Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

QUOTE(Gilberta @ 2009 09 24, 22:48)
Noriu paklausti ar augaliniai dazai greitai nusiplauna? Ar tikra maziau kenka plaukams?

Plaukui kenkia maziau nes neturi amoniako ir yra naudojama itin silpno stiprumo emulsija. O del laikymosi tai yvairiai - ant balinto plauko trumpiau, ant sveiko naturalaus apie 5 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 04, 07:48)
ipila aisku smile.gif nelabai pamenu as tos galutines kainos, apie 30 su trupuciu lyg ir g.gif

o as vakar nusipirkau pabandyt is akropolio kazkokios naturalistines parduotuves plauku dazus va tokius
http://www.herbatint...t-pack-shot.jpg

be amoniako, be parabenu, bekvapiai, be alkoholio, su alijosiaus ir dar ten visokiais ekstraktais. ir palete labai grazi
ziuresim kas gausis

isbandziau situs, man labai patiko, plaukai po dazymo blizga ir net tik iki sekancio plovimo kaip po kokiu keuniu biggrin.gif
beje dazant jokio dazu nesijaucia, konsistencija skystoka, bet man tas patinka, lengviau ismozot ir kiekis nemazas.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 25, 10:10)
isbandziau situs, man labai patiko, plaukai po dazymo blizga ir net tik iki sekancio plovimo kaip po kokiu keuniu biggrin.gif
beje dazant jokio dazu nesijaucia, konsistencija skystoka, bet man tas patinka, lengviau ismozot ir kiekis nemazas.

Jie kaip suprantu, augaliniu pagrindu? Kokia spalvyte dazet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 25, 10:54)
Plaukui kenkia maziau nes neturi amoniako ir yra naudojama itin silpno stiprumo emulsija. O del laikymosi tai yvairiai - ant balinto plauko trumpiau, ant sveiko naturalaus apie 5 savaites.

Aciu 4u.gif tu kaip visada mano issigelbejimas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 25, 11:12)
Jie kaip suprantu, augaliniu pagrindu? Kokia spalvyte dazet? smile.gif

aha, nu ju saite surasyta sudetis ir tt
http://www.herbatint.co.uk/
as daziau 7N - natural blond, bet realiai gaunas tokie daugiau sviesiai rudi
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 25, 12:38)
aha, nu ju saite surasyta sudetis ir tt
http://www.herbatint.co.uk/
as daziau 7N - natural blond, bet realiai gaunas tokie daugiau sviesiai rudi

O gal nuotraukele turi kap atrodo plaukai nudazyti? Nes dabar kaip tik ieskau kuo naturalesniu, mazdaug 7 tamsumo dazu blush2.gif Bet bijau ant sviesintu plauku su tokiais dazyt, kad kokio zalumo nebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 25, 13:45)
O gal nuotraukele turi kap atrodo plaukai nudazyti? Nes dabar kaip tik ieskau kuo naturalesniu, mazdaug 7 tamsumo dazu blush2.gif Bet bijau ant sviesintu plauku su tokiais dazyt, kad kokio zalumo nebutu g.gif

neturiu, tik uzvakar nusidaziau biggrin.gif bet nieko nesakys spalva ant mano plauku, nes as jau gerokai tamsintus daziau, ant sviesiu dazant atspalvis sviesenis gautus, o mano ir liko rudi, tik atspalvi grazu suteike ir blizgesi

neturetu but to zalumo g.gif bet patarciau ne 7 tau rinktis o 8. bo dar nusitamsinsi per daug g.gif
cia va palete
http://www.herbatint...olour-chart.php
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 25, 13:33)
neturiu, tik uzvakar nusidaziau biggrin.gif bet nieko nesakys spalva ant mano plauku, nes as jau gerokai tamsintus daziau, ant sviesiu dazant atspalvis sviesenis gautus, o mano ir liko rudi, tik atspalvi grazu suteike ir blizgesi

neturetu but to zalumo g.gif bet patarciau ne 7 tau rinktis o 8. bo dar nusitamsinsi per daug g.gif
cia va palete
http://www.herbatint...olour-chart.php

Ziurejau palete, tai 8 per sviesus pagal mano naturalia spalvyte atrodo, tai kvailai kazkaip atrodys, kai saknys vienos spalvos, o visi plaukai kitokios g.gif Manau 7 bus toks vidutinis rudumas - nei tamsus, nei sviesus, kaip ir mano naturalus plaukuciai. Ech, gundausi smarkiai dabar su tais daziukais rolleyes.gif Tik neaisku, ar Kaune rasiu kur juos smile.gif
Dar vienas klausimas - galima dazyti po to su ilgalaikiais dazais, ar reikia nuauginti? Nes dazniausiai buna, kad negalima g.gif
Aciu jums labai uz informacija 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
aha nu tada bandyk 7, anyway jei bus tonu per tamsu tai visvien pasiplaus smile.gif
galima ilgalaikiais dazyt poto, negalima butu jei grynais chna/basma dazytum

Atsakyti
Sveikos. Mano plaukai reti, nėra stori, tačiau gražūs, turi sveiką išvaizdą. Noriu šviesinti sruogelėm, bet bijau, kad sugadinsiu ir teks kirpti, o atauga lėtai :/ gal kokius dažus, kaukes ar ką pasiūlytumėt, kad taip nenutiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamparam: 26 rugsėjo 2009 - 15:40
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 25, 12:49)
aha nu tada bandyk 7, anyway jei bus tonu per tamsu tai visvien pasiplaus smile.gif
galima ilgalaikiais dazyt poto, negalima butu jei grynais chna/basma dazytum

o kaip sie daziukai ar dengia ziliukus? ar tik paryskina spalva nenudazydami ziliuku? aciu
Atsakyti
Truputelis informacijos apie HERBATINT dazus:

1. Herbatint sudėtyje nėra amoniako, kuris, kaip žinia, pažeidžia plaukų skaidulas.
2. Herbatint sudėtyje nėra parabenų – jie konservuojami natūraliomis priemonėmis.
3. Dažant naudojamas labai nedidelės koncentracijos vandenilio peroksidas – taip išsaugoma nepažeista plauko struktūra. Vandenilio peroksido koncentracija paruoštame dažų mišinyje yra apie 10-16 dalių (priklauso nuo pasirinktos spalvos) – tai panaši koncentracija, kuri naudojama pvz. žaizdoms dezinfekuoti namų sąlygomis.
4. Herbatint sudėtyje yra penkių augalų ekstraktai, padedantys geriau prasiskverbti dažams, minkštinantys ir saugantys plaukus bei slopinantys galvos odos dirginimą viso dažymo metu.
5. Herbatint dažuose labai mažai cheminių medžiagų. Cheminių medžiagų koncentracija yra daug žemesnė nei reikalauja įstatymas, todėl dažai itin saugūs naudoti.
6. Gaminant Herbatint dažus naudojami tik gryni dažikliai, naudojami farmacijos pramonėje. Šių dažiklių molekulės yra labai smulkios. Tokia dažiklių sandara sudaro galimybę dažikliui lengvai ir giliai prasiskverbti į plaukų skaidulas. Tai taip pat užtikrina spalvos intensyvumą ir ilgaamžiškumą nesusilpninant paties plauko.
7. Herbatint dažai gaminami pagal atidžiai subalansuotą formulę. Trisdešimtmetės patirties dėka pavyko puikiai ištirti ir panaudoti augalinių ekstraktų ir organinių dažiklių sąveiką.
8. Herbatint dažai gaminami iš pačios aukščiausios kokybės žaliavų, kurios kruopščiai atrenkamos ir tikrinamos siekiant užtikrinti ilgalaikę spalvą, visiškai atitinkančią nurodytą paletėje. Antica Erboristeria įranga atitinka aukščiausius gamybai keliamus reikalavimus.

Patarimai dažant

Dažų ypatybės
Su Herbatint dažais galite pakeisti savo plaukų spalvą (pvz. iš auksinės į pelenų), pašviesinti plaukus iki trijų tonų, suteikti ypatingą atspalvį ir nudažyti žilus plaukus jau pirmo dažymo metu.

Norint pašviesinti plaukus
Natūralius rudus ar kaštoninius plaukus galima pašviesinti dviem tonais, o šviesiai kaštoninius ar šviesius plaukus – trimis tonais.

Jei Jūsų plaukai buvo šviesinti

Herbatint dažai gali sugrąžinti natūralią Jūsų plaukų spalvą, tačiau jei norima spalva yra 6N arba pažymėta dar didesniu skaičiumi, dažydamos maišykite natūralias ir auksines spalvas; jei norima spalva 5N ar pažymėta mažesniu skaičiumi, natūralią spalvą maišykite su auksine ar vario spalva.

Cheminiu būdu sušukuoti plaukai

Nedažykite plaukų iš karto po cheminio sušukavimo – rekomenduojama plaukti bent porą savaičių. Dažymo laiką patartina sutrumpinti iki 30 min., o renkantis spalvą – rinktis šviesesnį atspalvį negu pageidaujamas.

Žili plaukai
Jei dažydamos žilus plaukus pasirinksite pelenų (ash), auksinę (golden), vario (copper) ar raudonmedžio (mahogany) spalvą, lygiomis dalimis sumaišykite ją su artima spalva iš natūralių (natural) spalvų skalės. Nemaišykite dviejų auksinių spalvų.

Atsakyti