Įkraunama...
Įkraunama...

Sąaugos gimdoje

Peliuk apie save galvok, o ne apie Mž. biggrin.gif
Atsakyti
Užsiregistravau 28 d. pas Klimą. Na, įdomu, ką jis pasakys apie mano nuiotrauką.
Kaži, ar negalėtų tas gimdos plotelis, kur neužsipildė kontrastu, būti endometriozė?
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 04 18, 16:04)
Užsiregistravau 28 d. pas Klimą. Na, įdomu, ką jis pasakys apie mano nuiotrauką.
Kaži, ar negalėtų tas gimdos plotelis, kur neužsipildė kontrastu, būti endometriozė?

Aš manyčiau, kad ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 04 18, 19:39)
Aš manyčiau, kad ne ax.gif

Tai nors tiek gerai. Ačiū, Daiva. wub.gif
Atsakyti
O man siandiena pasake, kad reikia daryti is karto laproskopija ir nezaisti su gimdos nuotraukomis. Tipo operacijos metu ir bus viskas aisku.Nors kad yra saugu as tikiu 100%, nes dabar uzdegimai buvo beto kruvos operaciju. g.gif tik labai nepatinka kad pasake po operacijos 6 men bandot naturaliai poto, vel teks operuoti nes saugos atauga visada.Tai ka as taip ir "zaisiu" man juk ne 18 metu, cry.gif kaip sunervino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2005 06 30, 17:42)
O man siandiena pasake, kad reikia daryti is karto laproskopija ir nezaisti su gimdos nuotraukomis. Tipo operacijos metu ir bus viskas aisku.Nors kad yra saugu as tikiu 100%, nes dabar uzdegimai buvo beto kruvos operaciju.  g.gif tik labai nepatinka kad pasake po operacijos 6 men bandot naturaliai poto, vel teks operuoti nes saugos atauga visada.Tai ka as taip ir "zaisiu" man juk ne 18 metu,  cry.gif  kaip sunervino  schmoll.gif

Droka, aš manau kad laparaskopija geras dalykas. Po laparaskopijos man pašalino sąaugas, praėjus 2 mėn. pastojau. Deja ne vietoje. Lygiai po 2 metų vėl pastojau, bet vėl ne vietoje, o atrodo labai nedaug trūko. Buvo tik viena maža sąaugėlė. O jau dabar kokie 8 m.-nieko. Manau po jos yra šansų. sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Droka, aš ir ruošiuos operacijai rugpjūčio mėn., manau darysiu Greitosios pagalbos ligoninėje pas vedėją, manau po jos tikrai abi pastosim. Kaip tavo vyruko grikiukai, manojo tai puikūs. smile.gif
Atsakyti
na, ir aš stoju į laparaskopisčių gretas 4u.gif

tik gal rudeniop, po visokių atostogų, ar atostogų gale, kad po to, negaištant laiko, galima būtų iš karto planuoti likusius IUI ax.gif

nesu apsisprendusi dėl chirurgo g.gif
Atsakyti
Pasirodo cia ne as viena su tokia problema drinks_cheers.gif
As noreciau laproskopija pasidaryti jeigu viskas gerai si menesi, kad galeciau per atostogas rugpjuti uzsiimti "gamyba".Pries tai darausi visus tyrimus, vakar pridaviau harmonus, ketvirtadieni priduodu ir vyro grikiukus spermogramai (tikiuosi kad pas ji gerai nes kazkaip pirma karta pastojau beveik is karto kaip suplanavom, bet tik praradau ir neaisku kodel, o dabar jau 2 metai niekaip).
g.gif man gydytoja sake kad po operacijos planuoti butinai reikia per puse metu, nes kitaip vel teks daryti.Tai kazkaip pagalvojau kad pirma reikia tyrimus visus pasidaryti jeigu viskas gerai tada is karto operacija.
Slapuke, man ir siulo daryti Greitosios pagalbos ligonineje, o tu esi gerus atsiliepimus girdejusi apie vedeja?Gal zinai jos pavarde?
Patrija, o gali buti toks atvejas kad po laproskopijos butent ir pastoji nevietoje? Ar cia tik sutapimas?
Egle M., o tu is karto po laproskopijos -IUI, kodel ne naturaliai? Sakoma po sios operacijos labai padideja sansai naturaliu budu maziuka pradeti g.gif
Beje kazkaip keista, bet pas mane klinikoje spermograma vyrui atlieka nemokamai, net indeli duoda nemokamai ax.gif Idomu cia visur ar tik pas mus? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Droka,2005 07 02, 19:33]
Slapuke, man ir siulo daryti Greitosios pagalbos ligonineje, o tu esi gerus atsiliepimus girdejusi apie vedeja?Gal zinai jos pavarde?

Dar nelabai ką žinau, tik gydytoja buvo minėjus, kad duos ten nukreipimą, bet turiu pasakyti kada. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2005 06 30, 15:42)
O man siandiena pasake, kad reikia daryti is karto laproskopija ir nezaisti su gimdos nuotraukomis. Tipo operacijos metu ir bus viskas aisku.Nors kad yra saugu as tikiu 100%, nes dabar uzdegimai buvo beto kruvos operaciju.  g.gif tik labai nepatinka kad pasake po operacijos 6 men bandot naturaliai poto, vel teks operuoti nes saugos atauga visada.Tai ka as taip ir "zaisiu" man juk ne 18 metu,  cry.gif  kaip sunervino  schmoll.gif

g.gif Bet galgi verta pirma gimdos nuotrauką pasidaryti???
Atsakyti
ax.gif mano gydytoja sake neverta daryti nuotraukos, nes kad saugos aisku yra ir jas reikia pasalinti, o del kitko viskas kur kas geriau per laproskopija matosi.
Atsakyti