Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

QUOTE(ingauk @ 2012 04 22, 15:23)
o jus spaustas naturalias sultys skiedziat ir kokiu santykiu ar ne  g.gif  blush2.gif

O kam skiesti? g.gif Nebent vaikui galima butu skiesti. Bet as niekad neskiedziu niekuo (nebent i morku sultis truputi grietineles ipilu, nes jas reikia su riebaliuku gerti, kad vitaminai pasisavintu).
Atsakyti
aš tai ne.. stengiuos išsisplausti ir iškart išgerti smile.gif
Atsakyti

QUOTE(LARISA 74 @ 2012 04 20, 08:25)
4u.gif sveikos,na mes irgi pradejom gerti švežiai spaustos sultis su visa šeima mirksiukas.gif ,neseniai persirgom  kažkoki vyrusa turejom nes visi gerem antibus ,ir niekuo nepadejo,o su mažium tai teko ir santariškese pagulet mirksiukas.gif ,tai dabar klausymas iškilo kokio geriau butu gerti ,geriem apelsinu + oboliai+kriauše mirksiukas.gif neblogai bet man saldoka gavosi g.gif .viena kart dadejau pre apelsino+obolio+cukinijos  thumbup.gif

Reiks paragauti.
Spaudžiau arbūzų, tai ot. Arbūzas pats skaniau.
Atsakyti
O aš vardan sveikos mitybos sulčių nespaudžiu (nebent iš neturėjimo kur dėti vaisių/daržovių ar šiaip norėdama kažko...). Mat žinau, kad daug sveikiau suvalgyti 1 obuolį, nei išgerti stiklinę sulčių iš 3 obuolių (ar bet ko kito). Pirmiausia, kuo daugiau vaisiaus minkštimas liečiasi su metalu ir oru, tuo daugiau vitaminų praranda. Antra - gal per daug vartojat ląstelienos, kad ją lengva ranka išmetat? O kiek dar joje lieka naudingų medžiagų doh.gif Žodžiu, nuolatinis sulčių spaudimas - išpuikimas arba nežinojimas.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 06, 16:35)
O aš vardan sveikos mitybos sulčių nespaudžiu (nebent iš neturėjimo kur dėti vaisių/daržovių ar šiaip norėdama kažko...). Mat žinau, kad daug sveikiau suvalgyti 1 obuolį, nei išgerti stiklinę sulčių iš 3 obuolių (ar bet ko kito). Pirmiausia, kuo daugiau vaisiaus minkštimas liečiasi su metalu ir oru, tuo daugiau vitaminų praranda. Antra - gal per daug vartojat ląstelienos, kad ją lengva ranka išmetat? O kiek dar joje lieka naudingų medžiagų  doh.gif  Žodžiu, nuolatinis sulčių spaudimas - išpuikimas arba nežinojimas.

visiskai pritariu. As gaminu smoothies (glotnucius), kur dedi visa vaisiu. Ir su blenderiu viska susmulkini per kelias sek.,todel to metalo zala - minimali:)
Atsakyti
Gal kas zinote kur Kaune galima rasti Smoothie? Geriau butu uz normalesne kaina.
Arba gal kas netycia zinot is kur vero cafe perka smoothie?
Atsakyti
Įsigijau ir aš lėtaeigę sulčiaspaudę, tai gėrėm šiandien morkų, burokėlių laimo sultis. 2 Pailgi didoki burokėliai, 4 didokos morkos, 1 cielas laimas (su odele dėjau). Sultys buvo liuks. smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį labai mėgstam gerti obuolių+morkų+apelsinų sultis bigsmile.gif
Išspaustas sultis iš karto geriam, neskiedžiam nei sau, nei vaikui
ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukaja: 12 gruodžio 2012 - 11:03
Laba smile.gif daug skaiciau jusu pasisakymu sulciu klausimu. Ir vienu pasisakymuose, ir kitu - tiesios yra. Teisingai sakot, jei sultys spaudziant yra salytis su metalu, vyksta oksidacijos procesai, kuriu metu zusta dalis vitaminu ir mineralu, o tai nera gerai. Kramtymas vaisiu ar darzoviu, vel gi nera pats geriausias variantas, nes mes nekramtom tiek kartu, kiek reiketu, o nesukramtytas maistas pakliuves i skrandi, puna. geriant sultys, vitaminai geriau ir greiciau isisavinami, nei kramtant. Aisku, ivairi literatura, ivairiai ir raso, bet tame tiesos yra, nes galim visai pajusti savo kunu smile.gif Tad kramtykit, gerkit sultys ir bukit laimingi!
Atsakyti
Sveiki, cia daug kalbama apie sultys, kas sveika, kas nesveika. Viskas sveika, kad su saiku:) Dabar rinkoj atsirado naujos letaieiges sulciaspaudes, kurios yra naujiena ir kurios spaudzia is visko, bei nereikia plauti...Siaip seimoj turim viena, bet labai sena sulciaspaude, kuria beveik nesinaudojam, nes plauti tingisi smile.gif vieni musu pazystamu turi letaieige supciaspaude, tai labai patenkinti. Mes kaip ir susigundem, bet pirmiausiai tai norim paziureti, kas rinkoj siuo metu siuloma. Teko apziureti Zyle, Bauer, Hurom sulciaspaudes. Ir viena ir kita, ir trecia spaudzia ta pati, kaip kad atrodo is pirmo zvilgsnio. Bet giliau pasidomejus, pradeda rysketi skirtumai. Man, kaip ir daugeliui svarbu ne tik pinigu suma, bet ir kokybe. Kiek suzinojau, tai, kad pradininkai ir isradejai siu letaieigiu sulciaspaudziu yra kompanija Hurom. Nors ir visi akcentuoja savo produkta, kaip originala. Zyle - tai ta pati Cooksense, tik su savo vardu, o geriau paziurejus i detaliu kokybe, skirtumas matosi...Bauer firmos sulciaspaudes tas pats kaip ir Hurom, tik jie taip pat uzsideja savo varda ir parduoda seniausia modeli, o pagal kaina tai kaip Hurom naujesnio modelio. Garantija, kaip ir visur vienoda, tik is siu triju modeliu, rinkciausi Hurom. Ju modeliu pasirinkimas didziausias ir kur originalas, ten ir kokybe...
Gal kas galetumete pasidalinti savo patirtimi ir issakyti savo nuomone apie sias sulciaspaudes, gal kas jau naudojasi vienu ar kitu modeliu. Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
dažnai spaudžiu sultis iš to, ko yra namuose - beveik visada dedu obuolių, morkų, burokėlių. Moliūgų, apelsinų, greipfruktų, citrinų. Žiemos metu įdedu ir iš šaldiklio ištrauktų bei atitirpintų uogų (j. ir r. serbentų, bruknių, spanguolių), imbiero. Maišau įv. porcijom 4u.gif labai sveika ir skanu blush2.gif
dar esu dėjusi ir agurkų, cukinijų, granato sėklų, tad galima visko prigalvoti smile.gif
Atsakyti