Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

QUOTE(krisste.by @ 2008 02 21, 20:47)

Gal šitaip pabandyk.Aš taip fotkes dedu. mirksiukas.gif
Eik Čia,spausk browse ir iš savo kompo pasirink kokia nori nuotrauka.Pazymek varnele ant resize image,sone issirink pvz 640*480 dydi, spausk host it ir lauk.Kai atsiras mazyte tavo nuotraukyte ir daug adresu, nukopink su desiniu peles klavisu pacia paskutine nuoroda,berods-direct link to image.Tadu pareik i SM,i rasoma zinute, cia spausk IMG, atsidarys toks langas kuriame spausk desiniu peles klavisu-paste ir ok.Nuotrauka perkelta, gali pasitikrint su zinutes perziura.

Papildyta:
Vita, bet kokių tu grožių pridėjai. wub.gif Aš gal skandinaviško kraujo turiu, man labai daug kas pas juos patinka. ax.gif

Papildyta:
Beje, ar matėt, Vita ryškai lyderiauja šitoj temoj. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 21, 20:15)

o kaip paziuri>?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 21, 21:15)
Vita, bet kokių tu grožių pridėjai. wub.gif Aš gal skandinaviško kraujo turiu, man labai daug kas pas juos patinka. ax.gif
Papildyta:

O, jau atsidaro thumbup.gif man irgi daug idėjų ten patiko. Aš dar prifotkinau ten kokius 300 foto....
O del lyderiavimo, vsio, stabdau arklius, sąžiningai atbudėjau visą dieną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 21, 21:20)
o kaip paziuri>?

Sugrįžk į bendrą puslapį, ten ties mūsų tema yra parašytas žinučių skaičius, passpausk ant jo ir išmes lentelę, kiek kas pliurpia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai ryškiai velkuos gale, bet kad kažkaip neturiu kuo pasidžiaugt verysad.gif Depresūcha man doh.gif Vakar jau kaip ir buvo eilinis n-tasis mūsų remonto dedlainas... deja... šviesa tunelio gale yra, bet kaip neartėja ji, taip neartėja - kažkoks baisiai apgaulingai ilgas tunelis pasitaikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2008 02 21, 21:21)
O, jau atsidaro  thumbup.gif  man irgi daug idėjų ten patiko. Aš dar prifotkinau ten kokius 300 foto....
O del lyderiavimo, vsio, stabdau arklius, sąžiningai atbudėjau visą dieną  blush2.gif

Vita 60 doh.gif doh.gif doh.gif
krisste.by 48
Cobrytė 46
okkey 42
happy 32
ilja 27
Caca* 22
une 17
fikuse 15
&joy 14
Gorada 6
AGI 6
JuokInga 4
Jurapelius 4
glinglingas 2
Enita 2
Giedriene 2
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2008 02 21, 21:21)
O, jau atsidaro  thumbup.gif  man irgi daug idėjų ten patiko. Aš dar prifotkinau ten kokius 300 foto....
O del lyderiavimo, vsio, stabdau arklius, sąžiningai atbudėjau visą dieną  blush2.gif

Dar noriu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 02 21, 21:24)
Aš tai ryškiai velkuos gale, bet kad kažkaip neturiu kuo pasidžiaugt  verysad.gif Depresūcha man  doh.gif Vakar jau kaip ir buvo eilinis n-tasis mūsų remonto dedlainas... deja... šviesa tunelio gale yra, bet kaip neartėja ji, taip neartėja - kažkoks baisiai apgaulingai ilgas tunelis pasitaikė unsure.gif

O tu pasiguosk, mes tam ir esam čia... Kas čai per nuotaikos console.gif

Caca, o tu tam saite jau visus namus pražiūrėjai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita: 21 vasario 2008 - 20:28
QUOTE(Enita @ 2008 02 21, 21:24)
Depresūcha man  doh.gif

Pasiskųsk, bus lengviau. 4u.gif

SM radau va tokių tapetų, sako ten didelis pasirinkimas, gal kas buvot?
Sienu dangos

Beje, kur Cobra dingo?Buvau ją užtikusi medinių grindų temoje, flirtavo su tokiu Ixu... g.gif Gal išsivystė santykiai į rimtesnius? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vita @ 2008 02 21, 21:27)
O tu pasiguosk, mes tam ir esam čia... Kas čai per nuotaikos  console.gif

Caca, o tu tam saite jau visus namus pražiūrėjai?  blink.gif

blush2.gif Dar ne, tik keletą, bet tu gal dar gražesnių prisifotkinus ir pasislėpus turi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 21, 22:15)
Gal šitaip pabandyk.Aš taip fotkes dedu. mirksiukas.gif
Eik Čia,spausk browse ir iš savo kompo pasirink kokia nori nuotrauka.Pazymek varnele ant resize image,sone issirink pvz 640*480 dydi, spausk host it ir lauk.Kai atsiras mazyte tavo nuotraukyte ir daug adresu, nukopink su desiniu peles klavisu pacia paskutine nuoroda,berods-direct link to image.Tadu pareik i SM,i rasoma zinute, cia spausk IMG, atsidarys toks langas kuriame spausk desiniu peles klavisu-paste ir ok.Nuotrauka perkelta, gali pasitikrint su zinutes perziura. 

as taip ir dariau, joy man taip pasake, bet kai reikia copy daryt man tas laukas yra neaktyvus ir as negaliu nukopint, o kai darau ctrl c ir ctrl v gaunasi s... g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 21, 21:37)
as taip ir dariau, joy man taip pasake, bet kai reikia copy daryt man tas laukas yra neaktyvus ir as negaliu nukopint, o kai darau ctrl c ir ctrl v gaunasi s... g.gif

blink.gif Man niekada taip nebuvo. g.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
Joy ir Caca jus pacios geriausios mano drauges thumbup.gif atveret man kelius i platuji pasauli, aciu jums, tuoj kanors surasiu atsidekodama, pradziai va jums po 4u.gif einu ieskot sampano lotuliukas.gif
valio man pavyko clap.gif
Atsakyti