QUOTE(dainutė# @ 2008 03 13, 16:53)
sveika PELIKANE,
as irgi is tu , kurioms reikejo apsisprest-operuotis, ar ne....
nors jau daugiau nei puse metu gyvenu be skydliaukes, apsisprendziau operuotis tik praejus metams po to, kai gydytpojai rekomendavo tai padaryt....
jauciuosi keistokai...momentais lyg ir geriau , negu iki, momentais labai silpna...

nesu tikra, kad teisingai pasielgiau..
blogai gyvent su mazgais, nors ir jie nepiktybiniai, blogai gyvent ir be skydliaukes... vistik jautiesi truputi nesavas...tenka susitaikyt, kad liga is esmes nepagydoma....o ir patys daktarai visko nezino...bereikia pasikliaut vidine nuojauta...
sekmes pasirenkant teisinga sprendima
aciu uz pasidalinima mintimis. Sveikatos tau ir pavasarinio dziaugsmo
QUOTE(Query @ 2008 03 14, 09:01)
Sveikatos besigydančioms
Papasakokit, prašom, apie tas punkcijas. Prisiskaičiau įvairių nuomonių : vienį sako kad vien niekai

, kiti - kad ilgai atsigaut reikėjo

. Tai kaip gi iš tikrųjų yra? Kaip tai daroma?
Jei turi omeny biopsija, tai man dare du kartus ir nelabai patiko... vis tik nesmagu, kai tau adata i gerkle duria. Bet viskas vyksta labai greitai ir be nuskausminamuju. Paskui pusdieni paskauda ir baigiasi. Svarbu, kokie to rezultatai...
Mergaites, parasykite, kiek laiko jus po uzsiregistravimo operacijai jos laukete. Man tai labai aktualu. Savaitemis, menesiais??? Ir ar galima tiesiai skambintis pvz. Beisai ir tartis del operacijos laiko (kaip jau rasiau esu ne Lt ir negaliu nei nuvaziuoti apziurai, nei tiesiogiai susitikti), ar neisizeis, kad cia kazkas is kazkur va taip skambina ir praso operacijos... Gal kas taip taretes, kas is kitu saliu grizote operuotis?
Skaitau po truputi buvusias temas... labai gera ideja buvo pirmame puslapyje ideti nuorodas i jas - kas atidarysite sekancia tema, butinai vel jas idekite.