Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

Pasirnikau pavarde si -iene, nes su galune -e butu skambeje ziauriai kvailai. O dabar pavarde normali, netgi grazi, manyciau bigsmile.gif
Atsakyti
Pasirinkau ė smile.gif nerealiai patinka man mano pavarde su ė wub.gif Nekeisciau nei uz ka i iene schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sundew @ 2008 07 31, 15:07)
Pasirinkau ė smile.gif nerealiai patinka man mano pavarde su ė wub.gif Nekeisciau nei uz ka i iene schmoll.gif

As taip pat pasirikau pavarde su galune -e smile.gif Man tokia pavarde labai graziai skambejo, o svarbiausia pati jauciuosi savo "vietoj" kai pagalvoju jog jau nuo rugpjucio 9 d. busiu Liutke smile.gif Taip kad esminis dalykas manau pasirenkant pavarde yra tas kaip Jus jausites "nesiodama" ta pavarde. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondukas @ 2008 07 31, 15:33)
As taip pat pasirikau pavarde su galune -e  smile.gif  Man tokia pavarde labai graziai skambejo, o svarbiausia pati jauciuosi savo "vietoj" kai pagalvoju jog jau nuo rugpjucio 9 d. busiu Liutke  smile.gif Taip kad esminis dalykas manau pasirenkant pavarde yra tas kaip Jus jausites "nesiodama" ta pavarde.  4u.gif

Labai grazi pavarde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2008 07 31, 17:01)
Labai grazi pavarde  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai labai grazi. Ir galune ė jai labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu Liutke tikrai super graziai skamba biggrin.gif o as pasirinkau -iene, nes ma kazkaip adakevice neskambejo, tai ir esu dabar adakeviciene smile.gif ir labai gerai jauciuosi ja nesiodama, na dar kartais norisi sakyti mergautine, nes dar nepilnas menuo praejo po vestuviu, bet jau pratinuos smile.gif
Atsakyti
Aš rinkausi -ienė biggrin.gif , nes vyras nelabai norejo g.gif , kad būčiau -ė, o ir nelabai jau įprastai skambėtų ilga pavardė su galūne -ė. -ė tinka tik trumpom pavardėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 08 01, 15:11)
Aš rinkausi -ienė biggrin.gif , nes vyras nelabai norejo g.gif , kad būčiau -ė, o ir nelabai jau įprastai skambėtų ilga pavardė su galūne -ė. -ė tinka tik trumpom pavardėm  ax.gif

Tikrai nemanau, kad nuo ilgumo priklauso, ar tinka ar ne. Kaip tik ilgom pavardem daug graziau nebeimti dar priesags, o paimti tik -e. Cia daugiau nuo paskutines priebalses priklauso. Va kaip liaga minejo, su Č gale kiek neiprastai skamba tokios pavardes.
Atsakyti
As irgi pasirinksiu -ė. O gimus mergaitei, galima bus duoti pavarde su galune -ė ar ne? Gal kuri zinot, butu idomu...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orrange @ 2008 08 01, 23:41)
As irgi pasirinksiu -ė. O gimus mergaitei, galima bus duoti pavarde su galune -ė ar ne? Gal kuri zinot, butu idomu...? smile.gif

Bus galima ir durytei duoti ė galune mirksiukas.gif
Mes su vyru rimtai mastom apie tai ir jeigu, atejus laikui gims, dukryte, tai tikriausiai duosim pavarde su ė galune rolleyes.gif
Atsakyti
Na as ir domejausi mergyciu pavardem tai galima ė, aitė, ytė, bet as mergytei vis delto -aitė rinksiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2008 08 01, 15:34)
Tikrai nemanau, kad nuo ilgumo priklauso, ar tinka ar ne. Kaip tik ilgom pavardem daug graziau nebeimti dar priesags, o paimti tik -e. Cia daugiau nuo paskutines priebalses priklauso. Va kaip liaga minejo, su Č gale kiek neiprastai skamba tokios pavardes.

Čia tik tavo nuomonė. mirksiukas.gif
Atsakyti