Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

QUOTE(solo @ 2009 03 14, 14:29)
Gal Joico?

Ne, JoJo vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.V. @ 2009 03 14, 15:46)
Ne, JoJo vadinasi smile.gif

As apie tokius irgi nieko negirdejau g.gif
Atsakyti
Kai dazaus namie, pati, tai naudoju user posted image siuos dazus ir niekad nenuvyle manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 03 04, 23:19)
Sveika,
Kiek žinau visos blondinės giria dažus Keune atspalvį 1517
user posted image

Nueikite į blondinių skyrelį, ten tikrai patarimų kaip, su kuo geriausia šviesinti gausit mirksiukas.gif

Nuostabi spalva 4u.gif , tokia pamacius tiktai verkti, kad as nebe blondine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 02 27, 18:50)
Žinau, kad prieš plaukų dažymą cheminiais dažais negalima galvos plauti. O kaip prieš dažant augaliniais Keune ar dar kokiais?

QUOTE(orcheja @ 2009 02 28, 07:51)
Ant mano ekologisku augaliniu dazu buvo parasyta, kad reikia dazyti ant svariu plauku.

QUOTE(fresh @ 2009 02 28, 08:05)
Žinau, kad su chna ir visiškai natūraliais plaukų dažais reikia dažyti ant švarių plaukų, bet šiuo atveju visai sutrikau. Kirpykloje juk pusiau augaliniais, pusiau cheminiais dažo, tai ir nežinau, ar plaut galvą ar ne. Bijau, kad išsausės plaukai.

QUOTE(orcheja @ 2009 02 28, 13:31)
g.gif  tokiu atveju nezinau, manau kas kaip..bet jei ne grynai augaliniai,tai gal galima ir neplaut galvos
p.s. beje, priklauso nuo kirpejos. Viena karta buvau liudininke mazo incidento, kai mama atvede dukra dazytis plaukus. O toji buvo su neisplautais plaukais, tai kirpeja ja apsauke, kad kas cia per nesamones, as dazau ant svariu plauku...ir kas cia sugalvojo, kad reikia dazyti ant nesvariu plauku...  va taip buna blink.gif

Dėl to dažymo ant riebaluotų plaukų, tai ir aš netikėjau, kol pati nepabandžiau.. Tikrai, daug geriau spalvytę priėmė thumbup.gif Dabar visad prieš dažymą specialiai dar papildomą dieną plaukų neplaunu (šiaip tarp plovimų nelaukiu kol plaukai susiriebaluos).. O dėl natūralių dažų, tai geriausiai jie ima švarius plaukus, bet plautus tik su šampūnu, be kondicionieriaus.

QUOTE(Diglė @ 2009 03 01, 14:32)
Sveikos, dažau palukus juodai, bet norėčiau šokolado spalvos, gal patarsit kaip man juos nudažyti, nes manau, tik šaknis nuims  g.gif

Aš į kompaniją drinks_cheers.gif Aš irgi dabar juoda kaip anglis, bet noriu rudos, šokoladinės ar kažko į tą pusę g.gif Turiu ssusigalvojus planą, bet nežinau ar gausis.. Eksperimentuosiu, žodžiu, kas bus, tas bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 18 kovo 2009 - 00:03
http://www.milupa.lt...;object_id=4523
paspauskit sia nuoroda,tai nieko nekainuoja ir tai ne virusas,tiesiog padesite mano sesytei konkurse. Atsiprasau uz reklama ne vietoje ;]]
Atsakyti
dabar nusidaziau ir labai patiko green light tonality dazais, super atspalvis ir plaukai silkiniai poto rolleyes.gif manyciau jais ir dazysiuos nuo siol

va aprasymas

Green Light Tonality be amoniakinis dažantis kremas.Pažangi Green Light Tonality linijos formulė su grynojo medaus ekstraktu leidžia pasiekti ypatingai efektyvų rezultatą nepažeidžiant plauko strukūros bei odos paviršiaus. Ši ypatinga formulė leis ne tik išgauti norimą spalvos bei plaukų spindesio rezultatą, bet taip pat plaukai bus apsaugoti nuo smogo, saulės, laisvųjų radikalų bei kitų neigiamų išorinių veiksnių.
Tai pusiau ilgalaikis dažantis kremas. Dėka jame esančio Jojobos aliejaus, Tonality atšviežina plaukų spalvą ir spindesį. Padengia 40 % žilus plaukus. Vaisių rūgščių ekstraktai apsaugo plauką ir suteikia jam spindesį. Tonality puikiai suteikia toną šviesintiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 03 18, 18:52)
dabar nusidaziau ir labai patiko green light tonality dazais, super atspalvis ir plaukai silkiniai poto rolleyes.gif manyciau jais ir dazysiuos nuo siol

va aprasymas

Green Light Tonality be amoniakinis dažantis kremas.Pažangi Green Light Tonality linijos formulė su grynojo medaus ekstraktu leidžia pasiekti ypatingai efektyvų rezultatą nepažeidžiant plauko strukūros bei odos paviršiaus. Ši ypatinga formulė leis ne tik išgauti norimą spalvos bei plaukų spindesio rezultatą, bet taip pat plaukai bus apsaugoti nuo smogo, saulės, laisvųjų radikalų bei kitų neigiamų išorinių veiksnių.
Tai pusiau ilgalaikis dažantis kremas. Dėka jame esančio Jojobos aliejaus, Tonality atšviežina plaukų spalvą ir spindesį. Padengia 40 % žilus plaukus. Vaisių rūgščių ekstraktai apsaugo plauką ir suteikia jam spindesį. Tonality puikiai suteikia toną šviesintiems plaukams.

O kokios cia firmos dazai ir kur galima pirkti?ar yra internete kur paskaityti apie sios dazus?
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2009 03 18, 19:39)
O kokios cia firmos dazai ir kur galima pirkti?ar yra internete kur paskaityti apie sios dazus?

tai ir pakopinau is interneto aprasyma. pavadinima ivesk i googla ir ismes
firma rasiau - green light
o pirkau vcupe, vitrinoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 18 kovo 2009 - 17:41
Kokie atsiliepimai apie siuos L'Oreal Excell 10 plauku dazus?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 03 balandžio 2009 - 21:49
Kokie atsiliepimai apie siuos L'Oreal Excell 10 plauku dazus?

daziau kazkada, tai laaabai greit nubluko, nusiplove spalva, ypatingo ispudzio nepaliko, nors tikejausi tokio doh.gif
gal kas galit man padet-imeskit nuorodu ar paveiksliuku, kaip atrodo salto atspalvio rusvi tonai-sandalmedzio, cinamono ar balintos kavos-na bent jau mazdaug kokios tai spalvytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 04 04, 11:21)
daziau kazkada, tai laaabai greit nubluko, nusiplove spalva, ypatingo ispudzio nepaliko, nors tikejausi tokio doh.gif
gal kas galit man padet-imeskit nuorodu ar paveiksliuku, kaip atrodo salto atspalvio rusvi tonai-sandalmedzio, cinamono ar balintos kavos-na bent jau mazdaug kokios tai spalvytes blush2.gif

L'Orealio apskritai kiek pastebejau greit nublunka ir nusiplauna, bet plaukai ne taip zalojami kaip su nebrangiais dazais rolleyes.gif
Atsakyti