Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Supratau, kad neapsieisiu be nestuke.gif kelniu jau treciam menesy...Paprastu kelneiu negalejau uzsegti ant pilvuko...
Atsakyti
Na aš kelnes platinau jau nuo 10 nėštumo savaitės. Tiesiog rudeninės mano kostiumėlių kelnės buvo man tik tik ir liemeniui vos praplatėjus, jau pradėjo veržti. I į nėštukines kelnes įlindau gal nuo 12 ar 13 savaitės, kurį laiką jos man kiek smuko, bet buvo labai patogu, kai pilvuko niekas nespaudžia. Tiesa, dar ilgai niekas iš šono ir negalėjo pažvelgęs į mane pasakyti kad aš laukiuosi, tą mačiau tik aš pati. Aiškiau pilvukas matytis pradėjo gal apie 17-18 savaitę.
Atsakyti
As tai tik si savaitgali eidama i svecius uzsivilkau nestukiska sijona, o siaip deviu iprastus drabuzius. Tik jei noriu paslepti pilveli, tai velkuosi toki platesni megztini, kuri nusipirkau butent tam reikalui smile.gif
21 sav. pilveliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarinuko leliuko mama- 2006: 09 sausio 2006 - 09:52
Aš pradėjau nešioti maždaug nuo 20 savaitės, nes senieji drabužiai pradėjo spausti pilvuką. ax.gif
Atsakyti
O man jau nuo 10 savaitės pilvas iššoko. Nesu aš plona ir tikėjausi, kad dar ilgai nesimatys. Svorio išvis nepriaugau, bet jau pilvas doh.gif Visos žarnos laukan išsivertė doh.gif Niekas jau net neabejoja, kad esu nestuke.gif Nešioju kelnes laisvesniu liemeniu, bet matau, kad neišsiversiu be nėštukinių rūbų.
Atsakyti
As nesciosios rubus pradejau nesiot kazkur kai buvo penki nestumo menesiai (apie 20 sav), nes man pilvukas palyginti velai pustis pradejo smile.gif
Atsakyti
nuo kokios 20 sav. jau pradejau deveti nestukiskus dzinsus. is pradziu jie smukdavo vaikstant (dar ir dabar 23 savaite smunka kartais), o atsisedus - pats tas thumbup.gif bet siaip labai patogu - ir pilveliui silciau
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2006 01 09, 20:27)
nuo kokios 20 sav. jau pradejau deveti nestukiskus dzinsus. is pradziu jie smukdavo vaikstant (dar ir dabar 23 savaite smunka kartais), o atsisedus - pats tas  thumbup.gif  bet siaip labai patogu - ir pilveliui silciau

aš tiksliai nepamenu, bet man regis, kad 15 savaičių nusipirkau kelnytes nestuke.gif
pirkau tam kad būtų patogu pilvukui, nors dar ypatingai ir nespaudė įprastos kelnės ax.gif , bet dabar jau tai neįmanoma būtų į senąsias kelnytes įlysti biggrin.gif išlindo mano gražuolis pilvukas bigsmile.gif o megztukai ir bliuskutės nebetiko jau nuo 10 savaičių dėl krūtinės išaugusios, tai teko didesnius pirktis cool.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
As tai labai laukiu to pilvelio. As tik dar i 12 savaite ikopiau, bet labai noreciau jau su pilvuku buti, tik deja kazkaip nesimato jo dar blush2.gif
Drabuzeliu kol kas neplanuoju jokiu, jei reikes is mamos pasiimsiu megtukus ir palaidines, ji labai madinga pas mane. Tai manau nebus problemu del rubeliu man tongue.gif
Beje norejau jusu paklausti ar butina pilveli uzdengti dzninsais ar sep kokiom kelnem, o gal uztenka shiltai pilveli laikyti megztuku apgaubus? g.gif
Atsakyti
Man su pirmuoju gydytoja pasake:lieknute,tai greit pilvukas islys 4u.gif laukiau laukiau as to pilvuko ir tik 5 men sulaukiau doh.gif ir buvo jis pas mane toks maziukas grazutis wub.gif wub.gif ziuresim kaip si kart bus wub.gif
Atsakyti
As tai aplamai tokiu drabuziu nenesiojau, nes pilvukas nebuvo didelis ir priaugau tik 6 kg. is kuriu manodukryte svere 3.650 blush2.gif Ta ir neteko pirkti kazko specialaus nestumui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(slyvka @ 2006 01 12, 15:59)
Labas visoms smile.gif

Beje norejau jusu paklausti ar butina pilveli uzdengti dzninsais ar sep kokiom kelnem, o gal uztenka shiltai pilveli laikyti megztuku apgaubus? g.gif

Manau uztenka laikyti siltai, o ne sprausti i dzinsus 4u.gif
Atsakyti