Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai 2

Dovute, imetu virtuves plana cia nes i Az nelabai moku blush2.gif

user posted image

tiesiog neismastau kaip istumdyti baldus ir sukurti jaukia virtuve-valgomaji, kad ir man malonu butu ir sveciui.

langas 2.4 - vitrina
langas 2.2 - pailgas ir 0.9m aukscio.
sonines duris - duris sandeliuko, jas galima bus truputi per kokius 0.8 m patraukti
praejimas, esantis pries siauraji langa isejimas i svetaine (neismastau ar ji palikti, ar kokias vitrazines - matinio stiklo (nespalvoto) duris padaryti...
pati esu neauksto ugio - daug virsutiniu spinteliu man neaktualu...
kazkur reiktu igrusti indauja - "sventiniams indams"...

konkretus projektas nebutinas, bet gal kokiu idomu ideju ar minciu kiltu... blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 09, 22:53)
Dovute, imetu virtuves plana cia nes i Az nelabai moku  blush2.gif

user posted image

tiesiog neismastau kaip istumdyti baldus ir sukurti jaukia virtuve-valgomaji, kad ir man malonu butu ir sveciui.

langas 2.4 - vitrina
langas 2.2 - pailgas ir 0.9m aukscio.
sonines duris - duris sandeliuko, jas galima bus truputi per kokius 0.8 m patraukti
praejimas, esantis pries siauraji langa isejimas i svetaine (neismastau ar ji palikti, ar kokias vitrazines - matinio stiklo (nespalvoto) duris padaryti...
pati esu neauksto ugio - daug virsutiniu spinteliu man neaktualu...
kazkur reiktu igrusti indauja - "sventiniams indams"...

konkretus projektas nebutinas, bet gal kokiu idomu ideju ar minciu kiltu... blush2.gif  mirksiukas.gif

Virtuve statykite prie sienos 4,20 cm. Indauja desineje sienoje nuo lango 1,40cm. Ovalu stala tarp langu beveik centre, lygiagreciai virtuvei 4u.gif
O praejima galite palikti, stumdomas duris bet kada isistatysite, jei bus poreikis uzsidaryti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canet: 09 balandžio 2009 - 23:08
Labas dar karta visiems,

kitoje temoje rasiau, kad labai domintu ivairios nuomones del klasikinio stiliaus virtuves komplekto. Ir Jusu paklausiu dar, jeigu tik galesite padeti 4u.gif
Mediena bus tamsinama tamsesniu beicu (Tikkurila 220 R), Butu idomu kokį medį rinktumetes: azuola ar berza?
dvejones dar vis kankina doh.gif , o liko keletas valandu apsispresti. Gal butumete tokie malonus, ir dar kas nors išsakytų savo nuomonę šiuo klausimėliu. gal ir pagristumete, kodel butent ta, ar ta.
Būčiau labai dekinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natusia @ 2009 04 10, 11:12)
Labas dar karta visiems,

kitoje temoje rasiau, kad labai domintu ivairios nuomones del klasikinio stiliaus virtuves komplekto. Ir Jusu paklausiu dar, jeigu tik galesite padeti  4u.gif 
Mediena bus tamsinama tamsesniu beicu (Tikkurila 220 R), Butu idomu kokį medį rinktumetes: azuola ar berza?
dvejones dar vis kankina  doh.gif  , o liko keletas valandu apsispresti. Gal butumete tokie malonus, ir dar kas nors išsakytų savo nuomonę šiuo klausimėliu. gal ir pagristumete, kodel butent ta, ar ta.
Būčiau labai dekinga. smile.gif

pagal si koda man sunku pasakyti, kokia tai spalva, nes pas save tokios paletes as neturiu, bet is paveiksleliu sprendziu, kad tamsiai ruda. is principo, renkantis spalva, turetu dominuoti jos derejimas prie patalpos apskritai, prie kitu baldu, sienu, grindu ir t.t., reikia matyti, koks namu stilius, ar neapsunkins tokie tamsus baldai patalpos, ar neatrodys sunkiai, gremezdiskai? pati virtuve, kiek maciau, didele, stambios spinteles ("zingsniai" - berods iki 900 mm?), apskritai, projektuojant masyvo baldus reikia atsizvelgti i ju soliduma, sunkuma, svori erdveje, visa namu erdve turetu buti sprendziama panasiu principu (jei tik tos erdves yra pakankamai ir jei ji sviesi, daug naturalaus apsvietimo ir pan.) todel, nezinant konkrecios situacijos as negaliu Jums atsakyti del sios spalvos.. tas pats ir del spinteliu - man asmeniskai daug graziau didele virtuve butu sviesi, ypac, jei naudojate dekoratyvinius elementus, tokius, kaip papildomos lentyneles, karnizai ir kt. sie dalykai tik dar daugiau prideda svorio.. bet, kaip jau sakiau, bet realios situacijos niekuo negaliu padet smile.gif

bet jei renkates azuola ar berza (beje, kodel tik siuos? yra dar daugybe medzio rusiu, kurie taip pat grazus, pvz. alksnis, juodalksnis, tresne, akacija ir t.t., nebent Jusu gamintojas yra apribotas gamyboje), tai atsizvelkite i paties medzio masyvo struktura, jo rasta-tekstura - ar Jums graziau azuolas, ar berzas? azuolas yra israiskingos, aiskios gilios teksturos, graziai dengiasi beicu ir laku (beje, per rieveles bus daug ryskesnis nei lygioje vietoje, tuo tarpu, kai kiti masyvai dengiasi siek tiek lygiau), berzas gi turi blizgesi - tam tikru budu pjaunant mediena, ji kazkiek blizga, taip pat jis turi smulkuciu juodu sakeliu, taskeliu, linijyciu - siuo atveju, pagal Jusu virtuves projekta (bet tik pagal ji - ne pagal namu erdves dizaina), siulyciau rinktis azuola, bet vis delto, gal ne toki tamsu.. tamsus azuolas labiau tiktu rustic, country stiliui, o pas Jus, kaip suprantu, labiau vadinamoji moderni klasika..
Atsakyti
Lillita, nu Jus super patareja. thumbup.gif
netgi turbut reiktu pasikviesti Jus pas save.
Mes esame Ziezmariuose, prie Kaunas Vilnius autostrados. Nevaziuojate kur pakeliui?

Aciu dar karta. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
labai reikia profesionalios pagalbos. Ruošiamės daryti bute remontą, svetainę ir vaikų kambarį norime pilnai pakeisti - nuo apdailos iki baldų, turime daug maž viziją ko norime, bet viską sudėlioti kad būtų thumbup.gif reikia pagalbos ir idėjų iš žinovų rolleyes.gif Kadangi remontą vyras darysis pats, tai mums reikalingas tik projektas, be priežiūros. Lauksiu pasiūlymų su orientacine kaina į až
ačiū 4u.gif
vieta - Kaunas
Atsakyti
Reikia interjero dizaineres klaipedoje,rašykit į AZ. smile.gif
Atsakyti
Reikia Vilniuje vidaus dizainerio. Yra tik sienos, kurias dar ir "stumtelti" ar išgriauti galima būtų. Nesame patenkinti esamu išplanavimu. Reikalingi patarimai ir dėl sienų rūbelių, ir dėl apšvietimo. Kiek tai kainuotų ir kaip viskas organizuojama? Labai lauksiu AŽ 4u.gif
Atsakyti
Man reikia, kad kas patartų, ar vertas dėmesio toks išplanavimas, ar bėgt nuo jo į visas penkias puses, ar viską galima "pataisyti" interjeriniais sprendimais?
Pirmas aukštas
Antras aukštas

Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 04 24, 13:20)
Man reikia, kad kas patartų, ar vertas dėmesio toks išplanavimas, ar bėgt nuo jo į visas penkias puses, ar viską galima "pataisyti" interjeriniais sprendimais?
Pirmas aukštas
Antras aukštas

Mano manymu, išplanavimas visai neblogas, aišku, galimą šį bei tą patobulinti (pvz, šiek tiek padidinti gyvenamąsias erdves pakankamai didelių koridorių sąskaita). Dabar nuo jūsų priklauso, kaip tas erdves "užpildysite" - kokį stilių, baldus, šviestuvus rinksitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 04 24, 12:20)
Pirmas aukštas
Antras aukštas

Pirmąjame aukšte koreguočiau šiek tiek virtuvės, WC ir drabužinės zoną 4u.gif Tačiau korekcijos priklausytų nuo gyventojų gyvenimo būdo smile.gif ir poreikių, nes kas patogu ir tinkama vienam, kitam gali visai nepatikti.
Svetainės zona nėra bloga, tačiau kiti sprendimo variantai taip pat yra įmanomi.

O antrąjame nelabai "patinka" miegamojo, drabužinės, WC zona... Tik čia reikėtų atidžiau pasižiūrėti detalesnius brėžinius, ką įmanoma "judinti"
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2009 04 24, 14:49)
Pirmąjame aukšte koreguočiau šiek tiek virtuvės, WC ir drabužinės zoną  4u.gif Tačiau korekcijos priklausytų nuo gyventojų gyvenimo būdo  smile.gif  ir poreikių, nes kas patogu ir tinkama vienam, kitam gali visai nepatikti.
Svetainės zona nėra bloga, tačiau kiti sprendimo variantai taip pat yra įmanomi.

O antrąjame nelabai "patinka" miegamojo, drabužinės, WC zona... Tik čia reikėtų atidžiau pasižiūrėti detalesnius brėžinius, ką įmanoma "judinti"

pritariu, kad reikia labiau isigilinti i seimos gyvenimo buda, poreikius, iprocius.. mano nuomone, is kiekvieno namo galima kazka idomaus padaryti, reikia tik fantazijos ir finansiniu galimybiu smile.gif
Atsakyti