Įkraunama...
Įkraunama...

VU ligoninės Žalgirio klinika

sveikutes,
ateinancia savaite gulsiu i zalgirio klinikos ligonine operacijos be galo bijau blush2.gif operacija turi vykti su vietine nejautra verysad.gif verysad.gif salins danti, cista ir uzsius anti.

gal kas susiduret: ar galima tartis su gydytoju del didesnes / stipresnes nejautros ? ar tai daroma oficialiai, ar asmeniskai su operuosianciu (palatos?) gydytoju reikia kalbeti. jei asmeniskai, kokios dabar "stavkes" dydis ?

aciu , labai pagelbetumet
Atsakyti
As pries kokius 5 metus ten protnius dantis isoperavau, kadangi augo kitur negu reikia lotuliukas.gif Man visai ten patiko. Labai rupestingas personalas, gydytojai atsakingi. Dare su bendra narkoze, jokiu komplikaciju nebuvo, o ir paleist po savaites laiko nenorejo, nors buvo viskas OK tongue.gif Labai patenkinta esu
Atsakyti

o kaip dirba greitoji pagalba Zalgirio klinikoje, ar savaitgaliais irgi dirba , gal zinote iki keliu valandu?

aciu
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2011 11 30, 10:48)
o kaip dirba greitoji pagalba Zalgirio klinikoje, ar savaitgaliais irgi dirba , gal zinote iki keliu valandu?

aciu

Turit omeny skubią pagalbą?Jei taip,tai kasdien nuo 20.00 iki 7.00 ar tai 8.00,o savaitgaliais ir švenčių d.visą parą.
Atsakyti
savo mergaite,kuriai tuo metu buvo 1,5m operavom Zalgirio klinikoj ir likom patenkinti.gyd super thumbup.gif ypac Martuseviciute ir personalas saunus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokios kokybės plombas deda Žalgiry? g.gif Skubiai reikia...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 02, 20:32)
Gal kas žino kokios kokybės plombas deda Žalgiry? g.gif  Skubiai reikia...

Tokios pacios, kaip ir visam Vilniuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 12 02, 22:15)
Tokios pacios, kaip ir visam Vilniuj biggrin.gif

Nu man sakė,kad privačiose ir valstybinėse,bent kai kurie mano pažįstami,plombose mato didelį skirtumą.Man kadangi niekada nebuvo dėta plomba valstybinėje įstaigoje,tai bijau,kad nebūtų taip,kad aš neiškentus dabar nuvažiuosiu į Žalgirį,o pirmadienį nuėjus pas dantistą (sako visad realią situaciją),pasakys,kad plomba šd kokia ir tt.Nes mano dantistas deda kažkokias labai krūtas (susidedančias iš 3 medžiagų),aišku kainuoja viena plombikė be nuolaidos gal 150Lt (man,kaip nuolatinei klieintei-pigiau).Ale laiko ilgai.Ir irisus žiaumoju ir tt.Dabar tik dantistas tikrino dantis,jam viena plomba pasirodė įtartina,bet pakrapštinėjo gerokai ir pasakė,kad lyg ir viskas ok.Tai pradžiai ir man viskas ok buvo.Pradėjo skaudėt tą dantį po paros ir dabar dantistas mano tik pirmadienį matyt galės priimti,o tos pusės nė prikąsti negaliu... doh.gif Tai galvoju ar neteks po to gręžt dar kartą danties..
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 02, 21:54)
Nu man sakė,kad privačiose ir valstybinėse,bent kai kurie mano pažįstami,plombose mato didelį skirtumą.Man kadangi niekada nebuvo dėta plomba valstybinėje įstaigoje,tai bijau,kad nebūtų taip,kad aš neiškentus dabar nuvažiuosiu į Žalgirį,o pirmadienį nuėjus pas dantistą (sako visad realią situaciją),pasakys,kad plomba šd kokia ir tt.Nes mano dantistas deda kažkokias labai krūtas (susidedančias iš 3 medžiagų),aišku kainuoja viena plombikė be nuolaidos gal 150Lt (man,kaip nuolatinei klieintei-pigiau).Ale laiko ilgai.Ir irisus žiaumoju ir tt.Dabar tik dantistas tikrino dantis,jam viena plomba pasirodė įtartina,bet pakrapštinėjo gerokai ir pasakė,kad lyg ir viskas ok.Tai pradžiai ir man viskas ok buvo.Pradėjo skaudėt tą dantį po paros ir dabar dantistas mano tik pirmadienį matyt galės priimti,o tos pusės nė prikąsti negaliu... doh.gif Tai galvoju ar neteks po to gręžt dar kartą danties..

Jei prikasti negalit, tai greiciausiai plombos keitimas nepades, kanalus gydyti reikes. Savaitgaliais to zalgiry tikrai nepadarysit. Tik suteiks pirmaja pagalba.
Zalgiris nera paprasta valstybine( as lygindama turiu galvoje ale Seskines, pasilaiciu poliklinikos ir pan.) ir kainos bei visos medziagos cia kaip normaliuose privaciuose, o nemazai paslaugu ir brangiau
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 12 03, 00:11)
Jei prikasti negalit, tai greiciausiai plombos keitimas nepades, kanalus gydyti reikes. Savaitgaliais to zalgiry tikrai nepadarysit. Tik suteiks pirmaja pagalba.
Zalgiris nera paprasta valstybine( as lygindama turiu galvoje ale Seskines, pasilaiciu poliklinikos ir pan.) ir kainos bei visos medziagos cia kaip normaliuose privaciuose, o nemazai paslaugu ir brangiau

Kanalai mano sveiki.Draugė (būsima odontologė) sakė,kad čia periodonto uždegimas ties viršūne ar kažkaip panašiai.Nes rentgenai normalūs buvo prieš 1,5sav.tai per tiek laiko,kad taip baisiai nieko negalėjo nutikt.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 02, 23:30)
Kanalai mano sveiki.Draugė (būsima odontologė) sakė,kad čia periodonto uždegimas ties viršūne ar kažkaip panašiai.Nes rentgenai normalūs buvo prieš 1,5sav.tai per tiek laiko,kad taip baisiai nieko negalėjo nutikt.

Jei kanalai sveiki, tai "periodonto uždegimas ties viršūne" neturi buti. Reiskias, juos reikia gydyti/ pergydyti.
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 12 03, 10:52)
Jei kanalai sveiki, tai "periodonto uždegimas ties viršūne" neturi buti.  Reiskias, juos reikia gydyti/ pergydyti.

Nu pasirodo kanalai per 2 sav.pasidarė nesveiki visai...Tik sunku įsivaizduoti kaip gali taip staigiai atsirasti kardinalūs pokyčiai.Iš visiškai sveiko,į visai nesveiką per 2 sav...
Atsakyti