Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 09:46)
visi plaukuciai zili...manau beamoniakiniai tikrai nenudazytu unsure.gif

as irgi netikejau, bet nudaze mano zile g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2009 06 04, 01:43)
dikson be amoniako  thumbup.gif

o kur tokiu galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 22:01)

jei neklystu proco.lt
Atsakyti
Mergaites, o gal jus patarsit, kokia cia spalva? ar imanoma is rudu bent panasia isgauti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 21:01)

mano kirpeja su tais dazais dirba, o ar galima isigyti nezinau. kai eisiu galiu paklausti
Atsakyti
Nusipirkau daziukus, bet pamirsau paklausti apie pati dazyma doh.gif Dazus be amoniako reika tepti ant isplautu plauku, o paskui tik su vandeniu praplauti?Ar pirma istepti dazus ant neplautu plauku, palaikyti ir tada viska su sampunu isplauti?
Labai laukiu atsakymo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 06 06, 12:39)
Nusipirkau daziukus, bet pamirsau paklausti apie pati dazyma doh.gif  Dazus be amoniako reika tepti ant isplautu plauku, o paskui tik su vandeniu praplauti?Ar pirma istepti dazus ant neplautu plauku, palaikyti ir tada viska su sampunu isplauti?

Man kirpeja niekada neplauna plauku pries dazydama beamoniakiais dazais. Ji istepa plaukus dazais, palaiko, kiek reikia ir tik po to isplauna unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
As noreju paklausti apie tas vadinamas "karamelines" sruogas. Jau daug metu sviesinu plaukus, bet noreciau buti siek tiek ryskesne, kazkokio efekto. Pries kelis metus kirpeja pridejo daug kakaviniu sruogyciu, taciau kai isplove galva, as pasidariau kazkokia pilka, dar blankesne, net nesuprasi, kokia ten spalva isejo. Atsisviesinau atgal. Bet as matau gatveje viena kita moteri labai graziomis sruogomis, aisku nepatogu klausti, kaip ten dazyta, bet man atrodo, kad tas sruogas uztepa ant virsaus, o po to jas atskirai isplauna, kad plaukai netaptu "murzini", na net nezinau......
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2009 06 06, 11:44)
Man kirpeja niekada neplauna plauku pries dazydama beamoniakiais dazais. Ji istepa plaukus dazais, palaiko, kiek reikia ir tik po to isplauna  unsure.gif

Cia turbut kaip kas nori taip ir daro unsure.gif Va dabar biski paskaitinejau apie tuos dazymus, tai kaip supratau jei dazai su peroksidu geriau neplauti plauku nes nusiplaus kazkoks riebalinis sluoksnis ir gali labiau pazeist plaukus.Na, o jeigu dazoma su svelniais ir silpnais dazais, tai galima ir isplaut plaukucius.
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 06 06, 11:39)
Nusipirkau daziukus, bet pamirsau paklausti apie pati dazyma doh.gif  Dazus be amoniako reika tepti ant isplautu plauku, o paskui tik su vandeniu praplauti?Ar pirma istepti dazus ant neplautu plauku, palaikyti ir tada viska su sampunu isplauti?

jei dazai be amoniako tai tepami ant isplautu ir gerai ranksluosciu nusausintu plauku. jei yra nors menka dalis amoniako - tai geriau neplauti.
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 05, 21:33)
Mergaites, o gal jus patarsit, kokia cia spalva? ar imanoma is rudu bent panasia isgauti?

user posted image

manyciau 4.5 . ant rudu turetu gerai gautis
Atsakyti
sveikos, turiu loreal casting dazus, bet nesu tikra del galiojimo laiko. ant dezutes dugno parasyta 10E61B tai kaip cia suprast?
Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2008 11 23, 19:18)
Dazau plaukus su Loreal Casting'u Pearl Blond spalva, visi labai giria plaukus, kad grazus, blizga, svelnus ir t.t.  smile.gif  Taciau.... pamaciau situs dazus ir uzsimaniau tokios spalvos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  (daugiau pelenu atspalvio)

user posted image
ir kaip man ja dabar gaut??? labai stipriai nepakenkiant plaukams?
Kirpykloj su naturaliai dazais nenudazis taip...... O europoj siais "Natural Match" niekas neprekiauja  ax.gif

Gal kuri nors turit tokia plauku spalvyte? Gal rekomenduosit dazus?  4u.gif

Ar nesigauna rausvi su pearl blond sitais? Noriu dazytis, paziurejau parduotuvej, patiko, bet dvejoju dar..
Papildyta:
O gal kuri yra bandziusi sia spalvyte? smile.gif sita irgi labai domina wink.gif patinka tas pilkumas joje..
user posted image
Atsakyti