Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

QUOTE(Cili @ 2009 02 01, 18:21)
gal žinote, ar šie dažai nudažo žilus plaukus? ar jie irgi augaliniai daugiau, be amoniako, kaip castingas?  g.gif

zilus plaukus nudazo. nera jie jokie augaliniai, o ir su amoniaku.
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2009 02 02, 01:00)
Na ka galiu parasyti, siaip esu labiau nepatenkinta, negu patenkinta.
Aprasysiu procesa kaip daziausi:

dekui labai uz issamu atsakyma 4u.gif
as ir bijau to ryzo atspalvio, man labiau rudi tinka ir patinka, bet kazi kaip naturaliai ji isagaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2009 02 02, 01:00)

Pries vestuves mano plaukai atrode labai siaubingai blink.gif  Puse buvo atauge savo, likusi puse tamsiai rudos spalvos, beveik juodos. Nustojau dazytis, nes plaukai pradejo ziauriai slinkti, del to tokia bukle plauku buvo. Tai nuejau i Lorealio salona, suplojau 180lt (pries dvejus metus). Bet rezultatas  thumbup.gif  per vestuves atrodziau nepriekaistingai 4u.gif  O padaze i sokoladine spalvyte su sviesiom sruogelem.

sruogelem man netinkamas variantas...reiktu vienspalviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 02 02, 18:55)

priklauso kokios sruogeles.
as atsiaugineju naturalius, koki desimt cm atauge eme nervint. nuejau pas kirpeja pasikonsultuot kaip cia dabar patvarkius situacija, kuo maziau pakenkiant plaukams. pasiule sruogas. sakiau no way
ale itikino, kad praktiskai nesimatys, atrodys visiskai naturaliai, kaip vasara, kai saule nusviesina. sutikau ir super. pasviesino smulkiai smulkiai sruogelem tik ta dali kuri buvo ataugus. ne milteliais aisku. niekas net nepasakytu kad sruogom dazyta, o kontrasto tokio neber tarp ataugusiu ir dazytu.
Atsakyti
fainas loreal profesional dazomasis sampunas. Gerai paryskina tiek tamsius, tiek sviesius plaukus
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 02, 13:31)
dekui labai uz issamu atsakyma 4u.gif
as ir  bijau to ryzo atspalvio, man labiau rudi tinka ir  patinka, bet kazi kaip naturaliai ji isagaut doh.gif

Prasom prasom bigsmile.gif Siaip zmones su chna daro stebuklus ir plaukams labai gerai. As kazkada tai uzsimaniau dazytis, tai vyras buvo rades daug info anglu kalba apie chna..ten zmones sumaisydavo su chna arba citrinos sultys, arba kava, ir dar daug ko..ir rezultatai buvo parodyti ant plauku, kokie buvo, ir kokie tapo..Bet taip ir neprisiruosiau, nes reikejo daug skaityti, aiskintis ko ir kiek deti ir pan..kruopstus darbas, ne kiekvienas apssims ax.gif
Dar kai pabandysiu Logona su juoda arbata uzpylti, gal bus geresnis variantas, bet cia dazysiu gal po menesio kazkur. Jei nepamirsiu, parasysiu kas gausis..
Papildyta:
QUOTE(Avetra @ 2009 02 02, 18:55)

Na, del sruogeliu tai as pati paprasiau.. mirksiukas.gif man tuo metu buvo uzejusi sruogeliu manija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 03 vasario 2009 - 14:20
Sveikos visos 4u.gif trumpai situacija:
8 metus kirpykloj sviesino mane sruogelem milteliais, kol dabar atsibodo ir sugalvojau pagaliau namie pati saknis tik pasidazyti, kadangi dazydavo Keune milteliais, tai nusprendziau isbandyti Keune dazus su 9 proc. oksidatorium (plaukai tamsiai rudi, turi raudono pigmento), nu ir aisku saknu "nepaeme", kaip noretusi, gavosi ryzokos.. Buvau nusivylime ir paklausius pardaveju, kad tokias saknis, kaip kad as noriu sviesias ir dar kad sutaptu su likusiu plauku spalva, galima isgauti tik milteliais ir nusisviesinau saknis milteliais su 9 proc., gavosi grazi, norima spalva, tik aisku ir toliau neramina, kad milteliais tik kenkiu ir taip jau nekas belike doh.gif

Zodziu situacija- spalva labai grazi, bet gaila plauku. Jei kitasyk dar dazysiu milteliais bandyciau ir 6 proc. imt, nes gerai "nuimineja". Pardaveja sako, kad tokia sviesia kaip kad noriu tik milteliais ir imanoma isgaut, nes su dazais net su 12 proc. bus saknys smelines..
Noriu paklaust- ar milteliais dazant su 6 proc. oksidatorium labiau kenkciau nei dazais su 12 proc.?
Dar- gal galit parekomenduot is alfaparf koki numeriuka sviesioms? Kokie atsiliepimai? Tokie atspalviai, kur labai pilki netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2009 02 03, 15:21)
Dar kai pabandysiu Logona su juoda arbata uzpylti, gal bus geresnis variantas, bet cia dazysiu gal po menesio kazkur. Jei nepamirsiu, parasysiu kas gausis..

Butinai aprasyk rolleyes.gif , kiek as skaicius apie chna ir basma, kad vis tiek tik rudo atsapalvio, o ne tarkim i ryzuma ar pan. mirksiukas.gif nelabai pavyksta isgauti, deja g.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal galite patarti ką nors apie nuplaunamus dažus (maždaug po 10-15 plovimų jie nusiplauna)? Vis ieškau tinkamos spalvos - niekur nerandu - pasirinkimo nėra arba nemoku ieškoti.. doh.gif Labai noriu tamsiai tamsiai rudos spalvos, bet ne juodos. Gal kuri nors, ką nors bandė? Gal iš užsienio siuntėtės, m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefis @ 2009 02 05, 09:01)
Mergaites, o gal galite patarti ką nors apie nuplaunamus dažus (maždaug po 10-15 plovimų jie nusiplauna)? Vis ieškau tinkamos spalvos - niekur nerandu - pasirinkimo nėra arba nemoku ieškoti..  doh.gif  Labai noriu tamsiai tamsiai rudos spalvos, bet ne juodos. Gal kuri nors, ką nors bandė? Gal iš užsienio siuntėtės, m?  g.gif

Pilna tu spalvu mirksiukas.gif
L`oreal Casting 415 Iced Chocolate tamsi
Alfaparf 5.35, 4.35
Milkshake neatsimenu nr. bet irgi yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, turiu tokį klausimėlį. Žodžiu, turiu tikrai gražius, stiprius garbanotus plaukus, bet jau spalva man labai ne prie širdies schmoll.gif Tokia šviesiai ruda su ryžoku atspalviu verysad.gif Ir bijau dažyt, kad nesugadinčiau plaukų verysad.gif Gal kas gali patarti kokius nelabai kenkiančius, nuplaunamus dažus?
Atsakyti
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 12:56)
fainas loreal profesional dazomasis sampunas. Gerai paryskina tiek tamsius, tiek sviesius plaukus

O spalva priduoda ar tik paryskina? Jei mano plaukai pvz dabar rudai ryzo atspalvio, tai koks efektas butu?ar taptu labiau rudesni, jei plaukus su tokiu sampunu isplauciau? ax.gif
Atsakyti