Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

mano kolekcija 5dieni pasipilde Calvin Klein "in2u" "bambaliu" 150ml biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 02 26, 01:28)
Šaunus papildymas, Endendu  4u.gif Gal kada nors visą kolekciją parodysi?  ax.gif

Reikia susikaupt ir nufotografuoti kada...Ir dar laukiu miniuku papildymo ax.gif
Atsakyti
O as taip tikejausi Grosellinos... Buvau 100 proc. isitikinusi, kad uz poros dienu turesiu verysad.gif Bet paryciais sulaukiau zinutes, kad jos keliuose duty free nerado g.gif Teko skubiai sakyti, ko noriu vietoje jos. Uzsimiegojusi, kad leptelejau nesamone, tai leptelejau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 02 26, 12:19)
O as taip tikejausi Grosellinos... Buvau 100 proc. isitikinusi, kad uz poros dienu turesiu  verysad.gif  Bet paryciais sulaukiau zinutes, kad jos keliuose duty free nerado  g.gif  Teko skubiai sakyti, ko noriu vietoje jos. Uzsimiegojusi, kad leptelejau nesamone, tai leptelejau...  unsure.gif

Įdomu patapo - o ką užsisakėte bigsmile.gif
Atsakyti
Diorissimo blush2.gif Net nežinau, kas už liežuvio patempė. Gal pakalnutės sapnavau lotuliukas.gif Jau parskrenda unsure.gif

P.S. Nors čia gražiai aprašyta:
this perfume is beyond the effects of time, beyond trends and fashions. It is also a beautiful testament to perfume artistry. Klasika g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 02 26, 12:25)
Diorissimo  blush2.gif  Net nežinau, kas už liežuvio patempė. Gal pakalnutės sapnavau  lotuliukas.gif  Jau parskrenda  unsure.gif 

P.S. Nors čia gražiai aprašyta:
this perfume is beyond the effects of time, beyond trends and fashions. It is also a beautiful testament to perfume artistry. Klasika  g.gif

Niu tikrai geras klasikinis, bent jau man monoaromatas 4u.gif Manau patiks mirksiukas.gif Ir nesigailėsi savo pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
Maniske "kolekcijyte":

Butelaiciai:
Chanel Coco Mademoiselle edp - mano nr.1 wub.gif
Chanel Allure edt - myyyliu si kvapa, saltam orui pats tas
TBS White Musc - trumpai islieka...
Tommy Hilfiger Tommy Girl - vakarykstis pirkinys is SM parduotuves 4u.gif , kazkada turejau miniatiura is Dublino parvezta, pavasariui labai tinkamas kvapas... as juose pakalnutes uzuodziu, nors sudetyje ju nerasta biggrin.gif

Naudojamos miniatiuros:
Armani Emporio Armani Night (piestukas) - zieminis, vakarinis...
Salvador Dali Sea&Sun (piestukas) - siltajam sezonui.... thumbup.gif

Miniukai testavimui:
Dior J'adore - naudociau gavus dovanu, bet nepirkciau...
Dior Pure Poison - hm... g.gif viena diena lyg ir nieko, kita nepatinka... neapsiprendziau dar del ju blink.gif
Dior Addict2 - malonus vasariniai, bet man asmeniskai neypatingai issiskirai is daugelio kitu "rausvuju" kvepaliuku...

Dar noriu: Armani Sensi - sena mano meile... Cacharel Promesse - nauja pavasarine meile thumbup.gif CK One - darbui pats tas... Guerlain L'instant De Guerlain.... ir.. ir...
Liga ax.gif

P.S. Rytoj mano gimtadienis.... Kai kas zus, jei negausiu Dior Midnight Poison

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 02 26, 13:25)
Diorissimo  blush2.gif  Net nežinau, kas už liežuvio patempė. Gal pakalnutės sapnavau  lotuliukas.gif  Jau parskrenda  unsure.gif 

As nesusidraugavau su siuo kvapu, kiek pamenu, manau ir tau nepatiks smile.gif o gal ir klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 02 26, 12:15)
manau ir tau nepatiks  smile.gif

Paguodei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 02 26, 15:15)
As nesusidraugavau su siuo kvapu, kiek pamenu, manau ir tau nepatiks  smile.gif  o gal ir klystu  smile.gif

Labai dziaugiuosi hihihi.gif

Šiltą vasaros vakarą piknikui gamtoje, prie vandens telkinio Diorissimo patys tie, kitur ju nelabai isivaizduoju, bet myliu juos labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 26 vasario 2008 - 16:31
pasipildziau siandien kolekcija savo mazute 10ml atomaizery lancome poeme, aciu kackac smile.gif koks siltas prabangus elegantiskas kvapas ....
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 26, 17:28)
Labai dziaugiuosi hihihi.gif
Šiltą vasaros vakarą piknikui gamtoje, prie vandens telkinio Diorissimo patys tie, kitur ju nelabai isivaizduoju, bet myliu juos labai wub.gif

padykele biggrin.gif
Atsakyti