Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga

QUOTE(AusraR @ 2008 08 07, 08:50)
1600 tai dar nieko smile.gif man idomu ar yra tokiu krios moka 2000 ? blink.gif

man jau 1300 yra daug mokėt doh.gif , o 2000 tai aišku kad nemokėčiau...jei mano atlyg į rankas būtų 5000lt tada jo, bet dabar.......
bet tikrai įdomu ar yra tokių mamų mokančių auklėms unsure.gif
Atsakyti
man irgi 1300 daug, nors atlyginimas 5000 wink.gif bet gi paskolu kruva turim...na bet gal kaip nors, na o kai jau nebeissisuksim tai etks kazkaip vienai tvarkytis...bet tikiuosi maziai paaugs bus lengviau susitart su jais...be to kai pati nebemaitinsiu tai galesiu ne taip save priziuret smile.gif
Atsakyti
laukiam mamų komentarų, kurios moka virš 1600 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mmmjooo ...nereciau ir as zinot ar yra tokiu ,kurios tiek moketu blink.gif ...jei moka ,tai palinkeciau,kad dar susilauktu vaikiuko biggrin.gif gal nusisipsos laime man ji lepinti smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 08 07, 05:45)
Ta pati situacija  rolleyes.gif , auklė grįžo iš kiemo ir sakė, kad auklė iš gretimo namo gauna 1800. Aš, be abejo, gerai pažįstu tą mamytę ir žinau, kad moka 1300  mirksiukas.gif
Todėl ir klausiu šiame forume pačių mamų, ar kuri moka 1600 ir daugiau..Ar čia tik auklės susitinka ir viena kitai buria  4u.gif

Pas mane irgi ta pati situacija... lotuliukas.gif kai ieskojausi aukles, viena pensininke pasake, kad ji gauna, 600, ir mano, kad neblogai cia jai prie pensijos, o jos kita kaimyne pensininke gauna NET 650. Pasirodo, as su ta pacia jos kaimynka jau telef. kalbejau, ir ji sake, kad gauna 800, ir noretu gauti ne maziau kaip 950... lotuliukas.gif
Atsakyti
As esu auklye ir siuo metu gaunu 1700 lt i menesi+maitinima darbelyje.dirbu i savaite 55h.o db ieskau naujo darbuko,uz 50h darbo savaite, 1800lt menesiui siulo smile.gif ir tik vaikiuko auklejimas bei maisto gamyba maziui.bet as renkuosi,nes turiu daug pasiulymu blush2.gif ir turiu ka pasiulyti ugdant vaikeli 4u.gif

kiek zinau kainos vilniuje yra uz vaika nuo 1m yra 8-10 lt/val,
o maziukams nuo 9-12 lt/val

geru,mielu,rupestingu auklyciu jums ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliziukas @ 2008 08 07, 21:11)
As esu auklye ir siuo metu gaunu 1700 lt i menesi+maitinima darbelyje.dirbu i savaite 55h.o db ieskau naujo darbuko,uz 50h  darbo savaite, 1800lt menesiui siulo  smile.gif ir tik vaikiuko auklejimas bei maisto gamyba maziui.bet as renkuosi,nes turiu daug pasiulymu  blush2.gif ir turiu ka pasiulyti ugdant vaikeli  4u.gif

geru,mielu,rupestingu auklyciu jums !  smile.gif

o kiek jums metu?
Atsakyti
As esu auklye ir siuo metu gaunu 1700 lt i menesi+maitinima darbelyje.dirbu i savaite 55h.o db ieskau naujo darbuko,uz 50h  darbo savaite, 1800lt menesiui siulo  smile.gif ir tik vaikiuko auklejimas bei maisto gamyba maziui.bet as renkuosi,nes turiu daug pasiulymu  blush2.gif ir turiu ka pasiulyti ugdant vaikeli  4u.gif

blink.gif kazkaip sunkiai tiketina biggrin.gif o cia kainas jus pati nustatete? biggrin.gif nes neatitinka realiu kainu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studenciuke: 08 rugpjūčio 2008 - 06:56

mano žiniomis, 10Lt/val yra vadinamų valandinių auklių įkainis. Normalu, kad jei vaiką prižiūri tik keletą valandų per dieną ir gal net ne kiekvieną dieną, tai įkainis yra didesnis.
Pastovių, pilną darbo dieną prižiūrinčių vaikutį auklių valandos įkainis Vilniuje 6-8Lt/val.
Lyginant atlyginimus ir kainas svarbu lyginti vien vieną, bet abu faktorius, t.y. kiek auklei išeina per mėnesį ir kiek valandų per dieną ji dirba. Nes negali lyginti, kad va viena gauna 1000, o kita 1500, kai jos dirba ne vienodą valandų skaičių.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

na as dirbu naujame gyvename rajone,kur tokios kainos aukles uzdirbancios maziau 1500 lt nepazistu.o darbo laikas visu cia dirbanciu svyruoja nuo 9h iki 11h i diena.dauguma turi kas tvarko namucius,tad auklems tik vaikiukus aukleti lieka thumbup.gif

del amziaus tikrai nekuklus klausimelis g.gif pensijos negaunu dar.tad draudziuosi pati smile.gif
Atsakyti
Gal mamytes galetu pasidalinti informacija, kiek dabar mokama valandinei auklei klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2008 08 08, 07:29)
mano žiniomis, 10Lt/val yra vadinamų valandinių auklių įkainis. Normalu, kad jei vaiką prižiūri tik keletą valandų per dieną ir gal net ne kiekvieną dieną, tai įkainis yra didesnis.
Pastovių, pilną darbo dieną prižiūrinčių vaikutį auklių valandos įkainis Vilniuje 6-8Lt/val.

Hmm..10lt/val, o gal tai irgi mitas? rolleyes.gif Noras auklyčių tarpe pasijust pranašesne, ar pasigirt? ax.gif
Aš dirbu Vilniuje valandine auklyte, ir atėjusi pirmam pokalbiui pati pasakiau, kad nesiruošiu lupikaut, rėžt savo sąlygų ir pan..ne toks žmogus esu. Taigi, abipusiu susitarimu gaunu deja ne 10, o 6lt/val : Su ta mamyte ir vaikiuku tebebandraujame, ir nuo rudens vėl bendrausime. O buvo kita vieta, kur pati mamytė pasiūlė 7lt/val, bet..po kelių nuėjimų ten, negerai jaučiausi, nelabai supratau tėvų pozicijos vaiko auklėjimo atžvilgiu ir pan. Draugiškai pasikalbėjom ir nusprendžiau ten nedirbti, nors mokėjo daugiau..o likti, kur mažiau moka, bet man miela dirbti. Tuo noriu pasakyti, kad ne viską apreiškia pinigai... 4u.gif

Beje, tik neįsižeisk, studenciuke, bet kiek užklystu čia, tai tau vis užkliūna didesnės algos auklėm ir pan..kai skaitai tavo žinutes, jaučiasi nepasitenkinimas, ar net piktumas, nelabai aišku kam smile.gif
Atsakyti