man is visu bandyti kolka spatys geriausi yra alfa parf:)
QUOTE(astalike @ 2008 07 04, 10:24)
Man iš visų buitinių labiausiai patinka Garnier... Bet kai tik nusidažau buitiniais, jau po mėnesio spalva nekokia ir reikia arba vėl dažytis, arba naudoti daug priežiūros priemonių
Todėl dažniausiai dažausi salone, ten nežinau, kokiais dažais dažo - vis neįsidėmiu
Bet vis tiek - plaukų spalva keičiasi po kiekvieno plaukų plovimo
Tik išlieka vis dar graži 
Pirmą kartą išgirdau tokių dažų pavadinimą...
O kur jų galima įsigyti? 

Pirmą kartą išgirdau tokių dažų pavadinimą...

Aš juos pirkau Kaune Mickevičiaus gatvėjė esančioje kirpykloje, ten jie prekiauja įvairiomis plaukų priežiūros priemonėmis.O kur dar būtų jų galima nusipirkt tai nežinau.Anksčiau, bent kiek pamenu, Gabijoje būdavo galima rast Alfaparf dažų, o ar ir dabar būna, tai vat ir nežinau...

Papildyta:
QUOTE(ciutre @ 2008 07 04, 11:56)
o jeigu mano plaukai tie tokie lietuviski-peleniniai, ar man sitie dazai nudazytu juodai?nes as ir girdejau, kad jie geri, tai noriu pabandyt 

Sunku pasakyt, ar įkibtų ta juoda spalva.Aš kai pirkau šiuos dažus, tai man patarė kokią spalvytę imti, nes spalvų įvairovė plati-tai sunku susigaudyti kokią spalvą pasirinkti.Norejau patapti tamsesnė, tai "nuryžėję" plaukai po dažymo patapo gražiai šviesiai šokoladinės spalvos
[quote=stilla,2008 07 04, 18:06]
Aš juos pirkau Kaune Mickevičiaus gatvėjė esančioje kirpykloje, ten jie prekiauja įvairiomis plaukų priežiūros priemonėmis.O kur dar būtų jų galima nusipirkt tai nežinau.Anksčiau, bent kiek pamenu, Gabijoje būdavo galima rast Alfaparf dažų, o ar ir dabar būna, tai vat ir nežinau...
Papildyta:
Niu va...įdomu, kur Vilniuje galima būtų rast...
Mėgstu bandyt kažką naujo

Papildyta:
Niu va...įdomu, kur Vilniuje galima būtų rast...

is visu plauku dazu, kuriuos bandziau, labiausiai patiko "loreal" be amoniako
tas slykstus dazu kvapas ne toks stiprus

sveikos, pasikonsultuosiu su jumis
nusiemiau as savo juoda plauku spalva, dabar esu vid. ruda, bet plaukai nuo saknu nuauge kokia 8cm ir bijau kad i naturalius kibs dazai labiau nei i tuos pasviesintus
ar nesate susidurusios su tokia problema? gal i kirpykla eiti, bet ir ten daznai ne ka geriau padaro
as noreciau pasviesinti siek tiek i sviesiai karameline
o gal esate bandziusios parsisiusti dazus is jav? kokius patartumete be amoniako ir peroksido?

nusiemiau as savo juoda plauku spalva, dabar esu vid. ruda, bet plaukai nuo saknu nuauge kokia 8cm ir bijau kad i naturalius kibs dazai labiau nei i tuos pasviesintus

ar nesate susidurusios su tokia problema? gal i kirpykla eiti, bet ir ten daznai ne ka geriau padaro

o gal esate bandziusios parsisiusti dazus is jav? kokius patartumete be amoniako ir peroksido?

QUOTE(ciutre @ 2008 07 04, 11:56)
o jeigu mano plaukai tie tokie lietuviski-peleniniai, ar man sitie dazai nudazytu juodai?nes as ir girdejau, kad jie geri, tai noriu pabandyt 

gali drasiai dazytis su siais dazais , as jau daugiau nei metus jais dazausi juodai . naturali mano plauku spalva kaip tikros lietuvaites - pilki .

merginos gal kuri esate bandziusios Tigi plauku dazus... internete labai jau giriami, kad tipo galima net blonde tapti be jokio plauku gadinimosi
stai tokie
na cia sviesus blond nr.8

stai tokie
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 13, 14:23)
merginos gal kuri esate bandziusios Tigi plauku dazus... internete labai jau giriami, kad tipo galima net blonde tapti be jokio plauku gadinimosi
stai tokie
na cia sviesus blond nr.8

stai tokie
visi sviesinimai maziau ar daugiau gadina plauka. tai gal cia perdaug pagrazinta reklamos tikslais , siaip neblogi daziukai.
QUOTE(audruzele @ 2008 07 13, 18:33)
visi sviesinimai maziau ar daugiau gadina plauka. tai gal cia perdaug pagrazinta reklamos tikslais , siaip neblogi daziukai.
o jus esate bandziusi tigi daziukus? na mane tai labai sudomino... galvoju parsisiusti raso kad net 6 tubeles o kaina ir gera

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 13, 19:40)
o jus esate bandziusi tigi daziukus? na mane tai labai sudomino... galvoju parsisiusti raso kad net 6 tubeles o kaina ir gera 

as kelias klientas su jais dazau, tai plaukai sveikai blizga , neissauseje. bet ju spalvytes tamsios .