sveikos, buvau sukūrusi temą, tai mane nukreipė čia
tai nukopypastinu savo liūdną istoriją:
sveikos, labai reikia pagalbos
mano istorija tokia, niekada nedažiau plaukų ir kai pradėjau, tai iš karto - mėlynai. dažydavau su LAKME mix tonu, tai būdavo vienintelė priemonė, kuri mano lietuvišką pilkumą paversdavo tamsiai mėlyna spalva, buvo gerai, bet Lakme mėlyna dingo, o kiti mėlynumai mane per daug nujuodindavo
tada sugalvojau, kad būsiu auksinė, tai ilgą laiką naudojau Londa color mix ton'ą arba gold (ty trečio numerio), arba vario, ty Copper, (ketvirto numerio), taip ir blaškiausi tarp tų dviejų spalvų, iš pradžių ant galvos pildavau gryną mix toną, paskui pradėjau su blondiniškais dažais maišyti
taip ir gyvenau didžioje santarvėje bei džiaugsme su savo ryža spalva (plius aš strazdanota, bet dažai čia niekuo dėti)
bet išaušo smūtna diena ant Lietuvos, kai neberadau centriniame pašte (aš iš Vilniaus) savo tradicinio kioskelio, kuris prekiavo Londa dažais, (anksčiau jie buvo pamėnkalnio gatvėje), radau, kad Londa prekiauja "medinės šukos", bet jie neturi, nes "niekas neperka", bet gatvėse tai matau žmones ne tik mėlynais ir oranžiniais, bet ir raudonais, violetiniais ir kitokiais ryškiais plaukais...
žodžiu, HELP
gal kas matėte, kur tokių ryškių spalvų būna, labai gerai būtų, kad tai nebūtų nusiplaunančios putos, nes mix tonas, maišytas su blondines dažu, man nesiplaudavo
aha, garenier ir loreal su laiminga negre auksiniais plaukais man netinka, nes bandžiau - visai negriebia
gal matėt? gal žinot pakaitalą? gal kur salone parduoda? gal internete? nes man jau rankos nusviro ir plaukai dar smarkiau iš pašaknių atauginėja
siulyciau tau kokiame salone ar kirpykloje tartis , kad tau uzsakytu ar parduotu. beje ALFA PARF turi neblogus mixtonus.ganetinai ryskus. LAKME turi irgi neblogus. lakmes produkcijos gali pabandyti rasti " baltoros " studijoje (jei neklystu del pavadinimo ).