Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

man labai patiko Loreal Casting dazai thumbup.gif netgi pati (be niekieno pagalbos) sugebejau nusidazyti plaukus smile.gif nes reikia dazyt dregnus plaukus, todel dazai labai gerai pasiskirsto..
Atsakyti
Sveikos,
turiu pasakyti, kad neskaičiau visos temos, bet bandau klausti, tikiuosi labai nesikartosiu 4u.gif
Gal kuri nors patartų neblogos firmos dažuomuosius šampūnus? Dukra nori persidažyti plaukus, tačiau ne visam laikui, o aš dažomųjų šampūnų srityje nelabai nusimanau, tad patarkite.
ačiū iš anksto thumb_yello.gif
Atsakyti
o as siandiena vos nenusipirkau kazkokio piestuko ataugusiom plauku saknims spalvinti lotuliukas.gif na lupdaziai tokie keliu spalvu, Golden Rose firmos..bet pagalvojau kad kazkokia nesmaone, o gal yra bandziusiu?
Atsakyti
QUOTE(renoska @ 2008 09 04, 23:34)
Sveikos, merginos,

esu visiška profanė šiuose klausimuose, nes visada dažydavausi kirpykloje, todėl prašau konsultacijos 4u.gif
Antradienį kirpykloje nusidažiau plaukus (dažų firmos nežinau) ir spalva man nepatinka. Tapau blondinė su šiek tiek kvailoku morkiniu atspalviu. Kadangi pati esu šviesiaodė, tai dabar esu visa klaikiai blyški  doh.gif
Norėčiau išsiaiškinti kelis dalykus:
1. po kiek laiko galima plaukus dažyti vėl (dažyti 09.02 d.)?
2. Kokios firmos dažus rekomenduotume pirkti?
3. Ar mėginti dažyti savarankiškai, ar geriau eiti į kirpyklą ir ten persidažyti?

Labai būčiau dėkinga už konsultaciją 4u.gif

aš irgi prieš porą dienų panašioj situacijoj buvau doh.gif esu šviesiaplaukė,tai paprašiau kirpėjos,kad šiek tiek patamsintų,ta prasme norėjau tokios karamelinės spalvos,tik ne į geltonumą schmoll.gif bet kai nudažė,tai gavosi tokie pilkai žali blink.gif tai vakar nubėgau nusipirkau dažų ir pati nusidažiau unsure.gif dažiau su L'oreal ypatingos apsaugos dažomuoju kremu.tai man labai patiko,ten yra toks serumas,kuriuo prieš dažant reikia ištepti plaukus ir kuris saugo plaukų galiukus ir užtikrina ,kad dažai pasiskirstytų vienodai thumbup.gif galvojau,kad tikrai pakenks plaukams,juk dvi dienas išeilės dažyti doh.gif bet va,sėdžiu patenkinta , plaukai tiesiog blizga ir spalva thumbup.gif gavosi
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 13:45)
nes reikia dazyt dregnus plaukus, todel dazai labai gerai pasiskirsto..

na taip, man taip pat tai pasirodė privalumas rolleyes.gif
Atsakyti
o as irgi turiu klausima blush2.gif siaip esu is prigimties sviesiaplauke, pelenu spalvos, visad plaukus sviesindavau sruogelem, bet nera jie pas mane tokie nualinti.pries kelis metus nutariau pasikeisti kardinaliai, nusidaziau plaukus tamsiai sokoladine spalva bigsmile.gif bet po dvieju savaiciu viskas nusiplove taip kad net nebeliko zymes, tad ir toliau dazydavau sruogelem, dabar buvau padarius apie puse metu pertrauka ir kagi jus manot blink.gif nei sviesus nei tamsus dazai nebeima mano plauku blink.gif tiksliau tamsus nusiplauna o sviesus tai toks vaizdas lyg buciau isvis nedazius doh.gif isbandziau tikrai daug skirtingu firmu tiek brangiu tiek pigiu, tiek tamsiu tiek sviesiu ir kirpyklose ir namie, rezultatas taspats-tiksliau jokio blink.gif gal turit kokiu patarimu, nes vaikstau pusiau skusta pusiau lupta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 14 rugsėjo 2008 - 22:56
QUOTE(dute_a @ 2008 09 14, 23:56)
o as irgi turiu klausima blush2.gif  siaip esu is prigimties sviesiaplauke,  pelenu spalvos, visad plaukus sviesindavau sruogelem, bet nera jie pas mane tokie nualinti.pries kelis metus nutariau pasikeisti kardinaliai, nusidaziau plaukus tamsiai sokoladine spalva bigsmile.gif bet po dvieju savaiciu viskas nusiplove taip kad net nebeliko zymes, tad ir toliau dazydavau sruogelem, dabar buvau padarius apie puse metu pertrauka ir kagi jus manot blink.gif nei sviesus nei tamsus dazai nebeima mano plauku blink.gif tiksliau tamsus nusiplauna o sviesus tai toks vaizdas lyg buciau isvis nedazius doh.gif isbandziau tikrai daug skirtingu firmu tiek brangiu tiek pigiu, tiek tamsiu tiek sviesiu ir kirpyklose ir namie, rezultatas taspats-tiksliau jokio blink.gif gal turit kokiu patarimu, nes vaikstau pusiau skusta pusiau lupta verysad.gif

kaip įdomu g.gif
o ką kirpykloje sako?
čia, matyt, kažkas su pigmentacija....
Atsakyti
merginos, gal man tundrai pasakysit ar kokiam droge galima nusipirkti londa professional plauku dazus? as jau kaip dvieji metai dazausi kirpyklose, bet biski brangoka pasidare, be to buvau blondine, o dabar a le dark sand spalva, tai galvoju gal ir pati susitvarkyciau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, reikia Jusu patarimu, galbut padesite man..
Dazausi juoda spalvam bet po dazymu galvos oda buna tragiska, ypac ant kaktos lieka juodos demes, gal yra kokiu valymo priemoniu, kurios nuvalytu tuos dazus? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 19 rugsėjo 2008 - 13:40
QUOTE(Ineza @ 2008 09 19, 15:40)
Sveikutes mergaites, reikia Jusu patarimu, galbut padesite man..
Dazausi juoda spalvam bet po dazymu galvos oda buna tragiska, ypac ant kaktos lieka juodos demes, gal yra kokiu valymo priemoniu, kurios nuvalytu tuos dazus? doh.gif

Svelnesnis budas - nuvalyti veido pieneliu, o kitas - su spiritu smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man vel bedos su plaukais. du sykius is eiles daziau loreal creme casting gloss spalva dark chocolate(saknis dazau kas 4 sav), bet si syk nusipirkau garnier nutrisse capucino spalvos saknim padazyt. nusitepiau(visada dazau pati), po kiek laiko ziuriu- dazai pavirto i ryskiai morkinius blink.gif
dar kiek palaikiau, patamsejo. issiploviau, isdziovinau. siaubas!!! mano seniau dazyti plaukai liko kaip ir buvo tamsiai rudi, o atauge saknys- RYZOS! siaubas, atrodo siaubingai, didziulio skirtumo nera, bet pries sviesa ar padarius sklastyma matyti tas skirtumas. ka daryti? uzejau pas pazistama kirpeja, sake, kad visu plauku neapsimoka sviesint iki to ryzo tono, nebent ant saknu uztept tamsesne. labai gaila vel dazyt, ir taip ganetinai nutriuse.
gal kuriai taip yra buve, ka daret? ka daryt, kad spalva greiciau apsiplautu?
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2008 09 20, 16:33)
sveikutes  4u.gif
man vel bedos su plaukais. du sykius is eiles daziau loreal creme casting gloss spalva dark chocolate(saknis dazau kas 4 sav), bet si syk nusipirkau garnier nutrisse capucino spalvos saknim padazyt. nusitepiau(visada dazau pati), po kiek laiko ziuriu- dazai pavirto i ryskiai morkinius  blink.gif
dar kiek palaikiau, patamsejo. issiploviau, isdziovinau. siaubas!!! mano seniau dazyti plaukai liko kaip ir buvo tamsiai rudi, o atauge saknys- RYZOS! siaubas, atrodo siaubingai, didziulio skirtumo nera, bet pries sviesa ar padarius sklastyma matyti tas skirtumas. ka daryti? uzejau pas pazistama kirpeja, sake, kad visu plauku neapsimoka sviesint iki to ryzo tono, nebent ant saknu uztept tamsesne. labai gaila vel dazyt, ir taip ganetinai nutriuse.
gal kuriai taip yra buve, ka daret?  ka daryt, kad spalva greiciau apsiplautu?

siulyciau paklausyti kirpejos patarimo ir patamsinti saknis, nes kai ta ryza pabluks , tai skirtumas tikrai matysis.
Atsakyti