Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su neištikimybe

QUOTE(alter ego @ 2008 07 11, 15:39)
Va pvz. mano meilės objektas - aš - niekada nesikeis  cool.gif

Laikinai pagrindiniu meilės objektu gali tapti vyras arba vaikas(ai).
Atsakyti
QUOTE(Pievų gėlė @ 2008 05 28, 20:13)
Aš kažkada irgi galvojau, kad išdavistės atleisti negalima, bet.... Kai pati su ja susidūriau atleidau. Nesakau, kad labai buvo lengva, bet po skausmo kažkaip išmoksti priimt gyvenimą tokį koks jis yra ir su jo išdaigomis. Nu ir priiminėji. Gal kažkaip į viską kas aplinkui pažiūri kitu kampu. Gal ta išdavistę priimi ne kaip išdavystę, o kaip gyvenimo vingį. nei atleist nebandai nei neatleist, gyveni savo gyvenimą ir stengies, kad praeitis taves nebekasytu.

Pilnai sutinku, man irgi atrode, kad jei mane isduos tikrai ispirsiu lauk, bet kai taip atsitiko, pasirodo ne taip paprasta.... Atleisti tai atleidi, jei tai galima pavadinti atleidimu. Per visus tuos metus nebuvau daugiau nei karto to priminusi, bet vat pamirsti tai neiseina, nors prabego astuoni metai, bet dar ir dabar nepamirsta ir kartais pagalvoji, kas butu, jei buciau paielgusi kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Meilute @ 2008 05 29, 08:31)
Mielos moteriskes, juk jie ir isduoda todel, kad jus jiem atleidziat...

Kvailas pasakymas. Is kur jie gali zinoti, kad jiems atleis? Tu gi neatleidai, ir matyt zinojo , kad neatleisi, bet vistiek isdave g.gif
Atsakyti
As nezinau, ar mano vyras istikimas man. Tiesiog manau, kad taip yra. O kas butu, jei atsitiktu kazkas panasaus? g.gif Turbut neuztektu jegu nutraukti viska, kas iki siol buvo.
Joa, galvosukis...
Atsakyti
As turbut per daug myliu save ir negaleciau taip lengvai to pamirsti, ir toliau gyventi lyg niekur nieko. Jus gal "nusvitusios" moterys, jei Jus isduoda o jus vistiek su juo bunat.....
Atsakyti
Argi gali būti viskas taip pat, kaip buvo, kaip buvo prieš sužinant apie neištikimybę? Ar galima toliau sėkmingai mylėti tokį vyrą ir pačiai jaustis mylima? Tai turėtų užmušti bet kokią meilę. Ir taip sunku gi ją išsaugot, o čia, še tau, kad nori, po tokių dalykų toliau sau myli, ech, aš turbūt nesuprasiu niekada g.gif
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 22:13)
aš turbūt nesuprasiu niekada  g.gif

O Jums yra dėl ko mėginti suprasti ar įsijausti? Nes žinot, aš niekada nesuprasiu troleibuso vairuotojų... bet man to ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 08 07, 22:43)
O Jums yra dėl ko mėginti suprasti ar įsijausti? Nes žinot, aš niekada nesuprasiu troleibuso vairuotojų... bet man to ir nereikia.

Man pačiai tai nėra reikalo, kol kas bent.
Bet yra draugių, kurių negaliu suprast. Aišku ne mano tai reikalas,bet...
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 23:28)
Man pačiai tai nėra reikalo, kol kas bent.
Bet yra draugių, kurių negaliu suprast. Aišku ne mano tai reikalas,bet...

Niekada nesakyk niekada.....
Jei paciai taip nutiks, tada ir bandyk suprasti. ax.gif
Atsakyti
Argi gali būti viskas taip pat, kaip buvo, kaip buvo prieš sužinant apie neištikimybę?  Ar galima toliau sėkmingai mylėti tokį vyrą ir  pačiai jaustis mylima? Tai turėtų užmušti bet kokią meilę. Ir taip sunku gi ją išsaugot, o čia, še tau, kad nori, po tokių dalykų toliau sau myli, ech, aš turbūt nesuprasiu niekada  g.gif

Tikrai negali taip buti, kaip buvo IKI!
Tu teisi tai uzmusa bet kokia, kad pacia stipriausia meile.
As irgi negaliu surasti, kaip galima ir toliau gyventi su tokiu...........
As geriau noreciau likti viena, nei kas vakara ir ryta galvoti, kodel jis taip padare ir kiek kartu dar tai bus. Kur buvo vienas kartas bus ir daugiau!
Niu o jei pati nueiciau na leva, tai susimastyciau ka veikiu su savuoju? doh.gif
Veltui laika leidziu, juk meteliai tai bega!
Atsakyti
labutis ,uzjauciu is visos sirdies moteriskes gyvenancias tokioj pekloj.ir ne bereikalo -turiu patirties.pirmas mano vyras buvo neistikimas su mano geriausia drauge.pats neprisipazino ,draugei sazine suvirpejo.atleidau -abiems.esu uzsienyje ,tai su drauge santykiai isbleso,o su vyru issikyriau ,gere dar ir manim nelabai rupinosi.po to maniau -ne vieno melagio arti saves neprisileisiu.ha ha pokstas praejus metams po sutuoktuviu metiniu suzinojau ir pamaciau maniskio internetinius zaidimus ,t y pazintys ,pokalbiai ,daugiau nezinau...nerprisipazino..melagis..kartojasi skausmas ,nepasitikejimas ,o tik isgirdus as megstu seksa on the side norisi vemti...kiekvienas atsakome uz save ...tegul dievas teisia ir sveria skriaudas ir skausma .bandau buti stipri -mokausi -kiekviena diena ,kartais net minute...nesinori draskytis ,vel viska is naujo...nezinau kiek bus tos kantrybes..kol akiu nedrasko gyvenu.galvoju ,kaip tos moteriskes lendancios i tarp dvieju nebijo dievo ,neturi sazines ir is vis ka jos masto ,jei masto ?laikykimes !!!!! smile.gif
Atsakyti
Argi gali būti viskas taip pat, kaip buvo, kaip buvo prieš sužinant apie neištikimybę?  Ar galima toliau sėkmingai mylėti tokį vyrą ir  pačiai jaustis mylima? Tai turėtų užmušti bet kokią meilę. Ir taip sunku gi ją išsaugot, o čia, še tau, kad nori, po tokių dalykų toliau sau myli, ech, aš turbūt nesuprasiu niekada  g.gif

As buvau lygiai tokios pacios nuomones, kol viena grazia diena ir man tai atsitiko... Patikek, viena yra ziureti i kitus zmones ir stebetis, kaip jie gali atleist ir toliau mylet, o visai kas kita yra kai tau paciai tai atsitinka... Ir atleidau as, nes myliu, nes jis ir po siai dienai be galo gailisi... Jau pora metu prabego... Esam labai laimingi, mylim vienas kita turbut labiau nei bet kada, kartais prisimenam, sviesiu protu viska aptariam, bet ziurim i tai kaip i praeities klaida, del kurios vos nesugriuvo musu santykiai. Ar verta buvo atleisti??? 100% taip!
Atsakyti
QUOTE(muah @ 2008 10 28, 17:16)
As buvau lygiai tokios pacios nuomones, kol viena grazia diena ir man tai atsitiko... Patikek, viena yra ziureti i kitus zmones ir stebetis, kaip jie gali atleist ir toliau mylet, o visai kas kita yra kai tau paciai tai atsitinka... Ir atleidau as, nes myliu, nes jis ir po siai dienai be galo gailisi... Jau pora metu prabego... Esam labai laimingi, mylim vienas kita turbut labiau nei bet kada, kartais prisimenam, sviesiu protu viska aptariam, bet ziurim i tai kaip i praeities klaida, del kurios vos nesugriuvo musu santykiai. Ar verta buvo atleisti??? 100% taip!

Bet, as tikiuosi, jis nepradejo dulk...i kita merga tau bunant nesciai? Nes, mano nuomone, tai gali buti labai skirtingi dalykai...Turiu omenyje, atleidima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagdoncikas: 28 spalio 2008 - 17:20