aš užsivilkau , kai pradėjau 4-tą mėnesi, nes iki to buvo kokiu tai kelniu su zemintu liemeniu, sijonu

Lygiai 18 sav. - kai išaugo per vieną savaitę - tuo metu buvau užsienyje komandiruotėje, tai partneriai sakė - o tikrai tu nėščia, nes iki tol nesimatė nieko

Man 4menesi pradejo matytis pilvas, tada ir pradejau nesiot
rubus

mus jau šiandien į dekretines išleido..
bet
drabužėlių kol kas nereikia
daug kas net suabejojo, ar man jau laikas atostogaut...

labai jau brangus tie nestukiu rubai, nusipirkau paprastas kelnes vos zemiau keliu su specialia guma, kaina 175lt
. Siaip pilvukas matosi nuo 15 savaites, bet tu kelniu dar nenesioju, gal kiek dar guma platoka, paskutini menesi bus kaip tik, o vakar nusipirkau madingus dzinsus, aptemti, bet labai tapriios medziagos, labai zemas liemuo, tai su tais aptemtais dzinsukais labai patogiai jauciuosi, gal kiek smunka i apacia
, bet svarbiausia pilvuko nespaudzia ir atrodo graziai
. Bet turiu problema, siandien taip atsale, pagalvojau odine savo striuke issitrauksiu is spintos, o ji neuzsisega per krutine ir pilva
, teks nauja priktis, islaidos...

QUOTE(Rupuziokas @ 2007 09 19, 12:43)
labai jau brangus tie nestukiu rubai, nusipirkau paprastas kelnes vos zemiau keliu su specialia guma, kaina 175lt
. Siaip pilvukas matosi nuo 15 savaites, bet tu kelniu dar nenesioju, gal kiek dar guma platoka, paskutini menesi bus kaip tik, o vakar nusipirkau madingus dzinsus, aptemti, bet labai tapriios medziagos, labai zemas liemuo, tai su tais aptemtais dzinsukais labai patogiai jauciuosi, gal kiek smunka i apacia
, bet svarbiausia pilvuko nespaudzia ir atrodo graziai
. Bet turiu problema, siandien taip atsale, pagalvojau odine savo striuke issitrauksiu is spintos, o ji neuzsisega per krutine ir pilva
, teks nauja priktis, islaidos...

jo pradzioj atrodo, kad issiversi su vienom kelnem... o man paskutiniais praeito nestumo menesiais neitilpau net i dauguma savo nestukes rubu kuriuos pirkau

o del kelniu su pazemintu liemeniu, tai as tada apsigavau, nes irgi galvojau kad galesiu nesiot, o mano gimda zemai gan visad buvo, tai greit as ir i jas nebetilpau,
bet kitos kazkaip visa nestuma su tokiom pravaiksto

Kai suejo 12 savaičių

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 04, 21:39)
Tik pasakiau, kad storumas su grožiu man nesisieja, ir jei ir galima būti laimingai dėl nėštumo, tai tikrai ne dėl to, jog auga pilvas. Kitaip tariant, nepriskiriu storėjimo prie šviesiosios nėštumo pusės - tai tik neišvengiams palydovas. Nors aišku būti pilvotai ko gero maloniau nei kasdien bloguoti - šia prasme laukiu ir aš, bet tik šia...
Beje nesakiau, kad reikia slėpti, bet ir susitikus kiekvieną n-tosios eilės pažįstamą, nesakysi: "Labas, žinai, o aš laukiuosi
". O kai kas nors matuoja akimis be žodžių tavo lašinukų sluoksnį, malonumas turbūt menkas.

Beje nesakiau, kad reikia slėpti, bet ir susitikus kiekvieną n-tosios eilės pažįstamą, nesakysi: "Labas, žinai, o aš laukiuosi

nors kitom gal ir keista, bet as esu visiskai tokios pat nuomones

O ir tas storejimas, tai neisvengiamybe, del kurios is draugsmo as tikrai nealpstu

Sveikutes mamytes
. As cia visai naujoke..., bet labai idomu paskaitineti tai, kaip jus dalinates savo patirtimi, mintimis ir pan. As ir laukiuosi... Ir kaip tik vakar buvau vcup nestukiu drabuziu nusipirkti, tai kainos atitinkamos, bet pasirinkimo rudeniui ar ziemai visai nera
. Taciau po dvieju- triju savaiciu atvaziuoja nauja kolekcija drabuziu, tai gal pavyks ka nusipirkti, nes jau visu drabuziu siules braska kai uzsidedu
.

mano pilvuko gyventojui jau 14-ta savaite, pilvas pradeda lysti, kelnes visos tvarkingai kabinamos giliau i spinta...
nestukiu rubu kol kas nesidairiau, bet nuo kitos savaites zadu pradet (ne kad nori, bet kad reikia..
)