sveiki
manau pingai pirmas var butu geresnis... pati toki realiai vaizdeli esu maciusi ir viskas super gerai atrodo... ir vietos pakanka
QUOTE(nikita07 @ 2008 12 14, 22:11)
Kadangi esu baiges interjero apipavidalinimo studijas (pries 6 metus), turiu praktikos sioje srityje, tai ir dalinu patarimus interjero klausimus. Juk negaila, sventes arteja 

O ką konkrečiai baigėte, ar būtų galima sužinoti

QUOTE(pinga @ 2008 12 13, 00:31)
Merginos, labai prašau pagalbos
Planuoju svetaines baldų išdėstymą ir niekaip neapsisprendžiu, kurios pusės minkštą kampą pirkti. Štai pateikiu porą variantų, prašau patarti, kaip būtų geriau. Piešinukų mastelis maždaug atitinka realius kambario parametrus (tik valgomojo stalas realiai bus mažesnis).
Pirmas var.:

Antras var.:

Būsiu labai dėkinga už bet kokius patarimus

Planuoju svetaines baldų išdėstymą ir niekaip neapsisprendžiu, kurios pusės minkštą kampą pirkti. Štai pateikiu porą variantų, prašau patarti, kaip būtų geriau. Piešinukų mastelis maždaug atitinka realius kambario parametrus (tik valgomojo stalas realiai bus mažesnis).
Pirmas var.:

Antras var.:

Būsiu labai dėkinga už bet kokius patarimus

Pirmasis variantas man priimtinesnis, nes siou metu planuoju tokio kambario isplanavima, kiek kv. siame kambaryje, koks sienos ilgis prie kurios stovi Tv? turejau ideja tokiam kambaryje virs valgomojo stalo daryti kabanti svietuva, o virs minkstosios dalies bendra apsvitima, gal net laiptuotomis lubomis su paleptu apsvietimu, tik manau ar nebus perkrautas 30 kv. kambarys.
na, mūsų kambariukas dar mažesnis, apie 17 m2. Tik tiek, kad jungiasi su prieškambariu ir virtuve, tai realiai erdvė atrodo didesnė. Siena, kur stovi TV, yra 4.44 m. kambario plotis - 3.7 m.
Ir labai ačiū, mergaitės, už patarimus. Tikrai padėjote apsispręsti
Ir labai ačiū, mergaitės, už patarimus. Tikrai padėjote apsispręsti

Labu visoms patarejoms
ateinu ir as su savo dilema.
namas mano rastinis, ir problema pirmas aukstas
as esme jau esu isdescius kitoj temoj, tai gal nekartosiu visko, o imesiu nuoroda: cia
neapsisprendziu kokia spalva daryti grindis. is vienos puses sviesios gerai, nes nesumazins erdves, galesiu tamsesnius baldelius ziureti. is kitos puses sviesios gali per daug susilieti su sienom, tai velgi bus netas. nezinau kiek plyteliu parduotuviu apejau nu ir nerandu kad va - noriu situ! labaigrazios man tos dvarcioniu sviesiosios kur parodziau, bet del ju gamybos neaisku, sausio 10d. paaiskes ar jas gamins ar negamins. tai nesinori labai prie ju prisiristi. keik einu per salonus nu tai visur kartojasi tokios variacijos: plytele arba dar koki marmurai, dar dryzuotos kaip gyvaciaus oda plyteles...
na isdesciau esme, ziurekim kas gausis

namas mano rastinis, ir problema pirmas aukstas

neapsisprendziu kokia spalva daryti grindis. is vienos puses sviesios gerai, nes nesumazins erdves, galesiu tamsesnius baldelius ziureti. is kitos puses sviesios gali per daug susilieti su sienom, tai velgi bus netas. nezinau kiek plyteliu parduotuviu apejau nu ir nerandu kad va - noriu situ! labaigrazios man tos dvarcioniu sviesiosios kur parodziau, bet del ju gamybos neaisku, sausio 10d. paaiskes ar jas gamins ar negamins. tai nesinori labai prie ju prisiristi. keik einu per salonus nu tai visur kartojasi tokios variacijos: plytele arba dar koki marmurai, dar dryzuotos kaip gyvaciaus oda plyteles...
na isdesciau esme, ziurekim kas gausis

gerb. profesionalai,
noreciau Jusu nuomones tokiu klausimeliu.
Mums pristate plyteles kuriu ismatavimai 10*30, vietoje užsakytų 15*60.
Musu vonios kamb. ne toks didelis 8 kv. m.
Ka manote, ar mazins erdve smulkesnes plyteles? Ar tai tik skonio reikalas, kokio dydzio rinktis? Salonas dave joms papildomai 20 proc nuolaida, tai viso 30proc. kad tik ju negrazintume.
Ka darytume, jei taip nutiktu Jums? Jei dabar vel uzsakinetumem tas 15*60 plyteles , jos butu tik po menesio. Oi, aciu Jums iš anksto. Nebezinau kaip elgtis. Vyrui lyg ir šios patika smulkesnes. Galeciau ideti foto.
noreciau Jusu nuomones tokiu klausimeliu.
Mums pristate plyteles kuriu ismatavimai 10*30, vietoje užsakytų 15*60.
Musu vonios kamb. ne toks didelis 8 kv. m.
Ka manote, ar mazins erdve smulkesnes plyteles? Ar tai tik skonio reikalas, kokio dydzio rinktis? Salonas dave joms papildomai 20 proc nuolaida, tai viso 30proc. kad tik ju negrazintume.
Ka darytume, jei taip nutiktu Jums? Jei dabar vel uzsakinetumem tas 15*60 plyteles , jos butu tik po menesio. Oi, aciu Jums iš anksto. Nebezinau kaip elgtis. Vyrui lyg ir šios patika smulkesnes. Galeciau ideti foto.
Natusa smulkesnes plyteles tikrai nemazins, dideles, tamsios plyteles mazintu patalpa.Tad jeio patinka galite pasilikti, tik aisku dabar reiktu jums vel viska pergalvoti, kaip klijuosite. Dar jei yra dekorai tai tikrai reiks gerai pagalvoti, nes matmenys tai jau netie. Bet jei nera dekoru, tai galite klijuoti kaip susiplanave.
QUOTE(nikita07 @ 2008 12 22, 19:33)
Natusa smulkesnes plyteles tikrai nemazins, dideles, tamsios plyteles mazintu patalpa.Tad jeio patinka galite pasilikti, tik aisku dabar reiktu jums vel viska pergalvoti, kaip klijuosite. Dar jei yra dekorai tai tikrai reiks gerai pagalvoti, nes matmenys tai jau netie. Bet jei nera dekoru, tai galite klijuoti kaip susiplanave.
cia is dalies ir man atsakymas: "dideles tamsios mazins erdve

nera uzka
, visad malonu patarti, tik mozaikas kai klijuosite ziurekit klijuokite atidziai, nes dazniausiai mozaikines plyteles yra plonesnes, negu paprastos keramikines. sekmes. ir lauksim foto

Noriu padėkoti nikitai07 už konsultaciją "akis į akį"
gavau tikrai daug naudingų patarimų
tikiuosi, vasara pas jus atsiras laiko sienų dekoravimui

Laba diena,
labai reikia dizainerio pagalbos. Problema - vonios kambariukas
???
Visiskai susipainiojau su isdestymu kur ka statyti .....
Rasyti i AZ
labai reikia dizainerio pagalbos. Problema - vonios kambariukas

Visiskai susipainiojau su isdestymu kur ka statyti .....

Rasyti i AZ