Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

as gal cia ne visai i tema...bet tai kaip galima per santuoka nezadeti mylet amzinai? g.gif
tai savo priesaika sukurta sakysit? ar cia ne baznycioj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SPANGALE: 19 birželio 2008 - 19:20
Sveikutės,
Klausiu nuomones turinčių dvigubas pavardes, ar turite kažkokių problemų? Labai jau susigyvenau su savo pavarde ir taip nenoriu jos prarasti, bet abi tokios netrumpos.. ax.gif
Atsakyti
man tai ta -ienė skamba kaip kokia uogienė smile.gif
mano busimojo pavarde -kij(rusiska) ir visai netinka prie mano lietuvisko vardo Ramunė ax.gif buciau Ramune..-aja...
tai sitie du variantai atkrito,busiu -ė(jeigu leis taip isdarkyt dar ta rusiska pavarde )
tada vyro seimoje visos moteros bus skirtingomis pavardemis:mama-aja ,brolio zmona -ienė,o as -ė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu suzinoti jei pries istekant pasirinkau savo mergautine pavarde ar ja gali padaryti -iene? unsure.gif
Atsakyti
Tokia tema jau yra, pries atidarant nauja reiketu paieskoti tarp jau esamu temu nono.gif http://www.supermama...howtopic=279407
Atsakyti
Sveikutes, o as po vestuviu tapau -iene. Buvau 30 metu -jute, o dar kita puse pabusiu -iene. Man net nekilo jokiu abejoniu imti vyro pavarde ar neimti. Juk neatsisakau saves ir savo gimines pakeisdama pavarde. Ir dar, nesuprantu tu zmoniu, kurie savo pavarde, pirmo vyro ir antro vyro pavardes per bruksnelius suraso lotuliukas.gif , patikekite yra tokiu. Klausimas iskilo, kurios pasiliekate savo pavarde, kokia pavarde duosite savo vaikuciams?
Atsakyti
Man gražiau galune -ė, as ja ir rinksiuos. Ta -ienė man kažkaip senamadiškai skamba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 27 birželio 2008 - 16:20
As visvien nesuprantu, tai jei pasilieki savo pavarde ar ji ir liks aite, ar iene padarys? unsure.gif
Atsakyti
Ankščiau visos buvo -ienės ir niekam nekilo jokių problemų ar diskusijų dėl pavardės. O tas -ė manau yra mados reikalas blush2.gif Dar po kokių keletos metų išvis liks kelios raidės pavardės arba visos bus vyriškos hihihi.gif
Atsakyti
o man isvis jokiu problemu-vyras pats nutare per vestuves paimt mano pavarde thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 06 27, 17:16)
Klausimas iskilo, kurios pasiliekate savo pavarde, kokia pavarde duosite savo vaikuciams?

Vaikučiai tikėtina turės vyro pavardes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 06 28, 08:33)
Vaikučiai tikėtina turės vyro pavardes  smile.gif

Tai tada geriau duoti vaikui 2 pavardes per bruksneli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(demone94 @ 2008 06 27, 18:41)
As visvien nesuprantu, tai jei pasilieki savo pavarde ar ji ir liks aite, ar iene padarys?  unsure.gif

Kokia pavarde pasirinksi, tokia ir bus. Be tavo sutikimo -iene nieks nepadarys smile.gif
Atsakyti