QUOTE(fresh @ 2009 02 27, 18:50)
Žinau, kad prieš plaukų dažymą cheminiais dažais negalima galvos plauti. O kaip prieš dažant augaliniais Keune ar dar kokiais?
QUOTE(orcheja @ 2009 02 28, 07:51)
Ant mano ekologisku augaliniu dazu buvo parasyta, kad reikia dazyti ant svariu plauku.
QUOTE(fresh @ 2009 02 28, 08:05)
Žinau, kad su chna ir visiškai natūraliais plaukų dažais reikia dažyti ant švarių plaukų, bet šiuo atveju visai sutrikau. Kirpykloje juk pusiau augaliniais, pusiau cheminiais dažo, tai ir nežinau, ar plaut galvą ar ne. Bijau, kad išsausės plaukai.
QUOTE(orcheja @ 2009 02 28, 13:31)

tokiu atveju nezinau, manau kas kaip..bet jei ne grynai augaliniai,tai gal galima ir neplaut galvos
p.s. beje, priklauso nuo kirpejos. Viena karta buvau liudininke mazo incidento, kai mama atvede dukra dazytis plaukus. O toji buvo su neisplautais plaukais, tai kirpeja ja apsauke, kad kas cia per nesamones, as dazau ant svariu plauku...ir kas cia sugalvojo, kad reikia dazyti ant nesvariu plauku... va taip buna
Dėl to dažymo ant riebaluotų plaukų, tai ir aš netikėjau, kol pati nepabandžiau.. Tikrai, daug geriau spalvytę priėmė

Dabar visad prieš dažymą specialiai dar papildomą dieną plaukų neplaunu (šiaip tarp plovimų nelaukiu kol plaukai susiriebaluos).. O dėl natūralių dažų, tai geriausiai jie ima švarius plaukus, bet plautus tik su šampūnu, be kondicionieriaus.
QUOTE(Diglė @ 2009 03 01, 14:32)
Sveikos, dažau palukus juodai, bet norėčiau šokolado spalvos, gal patarsit kaip man juos nudažyti, nes manau, tik šaknis nuims
Aš į kompaniją

Aš irgi dabar juoda kaip anglis, bet noriu rudos, šokoladinės ar kažko į tą pusę

Turiu ssusigalvojus planą, bet nežinau ar gausis.. Eksperimentuosiu, žodžiu, kas bus, tas bus