Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

QUOTE(zole @ 2008 08 25, 20:25)
Jonaite wub.gif

O tuo labiau kad kazkaip isgirdus - Jonaitiene iskart asocijuojasi su nekokia visoj Lietuvoj pagarsejusia moterim unsure.gif

Man irgi kazkaip su ta moterim asocijuojasi verysad.gif todel as tik uz Jonaite thumbup.gif wub.gif daug graziau taip skamba ax.gif
Atsakyti
Jonaitienė g.gif ir niekaip kitaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2008 08 23, 19:01)
nors nelabai norėjau -ienės, kad nesupanašėčiau su anyta, bet neimt vyro pavardės nebuvo net minties smile.gif

Daug kartu perskaiciau cia, kad -iene tai anytos pavarde ne vyro. Bet ar pagalvojat, kad anyta irgi buvo -aite? O tik paskui tapo -iene, kaip ir mes po santuokos. Todel - iene tikrai yra vyro pavarde. As tik uz tai thumbup.gif
Atsakyti
Seniau aš buvau griežtai nusistačius pasilikti savo mergautinę pavardę, nes ji man patinka, be to,vienintelė tokia visoj Lietuvoj.Ir dar kaip tyčia jai bus lemta išnykti, nes mūsų kartoj vien mergos, bernų nėra.
Dabar galvoju pasiimti dvigubą - per brūkšnelį su vyro. Ir jam bus maloniau, ir aš savo pavardę išlaikysiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulis.oho: 26 rugpjūčio 2008 - 15:07
QUOTE(aaSTaa @ 2008 08 25, 15:24)
Jonaitė ar Jonaitienė?

man asmeniškai Jonaitė  wub.gif

Tiktai Jonaite, labai graziai skamba thumbup.gif
Atsakyti

o as galvoju kad gal reiktu pasilikti savo mergautine ir vyro biggrin.gif na kaip pvz. asta

stasaityte- masalskiene
Atsakyti
as turiu vyro pavarde, bet galejau rinktis -iene ar -uviene biggrin.gif pasiemiau ilgesne biggrin.gif
Atsakyti
pasiemiau vyro ax.gif
Atsakyti
Iki vestuviu draugavom daugiau nei du su puse metu. Per ta laika nusprendziau,kad anytos pavardes nenesiosiu tongue.gif tad dat pasirinkau vyro pavarde, bet su galune -e ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2008 09 06, 19:11)
Iki vestuviu draugavom daugiau nei du su puse metu. Per ta laika nusprendziau,kad anytos pavardes nenesiosiu  tongue.gif  tad dat pasirinkau vyro pavarde, bet su galune -e  ax.gif

Saunuole thumbup.gif , svarbiausia turet savo nuomone, nepasiduot giminiu itakai ir tradicijoms thumbup.gif , as pasilikau savo pavarde su galune -e, o vyras eme mano pavarde ir mums buvo nusisvilpt ka kiti masto apie tai, juk gyvenimas musu , o ne ju ir mes ziurim, ir darom tai kas mums patinka, o ne kitiems, juk mes su ta pavarde gyvensim, o ne gimines drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man kazkaip labai norejosi pakeisti is aites i iene,ka ir padariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 09 05, 15:19)
Tiktai Jonaite, labai graziai skamba  thumbup.gif

o man Jonaitė kažkodėl skamba kaip vardas unsure.gif
Atsakyti