Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Su pirmu pilvuku tempiau ilgai..Gal iki 5 mėn neprirekė spec. kelnių nėštukinių. O va su antruoju nėštumu, tai gal vos ne 3 mėn šoko pilvukas, taigi visi džinsai kad ir prasegti jau veržė. doh.gif
Atsakyti
Jau pora savaičių nešioju specialias kelnes su guma, nes visi džinsai pradėjo veržti pilvuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 11 13, 07:00)
Su pirmu pilvuku tempiau ilgai..Gal iki 5 mėn neprirekė spec. kelnių nėštukinių. O va su antruoju nėštumu, tai gal vos ne 3 mėn šoko pilvukas, taigi visi džinsai kad ir prasegti jau veržė.  doh.gif

Antras nestumas anksciau pasimato, man jau nuo 12 savaiciu, turiu suknele tokia alia placia ir kelnes didesnes, tai dar itelpu, bet jau greitai ir i tas nebeilysiu smile.gif
Atsakyti
As tai anksti pradejau nesioti,kadangi siaip megstanti aptemtus rubus,o kai tik pasimate truputuka pilvukas ,tai iskart ilindau i suknele,nes buvo dar silta ,tai neteko iskart spec.kazka nesiot.O siaip man patinka kelnes su paaukstintu liemeniu thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien, nors dar telpu i vienas savo kelnes, tai manau kazkur pradesiu nesioti nuo 21 sav. Cia mano antras nestumas. Su pirmu nereikejo spec. rubu uzteko kelniu su guma.
Atsakyti
as tai jau 12sav pirkau spec nestuke.gif kelnes, nes pilvelis gan greit pradejo listi, o normalios kelnes su uztrauktuku prieky spaude lialiuka ir pradejo skaudet verysad.gif. Nusipirkau laisvesnes tai lig siol jas nesioju (31sav) thumbup.gif nepakeiciamas daiktas
Papildyta:
QUOTE(jola24 @ 2007 10 07, 16:57)
Aš manau nebūtina pirkti nėštukinių rūbų, nes šiuo metu yra pirkti paprastų pailgintų megztinių, o kelnes, kurias nešiojote prieš nėštumą galima susitvarkyti taip: per sagos kilpą perverti gumelę ir susegti tą gumelę su saga, kad neveržų pilvo, na, kad užtrauktukas liks neužtrauktas, jokia bėda, kaip sakiau svarbu turėti ilgų megztinių, kurie uždengtų prasegtą klyną  thumbup.gif  ir pigiau ir paskui tuos rūbus galėsite nešiote nesugadintus iš kart po gimdymo. Na vėliau, aišku, pirksite naujų, nes numesite daug kilogramų ir būsite lieknesnės nei prieš nėštumą  bigsmile.gif  sėkmės  4u.gif

na tikrai nesutinku, juk ir nestukes nori buti ir grazios ir sexy thumbup.gif o jei kelnes su guma laikos ir dieli megztini kaip maisa apsimauni, kazi kaip jauciasi nestuke.gif , nu cia nebent is bedos pasiulytas variantas g.gif
Atsakyti
su pirmu neatsimenu kada prireike spec. rubu, o si nestuke.gif pirma karta uzsidejau 17 sav. Siaip, galejau dar pratempti savaite, ar dvi, bet jau sedint nelabai patogu budavo, tai nutariau nebesivarginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 18 lapkričio 2007 - 11:47
Nors dar labai mazytis mano pilvukas, bet vakar jau ejom pirkti nestukiniu kelniu. Darbe buvo labai neaptogu, spausdavo pilvuka, atsisegus sagas vaiksciojau smile.gif .Dabar labai laukiu, kada galesiu apsiauti tongue.gif
Atsakyti
Pakankamai anksti pradėjau nešioti, gal apie 3 mėn., nes apetitas buvo nežmoniškas blush2.gif doh.gif ir pirmiausiai augo ne pats pilvas daugiau, o visas liemuo ir klubai blink.gif o kadangi buvo didelis noras nešioti nėštukiškus drabužius, tai ir pirkausi biggrin.gif ir aišku, paskutiniais mėnesiais jau nebegalėjau į juos žiūrėti, norėjau normalių drabužių smile.gif
Atsakyti
O as dar nenesioju nestukiniu rubu... ax.gif nes visi dzinsiukai nestuke.gif man dar dideli blush2.gif manau, kad nestukiniu rubeliu man gale tik prireiks ax.gif nes kolkas dar issiverciu su savo paltukais, dzinsiukais ir megztukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2007 11 25, 10:04)
O as dar nenesioju nestukiniu rubu... ax.gif nes visi dzinsiukai  nestuke.gif man dar dideli  blush2.gif manau, kad nestukiniu rubeliu man gale tik prireiks  ax.gif  nes kolkas dar issiverciu su savo paltukais, dzinsiukais ir megztukais rolleyes.gif

ogogo blink.gif tai jau gal ir neprireiks? beje kiek priaugai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 11 25, 16:38)
ogogo  blink.gif tai jau gal ir neprireiks? beje kiek priaugai?  mirksiukas.gif

kazkas apie 5kg...niu gal nepilnai blush2.gif bet man tik pilvukas toks maziukas atsikiso, o nei klubai nei siknyte nei kitos dalys nepasikeite, o mano dzinsiukai visis zemais liemenim, tai man puikiausiai tinka, ir megztukai bei golfukai tinka blush2.gif
Atsakyti