Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

man is visu bandyti kolka spatys geriausi yra alfa parf:)
Atsakyti
QUOTE(astalike @ 2008 07 04, 10:24)
Man iš visų buitinių labiausiai patinka Garnier... Bet kai tik nusidažau buitiniais, jau po mėnesio spalva nekokia ir reikia arba vėl dažytis, arba naudoti daug priežiūros priemonių  unsure.gif  Todėl dažniausiai dažausi salone, ten nežinau, kokiais dažais dažo - vis neįsidėmiu smile.gif Bet vis tiek - plaukų spalva keičiasi po kiekvieno plaukų plovimo  biggrin.gif  Tik išlieka vis dar graži  rolleyes.gif
Pirmą kartą išgirdau tokių dažų pavadinimą... blush2.gif  O kur jų galima įsigyti? 4u.gif

Aš juos pirkau Kaune Mickevičiaus gatvėjė esančioje kirpykloje, ten jie prekiauja įvairiomis plaukų priežiūros priemonėmis.O kur dar būtų jų galima nusipirkt tai nežinau.Anksčiau, bent kiek pamenu, Gabijoje būdavo galima rast Alfaparf dažų, o ar ir dabar būna, tai vat ir nežinau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ciutre @ 2008 07 04, 11:56)
o jeigu mano plaukai tie tokie lietuviski-peleniniai, ar man sitie dazai nudazytu juodai?nes as ir girdejau, kad jie geri, tai noriu pabandyt blush2.gif

Sunku pasakyt, ar įkibtų ta juoda spalva.Aš kai pirkau šiuos dažus, tai man patarė kokią spalvytę imti, nes spalvų įvairovė plati-tai sunku susigaudyti kokią spalvą pasirinkti.Norejau patapti tamsesnė, tai "nuryžėję" plaukai po dažymo patapo gražiai šviesiai šokoladinės spalvos
Atsakyti
[quote=stilla,2008 07 04, 18:06]
Aš juos pirkau Kaune Mickevičiaus gatvėjė esančioje kirpykloje, ten jie prekiauja įvairiomis plaukų priežiūros priemonėmis.O kur dar būtų jų galima nusipirkt tai nežinau.Anksčiau, bent kiek pamenu, Gabijoje būdavo galima rast Alfaparf dažų, o ar ir dabar būna, tai vat ir nežinau... g.gif
Papildyta:

Niu va...įdomu, kur Vilniuje galima būtų rast... g.gif Mėgstu bandyt kažką naujo smile.gif
Atsakyti
is visu plauku dazu, kuriuos bandziau, labiausiai patiko "loreal" be amoniako tongue.gif tas slykstus dazu kvapas ne toks stiprus smile.gif
Atsakyti
gal cia galima isigyt Alfa Parf... g.gif

http://www.medinessu.../kosmetika.html
Atsakyti
sveikos, pasikonsultuosiu su jumis 4u.gif
nusiemiau as savo juoda plauku spalva, dabar esu vid. ruda, bet plaukai nuo saknu nuauge kokia 8cm ir bijau kad i naturalius kibs dazai labiau nei i tuos pasviesintus g.gif
ar nesate susidurusios su tokia problema? gal i kirpykla eiti, bet ir ten daznai ne ka geriau padaro schmoll.gif as noreciau pasviesinti siek tiek i sviesiai karameline wub.gif
o gal esate bandziusios parsisiusti dazus is jav? kokius patartumete be amoniako ir peroksido? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 07 04, 11:56)
o jeigu mano plaukai tie tokie lietuviski-peleniniai, ar man sitie dazai nudazytu juodai?nes as ir girdejau, kad jie geri, tai noriu pabandyt blush2.gif

gali drasiai dazytis su siais dazais , as jau daugiau nei metus jais dazausi juodai . naturali mano plauku spalva kaip tikros lietuvaites - pilki . bigsmile.gif
Atsakyti
Kolkas man geriausi Alfa Parf color revolution mirksiukas.gif Perku medinėse šukuose.
Atsakyti
merginos gal kuri esate bandziusios Tigi plauku dazus... internete labai jau giriami, kad tipo galima net blonde tapti be jokio plauku gadinimosi g.gif
stai tokie user posted image na cia sviesus blond nr.8
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 13, 14:23)
merginos gal kuri esate bandziusios Tigi plauku dazus... internete labai jau giriami, kad tipo galima net blonde tapti be jokio plauku gadinimosi g.gif
stai tokie user posted image na cia sviesus blond nr.8

visi sviesinimai maziau ar daugiau gadina plauka. tai gal cia perdaug pagrazinta reklamos tikslais , siaip neblogi daziukai.
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 07 13, 18:33)
visi sviesinimai maziau ar daugiau gadina plauka. tai gal cia perdaug pagrazinta reklamos tikslais , siaip neblogi daziukai.

o jus esate bandziusi tigi daziukus? na mane tai labai sudomino... galvoju parsisiusti raso kad net 6 tubeles o kaina ir gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 13, 19:40)
o jus esate bandziusi tigi daziukus? na mane tai labai sudomino... galvoju parsisiusti raso kad net 6 tubeles o kaina ir gera g.gif

as kelias klientas su jais dazau, tai plaukai sveikai blizga , neissauseje. bet ju spalvytes tamsios .
Atsakyti