Su pirmu pilvuku tempiau ilgai..Gal iki 5 mėn neprirekė spec. kelnių nėštukinių. O va su antruoju nėštumu, tai gal vos ne 3 mėn šoko pilvukas, taigi visi džinsai kad ir prasegti jau veržė.

Jau pora savaičių nešioju specialias kelnes su guma, nes visi džinsai pradėjo veržti pilvuką

QUOTE(dije @ 2007 11 13, 07:00)
Su pirmu pilvuku tempiau ilgai..Gal iki 5 mėn neprirekė spec. kelnių nėštukinių. O va su antruoju nėštumu, tai gal vos ne 3 mėn šoko pilvukas, taigi visi džinsai kad ir prasegti jau veržė. 

Antras nestumas anksciau pasimato, man jau nuo 12 savaiciu, turiu suknele tokia alia placia ir kelnes didesnes, tai dar itelpu, bet jau greitai ir i tas nebeilysiu

As tai anksti pradejau nesioti,kadangi siaip megstanti aptemtus rubus,o kai tik pasimate truputuka pilvukas ,tai iskart ilindau i suknele,nes buvo dar silta ,tai neteko iskart spec.kazka nesiot.O siaip man patinka kelnes su paaukstintu liemeniu

nusipirkau siandien, nors dar telpu i vienas savo kelnes, tai manau kazkur pradesiu nesioti nuo 21 sav. Cia mano antras nestumas. Su pirmu nereikejo spec. rubu uzteko kelniu su guma.
as tai jau 12sav pirkau spec
kelnes, nes pilvelis gan greit pradejo listi, o normalios kelnes su uztrauktuku prieky spaude lialiuka ir pradejo skaudet
. Nusipirkau laisvesnes tai lig siol jas nesioju (31sav)
nepakeiciamas daiktas
Papildyta:
na tikrai nesutinku, juk ir nestukes nori buti ir grazios ir sexy
o jei kelnes su guma laikos ir dieli megztini kaip maisa apsimauni, kazi kaip jauciasi
, nu cia nebent is bedos pasiulytas variantas

Papildyta:
QUOTE(jola24 @ 2007 10 07, 16:57)
Aš manau nebūtina pirkti nėštukinių rūbų, nes šiuo metu yra pirkti paprastų pailgintų megztinių, o kelnes, kurias nešiojote prieš nėštumą galima susitvarkyti taip: per sagos kilpą perverti gumelę ir susegti tą gumelę su saga, kad neveržų pilvo, na, kad užtrauktukas liks neužtrauktas, jokia bėda, kaip sakiau svarbu turėti ilgų megztinių, kurie uždengtų prasegtą klyną
ir pigiau ir paskui tuos rūbus galėsite nešiote nesugadintus iš kart po gimdymo. Na vėliau, aišku, pirksite naujų, nes numesite daug kilogramų ir būsite lieknesnės nei prieš nėštumą
sėkmės 

na tikrai nesutinku, juk ir nestukes nori buti ir grazios ir sexy

su pirmu neatsimenu kada prireike spec. rubu, o si
pirma karta uzsidejau 17 sav. Siaip, galejau dar pratempti savaite, ar dvi, bet jau sedint nelabai patogu budavo, tai nutariau nebesivarginti

Nors dar labai mazytis mano pilvukas, bet vakar jau ejom pirkti nestukiniu kelniu. Darbe buvo labai neaptogu, spausdavo pilvuka, atsisegus sagas vaiksciojau
.Dabar labai laukiu, kada galesiu apsiauti

Pakankamai anksti pradėjau nešioti, gal apie 3 mėn., nes apetitas buvo nežmoniškas
ir pirmiausiai augo ne pats pilvas daugiau, o visas liemuo ir klubai
o kadangi buvo didelis noras nešioti nėštukiškus drabužius, tai ir pirkausi
ir aišku, paskutiniais mėnesiais jau nebegalėjau į juos žiūrėti, norėjau normalių drabužių

O as dar nenesioju nestukiniu rubu...
nes visi dzinsiukai
man dar dideli
manau, kad nestukiniu rubeliu man gale tik prireiks
nes kolkas dar issiverciu su savo paltukais, dzinsiukais ir megztukais

QUOTE(Anile @ 2007 11 25, 10:04)
O as dar nenesioju nestukiniu rubu...
nes visi dzinsiukai
man dar dideli
manau, kad nestukiniu rubeliu man gale tik prireiks
nes kolkas dar issiverciu su savo paltukais, dzinsiukais ir megztukais 

ogogo