Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

Merginos,gal kas turi galimybe gauti Shwarckopf Igora plauku dazus?
Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Parduodu pigiai siuos plauku dazus. LOREAL PARIS EXCELLENCE CREME 8,
Vilnius
Ka domina AZ.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audra13: 10 gruodžio 2008 - 20:17
sveikos, labai reikia pagalbos
mano istorija tokia, niekada nedažiau plaukų ir kai pradėjau, tai iš karto - mėlynai. biggrin.gif dažydavau su LAKME mix tonu, tai būdavo vienintelė priemonė, kuri mano lietuvišką pilkumą paversdavo tamsiai mėlyna spalva, buvo gerai, bet Lakme mėlyna dingo, o kiti mėlynumai mane per daug nujuodindavo

tada sugalvojau, kad būsiu auksinė, tai ilgą laiką naudojau Londa color mix ton'ą arba gold (ty trečio numerio), arba vario, ty Copper, (ketvirto numerio), taip ir blaškiausi tarp tų dviejų spalvų, iš pradžių ant galvos pildavau gryną mix toną, paskui pradėjau su blondiniškais dažais maišyti
taip ir gyvenau didžioje santarvėje bei džiaugsme su savo ryža spalva (plius aš strazdanota, bet dažai čia niekuo dėti)

bet išaušo smūtna diena ant Lietuvos, kai neberadau centriniame pašte (aš iš Vilniaus) savo tradicinio kioskelio, kuris prekiavo Londa dažais, (anksčiau jie buvo pamėnkalnio gatvėje), radau, kad Londa prekiauja "medinės šukos", bet jie neturi, nes "niekas neperka", bet gatvėse tai matau žmones ne tik mėlynais ir oranžiniais, bet ir raudonais, violetiniais ir kitokiais ryškiais plaukais... blink.gif

žodžiu, HELP
gal kas matėte, kur tokių ryškių spalvų būna, labai gerai būtų, kad tai nebūtų nusiplaunančios putos, nes mix tonas, maišytas su blondines dažu, man nesiplaudavo sad.gif
aha, garenier ir loreal su laiminga negre auksiniais plaukais man netinka, nes bandžiau - visai negriebia sad.gif

gal matėt? gal žinot pakaitalą? gal kur salone parduoda? gal internete? nes man jau rankos nusviro ir plaukai dar smarkiau iš pašaknių atauginėja sad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
kodėl šitoj temoj neužklausus? ax.gif
Atsakyti
sveikos, buvau sukūrusi temą, tai mane nukreipė čia
tai nukopypastinu savo liūdną istoriją:
mano istorija tokia, niekada nedažiau plaukų ir kai pradėjau, tai iš karto - mėlynai. dažydavau su LAKME mix tonu, tai būdavo vienintelė priemonė, kuri mano lietuvišką pilkumą paversdavo tamsiai mėlyna spalva, buvo gerai, bet Lakme mėlyna dingo, o kiti mėlynumai mane per daug nujuodindavo

tada sugalvojau, kad būsiu auksinė, tai ilgą laiką naudojau Londa color mix ton'ą arba gold (ty trečio numerio), arba vario, ty Copper, (ketvirto numerio), taip ir blaškiausi tarp tų dviejų spalvų, iš pradžių ant galvos pildavau gryną mix toną, paskui pradėjau su blondiniškais dažais maišyti
taip ir gyvenau didžioje santarvėje bei džiaugsme su savo ryža spalva (plius aš strazdanota, bet dažai čia niekuo dėti)

bet išaušo smūtna diena ant Lietuvos, kai neberadau centriniame pašte (aš iš Vilniaus) savo tradicinio kioskelio, kuris prekiavo Londa dažais, (anksčiau jie buvo pamėnkalnio gatvėje), radau, kad Londa prekiauja "medinės šukos", bet jie neturi, nes "niekas neperka", bet gatvėse tai matau žmones ne tik mėlynais ir oranžiniais, bet ir raudonais, violetiniais ir kitokiais ryškiais plaukais...

žodžiu, HELP
gal kas matėte, kur tokių ryškių spalvų būna, labai gerai būtų, kad tai nebūtų nusiplaunančios putos, nes mix tonas, maišytas su blondines dažu, man nesiplaudavo
aha, garenier ir loreal su laiminga negre auksiniais plaukais man netinka, nes bandžiau - visai negriebia

gal matėt? gal žinot pakaitalą? gal kur salone parduoda? gal internete? nes man jau rankos nusviro ir plaukai dar smarkiau iš pašaknių atauginėja
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 12 15, 10:10)
sveikos, buvau sukūrusi temą, tai mane nukreipė čia
tai nukopypastinu savo liūdną istoriją:
mano istorija tokia, niekada nedažiau plaukų ir kai pradėjau, tai iš karto - mėlynai.  dažydavau su LAKME mix tonu, tai būdavo vienintelė priemonė, kuri mano lietuvišką pilkumą paversdavo tamsiai mėlyna spalva, buvo gerai, bet Lakme mėlyna dingo, o kiti mėlynumai mane per daug nujuodindavo

bet išaušo smūtna diena ant Lietuvos, kai neberadau centriniame pašte (aš iš Vilniaus) savo tradicinio kioskelio, kuris prekiavo Londa dažais, (anksčiau jie buvo pamėnkalnio gatvėje), radau, kad Londa prekiauja "medinės šukos", bet jie neturi, nes "niekas neperka", bet gatvėse tai matau žmones ne tik mėlynais ir oranžiniais, bet ir raudonais, violetiniais ir kitokiais ryškiais plaukais... 

žodžiu, HELP
gal kas matėte, kur tokių ryškių spalvų būna, labai gerai būtų, kad tai nebūtų nusiplaunančios putos, nes mix tonas, maišytas su blondines dažu, man nesiplaudavo
aha, garenier ir loreal su laiminga negre auksiniais plaukais man netinka, nes bandžiau - visai negriebia

gal matėt? gal žinot pakaitalą? gal kur salone parduoda? gal internete? nes man jau rankos nusviro ir plaukai dar smarkiau iš pašaknių atauginėja

siulyciau tau kokiame salone ar kirpykloje tartis , kad tau uzsakytu ar parduotu. beje ALFA PARF turi neblogus mixtonus.ganetinai ryskus. LAKME turi irgi neblogus. lakmes produkcijos gali pabandyti rasti " baltoros " studijoje (jei neklystu del pavadinimo ).
Atsakyti
berods maciau ryskiu spalvu VCUP'e
va
http://www.vcup.lt/l...rvices?item=165
Atsakyti
parduotuvej "medines sukos" daug spalvotu plauku dazu.yra ir melynu ir raudonu ir geltonu,kokiu tik nori.seip ten paletese parodyta,bet jei neturi to numeriuko gaalima uzsakyt ir manau atveztu jie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 20 gruodžio 2008 - 11:19
Sveiki smile.gif Labai prasau pagalbos smile.gif Kirpykloje isdaze fantastiska ruda spalva wub.gif Kai paklausiau kokia spalva, tai sake, kad dazai Weela Color Touch 4/77. Gal zinote kur galima siuos dazus nusipirkti?? g.gif Nemazai kur skambinau, tai sake, kad Wella neprekiauja.. Taip pat medines sukos, nors internetiniame puslapyje skelbiasi doh.gif Kazkur skaiciau, kad parduotuvese kur parduodama kosmetika parduotuvems, bet apart "mediniu suku " daugiau nezinau schmoll.gif PADEKIT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 03, 15:21)
gal kas dažo kaip ir aš su Loreal augaliniais be amonjako  ax.gif  mano tamsus plaukuciai  4u.gif

atspalvi suteiks, plaukams spidesi, jei turi zilu - vargu, ar tiks.
as dazaus, kai noriu atgvaitinti plauka, suteikti spindesio ar pan. nenuims tau pigmento i kokia sv.ruda.bet manau, pati supranti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 03, 13:21)
gal kas dažo kaip ir aš su Loreal augaliniais be amonjako  ax.gif  mano tamsus plaukuciai  4u.gif

as dazau. kazkaip plaukai labai sauseja nuo ju doh.gif galai sausi sausi, nors daug ka naudoju. Nuo kitu dazu taip nebudavo... tai nezinau ar ir vel dazyti su jais ar kitu dazu ieskoti....
Atsakyti
Sveikos,
Gal galėtumėt patarti dabar madingesnė spalva šokoladinė ar baklažanas g.gif
Dabar plaukai ryži-bet man nepatinka, nes netolygiai nudažyta...Ir išviso ryža man nea schmoll.gif
Atsakyti