Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

QUOTE(FoxLady @ 2009 01 19, 22:36)
Na naturalus tokie pilksvi-gelsvi. Dabar padazo baltai i geltonuma, tai panasios splavytes ir toliau noreciau. Uztepus dazus plaukas is karto paima spalva, tai manau man ir silpnesniu uztektu, kad bereikalo nedeginti. KEUNES internetiniame puslapyje parodyti keliu rusiu dazai, tai kuriuos ten geriausia rinktis? Juose yra amoniako?

Tinta Color yra pernamentiniai, ta prasme ilgalaikiai, turi amoniako, ir yra augaliniu pagrindu beamoniakiniai daziukai. Tai is tu tinta color reiktu jums issirinkti spalvyte, manau 6% pilnai uztektu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 19, 23:16)
Tinta Color yra pernamentiniai, ta prasme ilgalaikiai, turi amoniako,  ir yra augaliniu pagrindu beamoniakiniai daziukai. Tai is tu tinta color reiktu jums issirinkti spalvyte, manau 6% pilnai uztektu ax.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
merginos jau uzklausiau, bet pasikartosiu, ar loreal casting creme gloss nudazys jei turiu truputuka ziliuku? blush2.gif ar nesigaus ryza ant ju spalva? aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2009 01 20, 13:07)
merginos jau uzklausiau, bet pasikartosiu, ar loreal casting creme gloss nudazys jei turiu truputuka ziliuku?  blush2.gif ar nesigaus ryza ant ju spalva? aciukas  4u.gif

Jie nudazo tik 60% zilu plauku, tai be abejo, jie gausis sviesesni nei visi kiti plaukai ax.gif O pagal dazu atspalvy gali ir ryza gautis
Atsakyti
Liumix, atrašiau į AŽ smile.gif
Atsakyti
aciu FruitCocktail uz atsakyma 4u.gif
tai kaip supratau, mano ziliuku nenudazys, ir skirsis spalva verysad.gif (kalbu apie loreal casting creme gloss). tai patarkit kokius augalinius tada dazus pasirinkt , kad plauka tausotu ir zilus nudazytu, kiek zinau reikia su peroksidu maisyt augalinius, kad zili nusidazytu? g.gif labai prasau patarimo, aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal galite kuri pasakyti kur galima rasti L'oreal putu? seniau ju budavo visose parduotuvese o dabar isvis niekur nematau.
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2009 01 20, 15:30)
aciu FruitCocktail uz atsakyma  4u.gif
tai kaip supratau, mano ziliuku nenudazys, ir skirsis spalva  verysad.gif  (kalbu apie loreal casting creme gloss). tai patarkit kokius augalinius tada dazus pasirinkt , kad plauka tausotu ir zilus nudazytu, kiek zinau reikia su peroksidu maisyt augalinius, kad zili nusidazytu?  g.gif  labai prasau patarimo, aciukas  4u.gif

Kirpykloj dažiau su Kadus augaliniais, tai nudažė žilus plaukus ir spalva vienoda gavosi,dažė tamsia spalvyte, mano pačios labai tamsūs, tai ir norėjau panašios, buvau labai patenkinta thumbup.gif tik kad greitai atsiplovė spalva. 4u.gif
Atsakyti
O gal zinot ar Keune turi pilka atspalvi is augaliniu dazu? kazka panasaus tik gal kokiu tonu sviesesniu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas galetumet parekomenduoti koki tamsinanti sampuna, spalva islaikanti balzama ar panasiai??? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2009 01 22, 20:07)
O gal zinot ar Keune turi pilka atspalvi is augaliniu dazu? kazka panasaus tik gal kokiu tonu sviesesniu  ax.gif
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kokia grazi spavyte wub.gif kazin is augaliniu daziuku gal kas zino koks numeriukas panasius i siuos wub.gif
Atsakyti
laba

Loreal putu tikrai rasite
http://www.nuolaidel...eal-kosmetikai1
ten tam grozio salone pirkau.

darnorejau pakalusti gal kas girdejo ka apie Carin kosmetika ?
http://www.nuolaidel...-haircosmetics1

gal verta pabandyti ?
Atsakyti