QUOTE(WildCat @ 2008 08 28, 12:30)
Sveikos, kokios naujienos?
Ar dar kas mėgino pildyti EEA3 formą? Kiek žinau, dabar ir pastoviam rezidedento statusui gauti reikia ergzamina "Life in The UK" išsilaikyti.
Pastoviam rezidento statusui, t.y
indefinite leave to remain uk nereikia egzamino, egzaminas reikalingas tik britu pilietybei gauti.
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2010 01 07, 15:32)
sveikutes ,neskaiciau visu postu ..gal nepasikartosiu ..turiu as ta toki melyna kazkoki pasa taip suprantu rezidento(su mano foto ) ..man klausimas iskilo ar as galiu gauti cia gimusiem vaikam pasus angliskus ..nes cia ir nama nusipirke ,lt netriu kaip paso padaryt ,tikslaiu nenoriu ten registruoti ...gal kas jau susidure ..ar yra sansu kad ji gausiu ,nes keleta pazystamu apsviete mane kad galiu gauti ,reik nueiti i pasta ir paprasyt tos formos susimoketi ir ja tvarko gan ilgokai ..ar cia teisybe ,gal kuri zino ?
UK pasa - pilietybe gauna tik tie vaikai, kurie vienas is tevu yra UK pilietis. Lietuviska pasa vaikui darant nereikia jokios registracijos Lietuvoje. Pati esu UK piliete, vyras taip pat ir labai lengvai pasidariau sau ir savo vaikui lietuviskus pasus per LT ambasada, nors LT negyvenu jau daug metu ir seniai esu issiregistravus is LT.