nemegztu, man gak vienos geriau butu, ale speju saldinti reiktu g.gif

manau, kad reiketu ax.gif arba maisyti su kokiom kitom saldziom sultim - obuoliu pavyzdziui, gal kokiu melionu g.gif ar su persikais.. bet cia au brangokai iseitu turbut.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 26, 21:45)
kauliukus tai jau taip, teko isimt, pobjauris toks darbelis doh.gif  bet nelupau, ir saldint visai nereikejo schmoll.gif vien slyvu sultys tai gal ir per rugscios butu buvusios, bet su morkom tai thumbup.gif net mano mazena nesiraukydamas didziausia puodeli isgere lotuliukas.gif

Paskui i tulika neleke? Toks "agresyvus" derinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 26, 23:24)
Paskui i tulika neleke? Toks "agresyvus" derinys ax.gif

Nu ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas tvarkoj thumbup.gif mums tik kiviai agresyvus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 26, 23:00)
manau, kad reiketu ax.gif  arba maisyti su kokiom kitom saldziom sultim - obuoliu pavyzdziui, gal kokiu melionu g.gif ar su persikais.. bet cia au brangokai iseitu turbut.. doh.gif

idomu o deda pardes slyvu sultyse,nes ten jos saldzios tokios buna, Gutos ypac beroc rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 26, 23:35)
idomu o deda pardes slyvu sultyse,nes ten jos saldzios tokios buna, Gutos ypac beroc rolleyes.gif

kas cia per gutos sultys? svieziai spaustos? siaip slyva pakankamai saldus vaisius ir uzaugusiu vasara kur nors sode ar kaime tai tikrai nereiktu saldinti. o cia as gi tas parduotuvines, neaisku is kur atveztas ir kaip uzaugintas spaudziau.. dabar gi "ne sezonas" ir tas ju skonis (paciu slyvu) nu toks kazkoks ne koks.. tiktu tik pyragui kept, bet patingejau.. blush2.gif o sultis va visai skaniai isgerem smile.gif cia senelis pas anukeli atvaziaves visokiausiu vaisiu pripirko, uztat ir eksperimentuojam thumbup.gif
Atsakyti
Nea, Guta is pakepiu sultys, ne sviezios schmoll.gif svieziu slyvu sulciu nera
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 26, 23:48)
Nea, Guta is pakepiu sultys, ne sviezios schmoll.gif  svieziu slyvu sulciu nera

oj nu is pakeliu ten gi tokios ir sultys.... schmoll.gif visos "sultys" pakeliuose yra is koncentratu, o tai reiskia - is milteliu.. su naturaliai spaustom sultim ner ko lygint schmoll.gif o ir kainos ju nezmoniskos - ne ta prasme, kad neiperkamos, bet man atrodo turint sulciaspaude neverta ju pirkti, juk praktiskai uz tokia pacia kaina gali issispaust naturaliu sulciu - ziemos sezonu is morku, obuoliu, apelsinu. man tai ir kur kas skaniau wub.gif o rugstesnes sultis (kad ir tu paciu slyvu) nebutina saldinti, galima tiesiog vandenuku siek tiek praskiesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 26, 22:35)

Parduotuvines ne tik saldina, bet ir visokiausiu s.. prideda. Is parduotuviniu,man atrodo, geriausia pirkti tokiuose trilitnikuose, buna pomodoru, slyvu, obuoliu, gal dar kokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 27, 12:46)
Parduotuvines ne tik saldina, bet ir visokiausiu s.. prideda. Is parduotuviniu,man atrodo, geriausia pirkti tokiuose trilitnikuose, buna pomodoru, slyvu, obuoliu, gal dar kokiu g.gif

aha zinau, bet man didelis kiekis labai 3 litrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 03 11, 20:38)
aha zinau, bet man didelis kiekis labai 3 litrai schmoll.gif

Su kaimynu pasidalink mirksiukas.gif
Atsakyti