Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Sofija Suckel

QUOTE(linksmuciuke @ 2008 03 16, 18:43)
Man irgi tą patį sakydavo biggrin.gif Atskaitydavo moralą, kad nesiprausiu, o kai sakiau, kad aš ką tik iš dušo, tai atsakė, kad vėl eičiau smile.gif

lotuliukas.gif ***** mano ta pati situacija buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 17, 13:34)
lotuliukas.gif ***** mano ta pati situacija buvo rolleyes.gif

matyt, jai paranoja dėl tariamai neplautų kirptų tarpviečių hihihi.gif
Atsakyti
Si gydytoja dar labai seniai isgelbejo mano sesute, tuo tarpu kai kitas gydytojas jau buvo pasakes, kad viskas... Todel, mano nuomone, svarbiausia yra profesionalumas. ax.gif
Atsakyti
Aš gerbiu šitą gydytoją. Dar per kursus teko susipažinti su ja. Tikrai tiesi ir teisinga. Toms, kurios nelinkusios į sentimentus, jausmingumą, tikrai turėtų rasti bendrą kalbą. Aš iš tiesų bijojau pas ją gimdyti, nes esu labai jautri. Bet esu labai dėkinga už priežiūrą ir patarimus po nėštumo. Ir tikrai jei nueini apsiplauti tarpvietės na, bent jau rytą vakarą bei kiekvieną kartą po tualeto, ji nieko neprikibs. Pačios gi turite rūpintis savimi. mirksiukas.gif Kuo daugiau paketus keisit, darysit oro vonias, greičiau viskas ir sugis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2008 04 17, 19:58)
Aš gerbiu šitą gydytoją. Dar per kursus teko susipažinti su ja. Tikrai tiesi ir teisinga. Toms, kurios nelinkusios į sentimentus, jausmingumą, tikrai turėtų rasti bendrą kalbą. Aš iš tiesų bijojau pas ją gimdyti, nes esu labai jautri. Bet esu labai dėkinga už priežiūrą ir patarimus po nėštumo. Ir tikrai jei nueini apsiplauti tarpvietės na, bent jau rytą vakarą bei kiekvieną kartą po tualeto, ji nieko neprikibs. Pačios gi turite rūpintis savimi.  mirksiukas.gif Kuo daugiau paketus keisit, darysit oro vonias, greičiau viskas ir sugis  mirksiukas.gif

Ale klausyk, parasei taip, tarsi to buciau nedarius ir tarsi visos kitos savim taip pat nesirupina - laksciau i dusa kas pora valandu, gulejau nuoga subine ir t.t. Tiesiog ji tookiu tonu viska pasako, kad atsoka bet kokia fantazija, as pavyzdziui, likau nesupratus, kas konkreciai negerai ax.gif Tik kita ryta isdrisau konkreciau paklausti, o kaip gi mano siule laikosi blush2.gif

Kad tiesi ir teisinga cia nieko tokio, man irgi patiko sitos jos savybes, bet tik po gimdymo cool.gif . Gimdyti as pas ja irgi paniskai bijojau pasiskaicius ir pasiklausius kai kuriu pasakojimu. Gimdymo metu toks tiesumas ne visada reikalingas (bent jau man) schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos saunuolytes,

esu tevelis ka tik sulaukes nuostabios dukrytes, ilga laika besidomejas sia tema apie RK gimdykla.
Leisiu sau inkisti savaji trigrasi del svarstomos gydytojos.
Taigi i RK vykau su zmonike su niekuo nesitares ir voko principiniai nesiruosiau niekam duoti, nes mano supratimu profesionalumo ir padorumo uz piniga nenupirksi( bet cia tema atskira).
Patekome i S.Suckel budejima. Cia prisiminiau visas skaitytas rastliavas, ir kuriam laikui apniko nerimas.
Taciau si nerima akimirksniu issklaide pasirodziusi gyd. S.Suckel, akivaizdziai irodydama savo profesionaluma bet kurio iskilusiu klausymu ir zaibisku sprendimu priemimu iskilusiai problemai spresti. Salia dirbusi akusere Jurate (deja pavardes nezinau, nes buvo be korteles), nuostabiai papilde reikalingiausia tuo metu komanda.
Gimdymas truko apie 7 val.( ar daug ar ne spreskite pacios). Ir tikrai nesijutome vienisi ta laika.
Taip, nieks prie musu visa ta laika nestovejo, bet problemamai iskilus, kazkaip viena is ju vis atsirasdavo salia.
Viska, kas vyksta gimdymo metu, pasakojo garsiai, suprantama kalba ir be jokiu emociju.Taigi kaip ir minejo S.Suckel, cia atvykome DIRBTI, ir ji savo darba atliko saziningai. Mes irgi ax.gif
Tikiu, kad sioje ligonineje dirba daugybe nuostabiu gydytoju, akuseriu, seseliu bei sanitariu, bet geresnes komandos, antrajam maziui tikrai neieskociau.
Nuosirdziai lenkiu galva pries siais moteris, ir vertinu ju profesionaluma.
Atsakyti
Nu nezinau, ji mano gimdyma prieme ir tiesiogine to zodzio prasme padejo pagimdyti. per gimdyma ir atsiprasinejau, ir dekojau jai blush2.gif net nepastebejau jos alia grubumo ir pan. gal jus pacios netinkamai elgetes g.gif visad reikia padekoti ir nebut susiraukusioms!!!!!!!
Ji tikrai profesionali gydytoja! thumbup.gif

Didelis dekui uz mazyli gygytojai Suckel wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Negimdysiu pas ja antro ne uz ka. Gal profesionale ji ir gera, bet zmogus ji man buvo labai namalonus. Gerai, kad buvau nusiteikus blogiausiam, nes gimdziau nesitarus. Man susidare ispudis, kad ji - tikia "vadoveline" daktare, labai tvirtai zino kas kaip "turi buti", kerpa visoms tarpvietes, jei tik proga pasitaiko, o ju gydimui taiko grieztai tik muila ir vandeni. triniti.gif Gal tas ir nera blogai, bet kai gimdai kazkaip ir svelnumo ir uzuojautos ir supratimo noretusi... Ir labai nemaloniai tikrina gimdos kakleli bijau.gif
Atsakyti
Jai pasake,kad per mazai prausetes tai taip ir buvo,ner cia ko meluot. mane iskart perspejo ji,kad 5 kartus per diena butina praustis,taip ir dariau, as jau po gimdymo 4val. ejau i dusa ir ja sutikau ax.gif maciau,kad patenkinta tokiu mano elgesiu biggrin.gif o po to kai kasdien akuseres ziuredavo ta vietele ar viskas tvarkoj pastoviai gyre,kad svariai laikausi ir kad graziai susiuta ir mazai kirpta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 06 15, 22:20)
Negimdysiu pas ja antro ne uz ka. Gal profesionale ji ir gera, bet zmogus ji man buvo labai namalonus. Gerai, kad buvau nusiteikus blogiausiam, nes gimdziau nesitarus. Man susidare ispudis, kad ji - tikia "vadoveline" daktare, labai tvirtai zino kas kaip "turi buti", kerpa visoms tarpvietes, jei tik proga pasitaiko, o ju gydimui taiko grieztai tik muila ir vandeni.  triniti.gif  Gal tas ir nera blogai, bet kai gimdai kazkaip ir svelnumo ir uzuojautos ir supratimo noretusi... Ir labai nemaloniai tikrina gimdos kakleli bijau.gif

o tai per saremius apziurint turi but malonu g.gif ir dar jai kakleli praplecia,kad greiciau viskas eitu, tai todel ir skauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 06 16, 12:15)
o tai per saremius apziurint turi but malonu g.gif  ir dar jai kakleli praplecia,kad greiciau viskas eitu, tai todel ir skauda mirksiukas.gif

nezinau ka ji ten dare ar plete g.gif tik kazkodel dar neprasidejus jos pamainai, kai kita daktare apziurejo taip nemalonu nebuvo. Gerai kad su ja pamainoj akusere - lyg angelas - dirbo. wub.gif Va jai tai reiketu medali duoti, gaila pavardes neprisimenu.
Atsakyti
As savo pirmagimi gimdziau pas gydytoja S.Suckel (is anksto nebuvau su ja susitarusi), man ji pasirode profisionali gydytoja. Galvojau ir antra pas ja gimdyti, taciau man ligonines aplinka nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atete @ 2008 06 12, 02:20)
Sveikos saunuolytes,

esu tevelis ka tik sulaukes nuostabios dukrytes, ilga laika besidomejas sia tema apie RK gimdykla.
      Leisiu sau inkisti savaji trigrasi del svarstomos gydytojos.
Taigi i RK vykau su zmonike su niekuo nesitares ir voko principiniai nesiruosiau niekam duoti, nes mano supratimu profesionalumo ir padorumo uz piniga nenupirksi( bet cia tema atskira).
    Patekome i S.Suckel budejima. Cia prisiminiau visas skaitytas rastliavas, ir kuriam laikui apniko nerimas.
      Taciau si nerima akimirksniu issklaide pasirodziusi gyd. S.Suckel, akivaizdziai irodydama savo profesionaluma bet kurio iskilusiu klausymu ir zaibisku sprendimu priemimu iskilusiai problemai spresti. Salia dirbusi akusere Jurate (deja pavardes nezinau, nes buvo be korteles), nuostabiai papilde reikalingiausia tuo metu komanda.
        Gimdymas truko apie 7 val.( ar daug ar ne spreskite pacios). Ir tikrai nesijutome vienisi ta laika.
        Taip, nieks prie musu visa ta laika nestovejo, bet problemamai iskilus, kazkaip viena is ju vis atsirasdavo salia.
        Viska, kas vyksta gimdymo metu,  pasakojo garsiai, suprantama kalba ir be jokiu emociju.Taigi kaip ir minejo S.Suckel, cia atvykome DIRBTI, ir ji savo darba atliko saziningai. Mes irgi ax.gif
        Tikiu, kad sioje ligonineje dirba daugybe nuostabiu gydytoju, akuseriu, seseliu bei sanitariu, bet geresnes komandos, antrajam maziui tikrai neieskociau.
        Nuosirdziai lenkiu galva pries siais moteris, ir vertinu ju profesionaluma.

drinks_cheers.gif
Aš trečią leliuką pas ją gimdžaiu ir taip pat buvo akušerė Jūratė. Esu labai patenkinta. Taip emocijų pas ją nulis, bet mane glostė vyras, o gimdžiau atidžiai jos klausydama ir viskas buvo OK, o juk trečias ir dar tokiam amžiuje ir dar po tokios pertraukos. Po gimdymo ji padėkojo man už kantrybę. Pasakė, kad gera komanda buvome thumbup.gif
Atsakyti