Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

JuokInga, sveika prisijungus drinks_cheers.gif
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 11:35)
Mergai, gal kam dar prireiks, radau pasiganymui ir pamislijimui
http://www.wfm-kuchnie.pl

Pridedi čia visokių grožių ir įdomybių, po to neįmanoma normaliai dirbti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 20, 13:41)
JuokInga, sveika prisijungus drinks_cheers.gif

Pridedi čia visokių grožių ir įdomybių, po to neįmanoma normaliai dirbti  schmoll.gif

Tai tipo kalta turiu jaustis??? Su tavim nesaugu bendrauti, dar žiurkėm užleisi biggrin.gif
Man ta su zebranu įdomi, nes dar nemačiau, kad būtų derinama šviesus ir tamsus zebranas. Na, bet pas mane to nebus tongue.gif
Nors kai paskaičiau, tai ten ne zebranas, o kažkoks hebanas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 20 vasario 2008 - 11:50
Ne, šiandien torto neturiu, čia virtualus. Užteks rinkes auginti. Tik ką numyniau treniruokliu 200 kcal. Niu zebranas man patinka, bet tamsintas ąžuolas dar labiau...
Raudona lakuota jau palaidojom mintyse, dabar grįžtam prie realybės. Kažin ne per marga bus zebranas, ąžuolas ir kelios stiklinės viršutinės spintelės g.gif Nors prie zebrano, gal baltintas ąžuolas geriau atmuštų spalvą g.gif Apmąstymai...
Reiks kurią dieną į Termopalą pavažiuoti, gyvai padėlioti spalvas ir apsispręsti.
Atsakyti
o koks zebrano?? jis gi ne vienas yra
Atsakyti
QUOTE(JuokInga @ 2008 02 20, 14:16)
Ne, šiandien torto neturiu, čia virtualus. Užteks rinkes auginti. Tik ką numyniau treniruokliu 200 kcal. Niu zebranas man patinka, bet tamsintas ąžuolas dar labiau...
Raudona lakuota jau palaidojom mintyse, dabar grįžtam prie realybės. Kažin ne per marga bus zebranas, ąžuolas ir kelios stiklinės viršutinės spintelės  g.gif Nors prie zebrano, gal baltintas ąžuolas geriau atmuštų spalvą  g.gif Apmąstymai...
Reiks kurią dieną į Termopalą pavažiuoti, gyvai padėlioti spalvas ir apsispręsti.

http://www.wfm-kuchn...,2,4,27,,PL.htm
o tau ne panašiai būtų? g.gif
Radau hebaną blink.gif , tik čia jisryškiai ne šviesus. Gal noriu šviesaus g.gif Kaip gera, kol gali norėti, nes kai jau reiks apsispręsti, tai bus liūdna ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 20 vasario 2008 - 12:43
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 12:36)

man asmeniskai sitas zebrano jau atsibodes ir perdaug rekiantis,yra dabar labai graziu ir neikyriu zebrano egerio firmos
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 20, 14:40)
man asmeniskai sitas zebrano jau atsibodes ir perdaug rekiantis,yra dabar labai graziu ir neikyriu zebrano egerio firmos

O man gražu pats derinys smile.gif
Gal gali įmesti pavyzdį, apie ką kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 12:44)
O man gražu pats derinys smile.gif
Gal gali įmesti pavyzdį, apie ką kalbi?

nzn kur rasti.. maciau pas baldziu paletej ir viena spintele pas save zebrano kazkokio esu pasidarius
Atsakyti
permečiau visokius zebranus biggrin.gif , na, man zebranas ir lieka zebranas, ar jis šviesesnis ar tamsesnis, čia jau tik pagal interjerą ir skonį pasiderini, didelio skirtumo nematau. O vat to hebano šviesaus (biesas žino, kaip jis pas mus vadinasi doh.gif ), tai radau paletėje, bet jis man nepanašus į tą kur paveikslėlyje, išvis kitoks schmoll.gif
Atsakyti
Cobryte privertei nufotkint.. toki zebrano buvai macius??
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 20, 14:58)
Cobryte privertei nufotkint.. toki zebrano buvai macius??
user posted image

Aha smile.gif , ir kažkur net virtuvę mačiau, berods rusiškam žurnale.Tik tikrai neatkreipiau dėmesio, kad ten zebranas, man netinka, tai ir nesidomėjau. Tik vat koks stalviršis buvo derintas tai nepamenu g.gif . O tam puslapyje, kur dabar to savo hebano ieškojau, tai šviesus zebranas (bianco), atrodo va taip:
user posted image
Kiek įskaitau, tai lyg ir natūrali faneruotė, bet žinai, mano lenkų žinios ribotos tongue.gif Tai aš ir sakau. zebrano ir lieka zebrano. Man nelabai, o kam patinka, tai variantų daug.
Atsakyti
o dieve tu mano doh.gif tik isvyk kokiai valandai ir pilnas eteris zoologijos sodo lotuliukas.gif zebru ziuriu gausiai padave lotuliukas.gif

QUOTE(JuokInga @ 2008 02 20, 11:25)
Liabas rytas,
smagiai jūs čia plepat, norėčiau įsiprašyti į jūsų būrį. Tortuką atsinešu, kavos gal pasiūlysit  blush2.gif

nu va , nu cia matosi kad "dielavaja" moteriske atsibelde - iskart su vaisem kaip priklauso thumbup.gif thumbup.gif

na ka sveika isiliejusi i sekta lotuliukas.gif
Atsakyti