Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai 2

QUOTE(tern @ 2008 09 24, 14:50)
Sveiki,
norėjau pasitikrinti kokios dabar kainos Vilniuje už interjero dizainerio paslaugas.
Butas sename daugiaaukštyje 40 kv.m. Žada idėjas, vizualizacija, elektros schemas, pagalba renkantis grindis, plyteles ir t.t. Na viską padarys. Nori 130 Lt už 1 kv.m. Ar normali kaina?

Man atrodo, kad per daug g.gif. Prieš du metus visa tai kainavo 50 Lt/m2 - nejaugi galėjo taip pakilti kainos? mega_shok.gif Aišku, jei imti žinomas dizainerių firmas, tai bus brangiau, bet yra nemažai savarankiškai dirbančių ne tokių brangių dizainerių. Aš prieš du metus tiesiog iš interneto išrinkau keliolika skelbimų (pvz., tokių) ir parašiau el. paštu užklausimus. Atsakė visi! thumbup.gif Atsakymo stilius irgi padeda išsirinkti. Kainos buvo daugmaž vienodos. Kai kas atsiuntė savo projektuotų interjerų nuotraukas, kai kas siūlė parodyti jas susitikimo metu (irgi teisingai, kaip parašė vienas: "Jūs tikriausiai irgi nenorėtumėte, kad jūsų namų nuotraukos keliautų internetu be jūsų žinios").
Atsakyti
Nors nelabai grazu save reklamuoti, bet ka jau padarysi biggrin.gif
Esu baigus architekturos specialybe, turiu 1,5 metu patirties dirbant interjeru srityje. Konsultuojuosi su kur kas patyrusiais kolegomis.
Galiu atlikti interjera uz prieinama kaina(50-70lt uz kvadr.) arba patarti tam tikrais iskilusiais klausimais, suprojektuoti baldus. Esam zmones susitartume wink.gif. Geriau kad veiksmas vyktu Kaune arba netoli jo. Kitu atveju imu papildoma mokesti uz kura.

Kontaktai: Edita 867127931, ekricenaite@yahoo.com
Atsakyti
Laba diena
O gal kas zino interjeru dizaineri-PANEVEZIO,UTENOS regione blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tern @ 2008 09 24, 14:50)
Sveiki,
norėjau pasitikrinti kokios dabar kainos Vilniuje už interjero dizainerio paslaugas.
Butas sename daugiaaukštyje 40 kv.m. Žada idėjas, vizualizacija, elektros schemas, pagalba renkantis grindis, plyteles ir t.t. Na viską padarys. Nori 130 Lt už 1 kv.m. Ar normali kaina?

Manau, kaina pakankamai normali. Aisku, priklauso nuo to, kas per dizaineris (ar studentas, ar patyres), kaip dirba (Cia reiktu pirmiausia paziureti jo darbus, stiliu, ir, jei patinka, tada 5000lt normalu). Pati, buna, darau ir uz dyka bigsmile.gif (kokiems giminaiciams, is idejos), arba paziuriu pagal projekta, tad kaina ir gali svyruoti nuo 50lt/kv.m. iki 150lt/kv.m. (Jusu atveju 2000lt - 6000lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juu: 30 rugsėjo 2008 - 17:20
man reik dizainerio, kuris per sia savaite galetu suderint plius minus bent apsvietima blink.gif (norejau aisku visko, bet kai subine dega gerai bus bent tiek). ar mano norai nors kiek realus?ar nes nesvaigt ir negaistant laiko paciai sest ir kazka galvot?..aisku dar retorinis klausimas 'uz kiek' biggrin.gif
nezinau ar man cia labiau patarimo ar paguodos sitoj vietoj reiketu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 09 30, 14:44)
Laba diena
O gal kas zino interjeru dizaineri-PANEVEZIO,UTENOS regione blush2.gif

Laba, darbuojames Vilniuje-Kaune-Utenoje-Alytuje (ir apylinkese).
Labai Prasom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupaz: 01 spalio 2008 - 10:54
QUOTE(piliulkina @ 2008 09 30, 22:45)
man reik dizainerio, kuris per sia savaite galetu suderint plius minus bent apsvietima blink.gif  (norejau aisku visko, bet kai subine dega gerai bus bent tiek). ar mano norai nors kiek realus?ar nes nesvaigt ir negaistant laiko paciai sest ir kazka galvot?..aisku dar retorinis klausimas 'uz kiek' biggrin.gif
nezinau ar man cia labiau patarimo ar paguodos sitoj vietoj reiketu... doh.gif

Apsvietimui suderinti savaites pilnai uztektu! mirksiukas.gif Prisedus ir per diena galima padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 10 01, 14:09)
Apsvietimui suderinti savaites pilnai uztektu!  mirksiukas.gif  Prisedus ir per diena galima padaryti  4u.gif

O kaži kiek kainuotų.
Man reika pagalbos, reikia bent svetainės pabražyt kur kokie baldai stovėtų, apšvietimas. Pas mane svetainė kartu su virtuve 39 kv. Nežinau kaip padalinti zonas, kad nebūtų sugrūsta doh.gif Kaži kokios kainos Klaipėdoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 10 01, 15:12)
O kaži kiek kainuotų.
Man reika pagalbos, reikia bent svetainės pabražyt kur kokie baldai stovėtų, apšvietimas. Pas mane svetainė kartu su virtuve 39 kv. Nežinau kaip padalinti zonas, kad nebūtų sugrūsta  doh.gif Kaži kokios kainos Klaipėdoje?  g.gif

Na, cia vel, priklauso viskas nuo dizainerio rolleyes.gif Kaip uz tokia kvadratura, manau tikrai iki 2000lt (realiai, as, pvz, imciau apie 1000lt). O Klaipedoje turbut panasiai kaip Vilniuje, gal siek tiek pigiau 4u.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif. Gal kas sutiktų suprojektuoti mums vieną nestandartinį baldą, nes patys nelabai sumąstom doh.gif? Dėl kainos susitarsim mirksiukas.gif.
Laukiu AŽ 4u.gif.
Atsakyti
PERSKAICIAU VISA TEMELE IR NORIU PASITEIRAUT TOKIU DALYKU... O KAIP DEL TU KAINU(NORS APYTIKSLIAI), NORINT TIK PASITARTI SU DIZAINERIAIS , KAIP GERIAU KAD STOVETU BALDAI, ARBA DEL UZUOLAIDU( KAS GERIAU UZUOLAIDOS, AR TAIP KAS?) NES SKAITANT NIEKO PANASAUS NERADAU....
Atsakyti
QUOTE(renata33 @ 2008 10 11, 23:04)
PERSKAICIAU VISA TEMELE IR NORIU PASITEIRAUT TOKIU DALYKU... O KAIP DEL TU KAINU(NORS APYTIKSLIAI), NORINT TIK PASITARTI SU DIZAINERIAIS , KAIP GERIAU KAD STOVETU BALDAI, ARBA DEL UZUOLAIDU( KAS GERIAU UZUOLAIDOS, AR TAIP KAS?) NES SKAITANT NIEKO PANASAUS NERADAU....

Ziurint koks dizaineris - kitas isvis nesiimtu daryt "tokias smulkmenas", kitas paimtu priklausomai nuo sugaisto laiko ir kitu aplinkybiu (buto kvadraturos, ar noretumet, kad pavazinetu po parduotuves, apziuretu buta, ar uztektu tik planelio...) Vistiek, manau, maziau nei uz 500Lt tokios paslaugos negautumet 4u.gif
Atsakyti