mokėjau už du pametinukus auklei 8 Lt (valanda), šiemet tai pačiai auklei mokėsiu 9 Lt už vieną vaiką (II eis į darželį).
QUOTE(Sunute @ 2008 08 29, 16:43)
mokėjau už du pametinukus auklei 8 Lt (valanda), šiemet tai pačiai auklei mokėsiu 9 Lt už vieną vaiką (II eis į darželį).
O kodėl antro į daržą neleidžiat? Aš irgi bandžiau tik vieną į darželį leisti, bet galiausiai nuėjo abu.

QUOTE(snickers @ 2008 08 27, 19:24)
O tai jūs man tada pasakykit, ar sėdėjimo su laikraščiu (kol vaikas miega 3val, o mano būdavo ir 4val )valandos įkainis toks pats kaip ir lavinimo/auklėjimo/žaidimų? Nu suprantu, jei tik pusvalandukas yra norma miego. Tai tik savo puoduką pratrini po kavos ir vėl varai.
aukles darbas yra priziureti vaika. Tiek per jo miega, tiek aktyviu laikotarpiu.
Ir kodel ji turetu daryti namu ruosos darbus

Ikainis yra toks pats. Ar vaiko miego metu ji gali iseiti is namu ir susitvarkyti koki nors savo asmenini reikala? Ne. ji buna su vaiku =dirba.
P.S. as nesu aukle

Ir apskritai, paskaicius kelis paskutinius temos puslapius, susidaro ispudis, kad aukle yra "blogis", nes nepriziuri jusu vaiku, nelygina skalbiniu, neplauna grindu ir nepadaro valgyti visai seimai uz dyka...
Yra pasiulymas - darykite tai pacios kasdien (bala nemate to darbo) ir pabandykite savo darba ikainoti

QUOTE(Sapokliaka @ 2008 08 29, 23:30)
Ir apskritai, paskaicius kelis paskutinius temos puslapius, susidaro ispudis, kad aukle yra "blogis", nes nepriziuri jusu vaiku, nelygina skalbiniu, neplauna grindu ir nepadaro valgyti visai seimai uz dyka...
Yra pasiulymas - darykite tai pacios kasdien (bala nemate to darbo) ir pabandykite savo darba ikainoti
Gal tuomet nekils klausimas, kodel "TIEK DAUG" reikia moketi... Vargu, ar kuri nors noresite tai daryti maziau, nei uz 5 litus per valanda..

Na aš dabar prisipažinčiau, kad tokio darbo imčiausi ne mažiau kaip už 10 Lt. per valandą, ir tai tik kraštutiniu atveju...
Jei ką, savo auklytei mokėsim panašiai tiek.
Nes, mano pačios įsitikinimu, auklės darbas yra labai sunkus, emociškai ir psichologiškai varginantis, žodžiu, tikrai ne iš lengviausiųjų kategorijos.
Mano pačios darbas, kai pagalvoju, palyginti su darbu namuose - juokai ir tiek.
Patarkite prašau, kiek maždaug reikėtų mokėti auklei per mėnesį, kuri prižiūrėtų vaiką 3 kartus per savaitę?
QUOTE(bubuliauskinas @ 2008 09 03, 13:52)
Patarkite prašau, kiek maždaug reikėtų mokėti auklei per mėnesį, kuri prižiūrėtų vaiką 3 kartus per savaitę?
Sukonkretink klausima.Kiek valandu dirbs aukle?Pagal tai galima aptarineti auklei mokama allga.
QUOTE(krasa @ 2008 09 03, 15:38)
Sukonkretink klausima.Kiek valandu dirbs aukle?Pagal tai galima aptarineti auklei mokama allga.

Ir aš turiu tokį klausimuką...kas su tuo susidūrę....
Kiek mokėti auklei? ....kuriai reiktų prižiūrėti 8 metų vaiką...po pamokų tai yra pan. nuo 12 iki 17 val.....pas save namuose (pas auklę)....Auklei reiktų tik pabūt kartu...galbūt palydėt iki burelio kokio... lauke priziuret....ir pan.
Tik nesijuokit kad tokį didelį vaiką reikia saugoti dar
....Mat mes gyvenam 15 km nuo mokyklos....tai kaip ir galimybes gryzti jis neturi....o dar pas mus jis hiperaktyvus....tai kad ir parvezus namo būtų labai neramu palikt tokį vieną
Kiek mokėti auklei? ....kuriai reiktų prižiūrėti 8 metų vaiką...po pamokų tai yra pan. nuo 12 iki 17 val.....pas save namuose (pas auklę)....Auklei reiktų tik pabūt kartu...galbūt palydėt iki burelio kokio... lauke priziuret....ir pan.
Tik nesijuokit kad tokį didelį vaiką reikia saugoti dar

Sveiki,kokie aukliu ikainiai ELEKTRENUOSE?Gal kas samdote?

Gal kas žinote auklių kainas Elektrėnuose?