Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

QUOTE(happy @ 2008 02 25, 11:52)
pilk klausimais.. Gyvai man jos daug daug fainesnes nei foto.. Nors siaip Jysko baldai man papigiaiski ir berysio,bet sita lova man super,ji tokia masyvi ir tvirta.
As jas pirkau ilgam laikui-iki 18 metu  lotuliukas.gif ,nes jos gi standartinio viengulio dydzio, migdydama sunu as isirangau dar salia-ir vietos sociai  lotuliukas.gif  doh.gif  Galiu gyvai pafotkint kaip atrodo  thumbup.gif

nu super -tada varau siandien pirkti wub.gif jeigu vyras nenugesins doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 02 25, 11:54)
nu super -tada varau siandien pirkti  wub.gif  jeigu vyras nenugesins  doh.gif  biggrin.gif

zinok as i ja senai seile varvinau,bet tada ji buvo "rezervuota" ir niekas man nepardave doh.gif Tai jei aptinka nelauk,nezinia kiek sy karta atsiveze ir ziurek,kad neiskistu suslapusios,nes jie ten lauke jas laiko blink.gif
va musu lova gyvai:
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 25 vasario 2008 - 12:18
QUOTE(happy @ 2008 02 25, 12:00)
zinok as i ja senai seile varvinau,bet tada ji buvo "rezervuota" ir niekas man nepardave  doh.gif  Tai jei aptinka nelauk,nezinia kiek sy karta atsiveze ir ziurek,kad neiskistu suslapusios,nes jie ten lauke jas laiko  blink.gif
va musu lova gyvai:
user posted imageuser posted image
user posted image

bigsmile.gif Kokia faina bigsmile.gif Kiek kaštavo? Aš irgi noriu ax.gif O po vieną ten pardavinėja?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 25, 12:55)
bigsmile.gif Kokia faina bigsmile.gif Kiek kaštavo? Aš irgi noriu ax.gif O po vieną ten pardavinėja?

dviaukste kainuoja 999lt,po viena neparduoda,bet maciau skelbiu.lt iesko viena mamka su kuo pirkt ja perpuse-ta prasme pasidalint po viena lovele.
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 25, 11:33)
Sveikutes, na perziurejau visas nuotraukeles ir man atvepo zandikaulis kai pamaciau Iljos trobele "pries" ir "po" bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Mano teviskeje raseiniu rajone stovi tokia pati trobele, aisku vaizdaui pro langus ne tokie grazus bet uz 3km yra Dubysa, as vis sakau mamai parduodam ta griuvena, bet dabar kazkaip liezuvis neapsivers taip sakyt. Saunuolia ILJA thumbup.gif
Nemaniau kad galima taip atgaivint sena troba.

Dėkui blush2.gif
O kurioj pusėj Raseinių? Nes tiek mano, tiek MB mamos iš tų kraštų kilusios bigsmile.gif Mažu dar ir giminės kokios būsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 25, 14:57)
Dėkui blush2.gif
O kurioj pusėj Raseinių? Nes tiek mano, tiek MB mamos iš tų kraštų kilusios bigsmile.gif Mažu dar ir giminės kokios būsim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinai lietuva mazas kaimas tai jei ne gimines taio pazystami tikrai galim but lotuliukas.gif mano tevai nuo raseiniu kaulakiu link isikure, o jusu valdos kur? smile.gif

Papildyta:
user posted image

user posted image

mano sunytis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 25 vasario 2008 - 13:02
QUOTE(ilja @ 2008 02 25, 14:57)
Dėkui blush2.gif
O kurioj pusėj Raseinių? Nes tiek mano, tiek MB mamos iš tų kraštų kilusios bigsmile.gif Mažu dar ir giminės kokios būsim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(krisste.by @ 2008 02 25, 14:59)
Zinai lietuva mazas kaimas tai jei ne gimines taio pazystami tikrai galim but lotuliukas.gif  mano tevai  nuo raseiniu kaulakiu link isikure, o jusu valdos kur? smile.gif

Prasideda doh.gif Tai mano mama tavo vaiką gydo, tai mes su tavo vyru vienoj dabovietėj dirbom, o mano draugė tave pažįsta doh.gif jau ne sekta, o kažkoks giminių ratelis tuoj čia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 25, 15:02)
Prasideda doh.gif Tai mano mama tavo vaiką gydo, tai mes su tavo vyru vienoj dabovietėj dirbom, o mano draugė tave pažįsta doh.gif  jau ne sekta, o kažkoks giminių ratelis tuoj čia bus biggrin.gif

nu sakyk is kur tu kilus tuoj ir tau giminiu surasim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 25, 13:02)
mano sunytis:)

Sūnų turejai omenį?? lotuliukas.gif Man bajeris buvo,as vis rasau ne LT raidemis ir gimus ssūnui parašiau zinute, gimė mums sunytis (turedama omeni Sūnytis,o zinutę gavę perskaitė :šunytis" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 25, 15:04)
nu sakyk is kur tu kilus tuoj ir tau giminiu surasim lotuliukas.gif

Ane? biggrin.gif Aš dabar misliju, kur aš tavo šunį mačiau biggrin.gif ? Fainulka. Vaikas irgi, bet jį aš jau mačiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 25, 15:05)
Sūnų turejai omenį?? lotuliukas.gif  Man bajeris buvo,as vis rasau ne LT raidemis ir gimus ssūnui parašiau zinute, gimė mums sunytis (turedama omeni Sūnytis,o zinutę gavę perskaitė :šunytis"  doh.gif

na as cia taip parasiau tycia, nes antroj nuotraukoj ir sunytis ir shunytis ir abu mano lotuliukas.gif

Cobryte gal tu ji saloj matei jis daznai ten kurapkas medzioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 25, 15:07)
na as cia taip parasiau tycia, nes antroj nuotraukoj ir sunytis ir shunytis ir abu mano  lotuliukas.gif

Cobryte gal tu ji saloj matei jis daznai ten kurapkas medzioja lotuliukas.gif

Na žinai brungioji, aš dabar visai ne į temą. Bijau prašyti tau to telefono. Žmogus tas gali pradėti, paskui mėnesiui dingti ir jokiais telefonais neatsiliepti. Aš jo nerekomenduosiu tau, nors tu ką, paskui keiksi visokiais būdais. Ar vis tiek nori? unsure.gif
Atsakyti