QUOTE(Nuska @ 2008 08 08, 07:29)
mano žiniomis, 10Lt/val yra vadinamų valandinių auklių įkainis. Normalu, kad jei vaiką prižiūri tik keletą valandų per dieną ir gal net ne kiekvieną dieną, tai įkainis yra didesnis.
Pastovių, pilną darbo dieną prižiūrinčių vaikutį auklių valandos įkainis Vilniuje 6-8Lt/val.
Hmm..10lt/val, o gal tai irgi mitas?

Noras auklyčių tarpe pasijust pranašesne, ar pasigirt?
Aš dirbu Vilniuje valandine auklyte, ir atėjusi pirmam pokalbiui pati pasakiau, kad nesiruošiu lupikaut, rėžt savo sąlygų ir pan..ne toks žmogus esu. Taigi, abipusiu susitarimu gaunu deja ne 10, o 6lt/val : Su ta mamyte ir vaikiuku tebebandraujame, ir nuo rudens vėl bendrausime. O buvo kita vieta, kur pati mamytė pasiūlė 7lt/val, bet..po kelių nuėjimų ten, negerai jaučiausi, nelabai supratau tėvų pozicijos vaiko auklėjimo atžvilgiu ir pan. Draugiškai pasikalbėjom ir nusprendžiau ten nedirbti, nors mokėjo daugiau..o likti, kur mažiau moka, bet man miela dirbti. Tuo noriu pasakyti, kad ne viską apreiškia pinigai...
Beje, tik neįsižeisk, studenciuke, bet kiek užklystu čia, tai tau vis užkliūna didesnės algos auklėm ir pan..kai skaitai tavo žinutes, jaučiasi nepasitenkinimas, ar net piktumas, nelabai aišku kam