Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VIII

QUOTE(Žižma @ 2008 05 14, 09:00)
Sveika  smile.gif
Na va, tie patys simptomai ir mane vargina  verysad.gif . Nemėgstu tokios savijautos  schmoll.gif . Man gėda būti silpna... Dar, matyt, nesusigyvenau su tuo, kas atsitiko... g.gif

Man iš akies, tiksliau, pagal svorį (bet jis gali keistis  g.gif gi) skyrė 150 L-Thiroxino dozę, tai ir geriu...atrodo, užtenka. Ką aš žinau, o kaip būna, jei neužtenka? Perku 100 ir 50 pakuotes - laužyt nieko nereikia  biggrin.gif

Lyrinis nukrypimas - jėga  thumbup.gif . reikės įsimint ir gyvenime taikyt  drinks_cheers.gif

Stiprėk, Russne  mirksiukas.gif
Nes kaip gaunas. Kol lakstom, rūpinamės kitais - save išvis pamirštam  unsure.gif

Va va ir aš nemėgstu būti silpna...Dabar gulėjau ligoninėj dėl apendicito, o nervas ima, kad visi planai žlugo, gegužis toks suplanuotas buvo doh.gif Tiksliau nežlugo, bet sunkiau viską padaryti bus...Skambinėju, nervuojuos, visai apie save negalvoju.Jau velnių nuo artimųjų gavau ax.gif Namo grįžau, vėl keliuosi susilenkus, tvarkausi, grindis plaunu, atrodo, niekas geriau už mane nepadarys rolleyes.gif Draskausi, kaip durnelė kokia doh.gif Darbe kartais silpna palieka, kompe nieko nebematau, bet vistiek sėdžiu dantis sukandus, nieks iš bendradarbių nė neįtaria, kad man blogai. Nu nekenčiu būti silpna ir prašyti pagalbos, atrodo, viską turiu pasidaryti pati doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 14 gegužės 2008 - 08:29
Russne,
Panašios mes g.gif , bent jau perdėtu rūpestingumu. Ir tuo 'niekas kitas geriau nepadarys' blink.gif .
Aha, man irgi buvo pikta ... ir ne dėl to, kad TAIP MAN ATSITIKO, o kad planai žlugo blink.gif . Ir darbiniai, ir asmeniniai blink.gif Kad teks daug ką atidėti...
Paskui supratau, tikrai per daug šeimyninių rūpesčių ant savęs buvau užsikrovus.
Sūnui ir vyrui beveik viską po nosim pakišdavau doh.gif Lėkdavom į kaimą - tai ten buvau tėvų slaugytoja, virėja, lauko darbininkė bigsmile.gif biggrin.gif
Rimtai gydytis, pvz., kosulį, imdavausi tik kai jau pajsudavau, kad įsisenėjo blink.gif
Dabar namiškimas sukeliu lengvą šoką, kai griežtai (mat švelniai gali neišgirst biggrin.gif )liepiu patiems savim (bent jau) pasirūpint lotuliukas.gif

Dabar darbe atidirbinėju atidėtus darbus. O juk naujų irgi krūvelė susidarė doh.gif
Bet dabar jau ramiau reaguoju į tai, tiek nesiplėšau schmoll.gif . Atlyginimo nekelia...
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 05 09, 11:12)
sveikos merginos 4u.gif kaip laikotės smile.gif , kur visos prapuolę, negi jau taip visos užimtos, kad net paplepėt nenorit g.gif  smile.gif

Neprapuole smile.gif, bet as asmeniskai nenoriu per daug i tas ligas gilintis, o tai paskui viso ko blogiausio prisigalvoju ir jau vos ne laidotuves isivaizduoju... biggrin.gif
O siaip tai uzsienio daktarai liepe neskubeti su operacija, tai dabar grizus eisiu dar karta pas lietuviskus, pakartosime biopsija ir tada jau priimsiu sprendima, ka daryti. Nu nenoriu as operuotis ne uz ka... schmoll.gif
QUOTE(Silma @ 2008 05 12, 17:02)
Mėginau susitvarkyti paausio seilių liaukų uždegimą.

Dievuliau, kas cia per liga? Gal gali parasyti, kokie simptomai?
QUOTE(Ugne @ 2008 05 12, 21:46)
Mano pupa jau po operacijos. Skydliaukė pašalinta 100 proc.

O kokio amziaus tavo dukryte? Neteisybe kokia, kad vaikai turi sirgti.

O nepakeiciamosios smile.gif, visus darbus norincios nudirbti, apsiraminkite - jau ir taip tos ligos zenklai, kad STOP moterytes, tai vis tiek neklausote??? Ka mes zinome, kiek cia mums liko, tai geriau pasidziaukime viskuo CIA IR DABAR, o ypac artimais zmonemis. Linkiu to visoms mums 4u.gif
Atsakyti

Kadangi musu planai panasus, tai parasysiu ka suzinojau is gydytojo(konsultuojuos pas Kazanaviciu). Pirmiausia reikia, kad hormonai butu sureguliuoti, t.y. parinkta tinkama tiroksino doze ir gera savijauta. Pastojus, reikia dazniau tikrintis, kadangi tiroksino doze yra didinama. O daugiau lyg nieko ypatingo ir nereikia....Teoriskai viskas aisku, bet kaip ten praktiskai, tai matyt labai individualu. Sekmes
[/quote]

Dekui uz info, Daiva-Pamaiva smile.gif

Susitvarkaiu visokius popierius ir skambinsiu jau užiregistruot operacijai. Mazdaug menesio eile pas Kymanta, tai apie viduri birzelio turetu jau operuot.
Is tikro tai beveik dziaugiuosi, kad operuos pagaliau, nes jau apie 15 metu skydliauke gydau. Geriu geriu metizoli arklio dozem, aprimsta. Po metu kitu vel atsinaujina ir vel nuo pradzios viskas. Dabar jau Kazanavicius sake gana , reik operuot. nu ir gerai. Gal bus geriau, nes jau sirdi ziauriai ta skydliauke nualino.
Atsakyti
[quote=toto,2008 05 14, 13:19]
[/quote]

Susitvarkaiu visokius popierius ir skambinsiu jau užiregistruot operacijai. Mazdaug menesio eile pas Kymanta, tai apie viduri birzelio turetu jau operuot.
Is tikro tai beveik dziaugiuosi, kad operuos pagaliau, nes jau apie 15 metu skydliauke gydau. Geriu geriu metizoli arklio dozem, aprimsta. Po metu kitu vel atsinaujina ir vel nuo pradzios viskas. Dabar jau Kazanavicius sake gana , reik operuot. nu ir gerai. Gal bus geriau, nes jau sirdi ziauriai ta skydliauke nualino.
[/quote]
Sekmes tau 4u.gif Man tai sis etapas jau praeitas. Operavausi pries du metus. Dabar hormonai sureguliuoti ir pastojimui (kaip teigia gydytojas) kliuciu nera. Tai ziuresiu kaip cia man seksis.... smile.gif

Atsakyti
Laba diena.

Turiu klausima: gal kuri nors buvot konsultacijai pas daktara Urbonaviciu, kuris dirba Santariskiu klinikoje? Ka reikia turet su savim? Hormonu tyrimus? Echoskopijos isvadas?

Aciu.
Atsakyti
[quote=Daiva-Pamaiva,2008 05 14, 17:08]

[/quote]
Sekmes tau 4u.gif Man tai sis etapas jau praeitas. Operavausi pries du metus. Dabar hormonai sureguliuoti ir pastojimui (kaip teigia gydytojas) kliuciu nera. Tai ziuresiu kaip cia man seksis.... smile.gif
[/quote]

kaip jums faina 4u.gif ir aš noriu vaikelio, bet dabar negaliu, o vėliau irgi neaišku kaip galėsiu unsure.gif žodžiu liūdna verysad.gif bet šiaip jaučiusoi gerai, savo ligą ignoruoju ir pamirštu kad ją turiu ax.gif manau, kad man tai padės pasveikt, nes tikrai apie ją visiškai negalvoju ir savęs negailiu schmoll.gif
sekmės mamytėms planuojančioms leliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Pelikanė,2008 05 14, 14:06]

Dievuliau, kas cia per liga? Gal gali parasyti, kokie simptomai?

Labutis 4u.gif
Simptomai kaip "kiaulytės" uždegimas. Vienoje pusėje ištino žandas, nenuteka seilės, todėl susiformuoja didelė seilių liauka, kuri skauda. Negaliu valgyti, nes laužo žandikaulį. Valymas kanalo skausmingas ir mano atveju nebuvo veiksmingas. Ir operacija sunki. Bijau doh.gif
Bet gal kaip nors viskas susitvarkys g.gif
Tikėkimės, kad mūsų visos problemos išsispręs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2008 05 14, 12:06)

O kokio amziaus tavo dukryte? Neteisybe kokia, kad vaikai turi sirgti.

Rugpjūčio mėnesį keturiolika sukakos.
Atsakyti
Gal kas važiuos į Vilnių radio jodui, birželio 6 d.?
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2008 05 14, 17:43)
Simptomai kaip "kiaulytės" uždegimas. Vienoje pusėje ištino žandas, nenuteka seilės, todėl susiformuoja didelė seilių liauka, kuri skauda. Negaliu valgyti, nes laužo žandikaulį. Valymas kanalo skausmingas ir mano atveju nebuvo veiksmingas. Ir operacija sunki.

Man irgi buvo kažkas panašaus, valgant tiesiog surakindavo žandikaulius, atrodo kad išsipučia, skaudėdavo, bet nuėjus pas gydytojus, pamaigė, pažiūrėjo - sako nieko nėra, ir viską nurašė breketams, nes šiuo metu juo nešioju unsure.gif Taip ir liko...po kurio laiko praėjo, bet vis laikas nuo laiko tie simptomai pasireiškia, bet neinu pas gydytojus nes nežiūri rimtai, o maždaug "ateina ieškoti ligų" unsure.gif
Silma, laikykis, stiprybės tau wub.gif
O norėjau paklausti, kam išoperuota piktybinė skydliaukė...ar galima mums gerti vitaminus, sakykim vitaminų kompleksą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 05 15, 16:41)
Man irgi buvo kažkas panašaus, valgant tiesiog surakindavo žandikaulius, atrodo kad išsipučia,  skaudėdavo, bet nuėjus pas gydytojus, pamaigė, pažiūrėjo - sako nieko nėra, ir viską nurašė breketams, nes šiuo metu juo nešioju unsure.gif Taip ir liko...po kurio laiko praėjo, bet vis laikas nuo laiko tie simptomai pasireiškia, bet neinu pas gydytojus nes nežiūri rimtai, o maždaug "ateina ieškoti ligų" unsure.gif
Silma, laikykis, stiprybės tau wub.gif
O norėjau paklausti, kam išoperuota piktybinė skydliaukė...ar galima mums gerti vitaminus, sakykim vitaminų kompleksą g.gif

Labutis 4u.gif
Blogai kai daktarai nekreipia dėmesio į pacientą doh.gif Ir kaip visą tai pakeisti g.gif
Dėl vitaminų, tai mums nerekomenduoja B grupės vitaminų. Nors reikalui esant, galima ir juos vartoti. Man buvo išrašę "Neurorubine"(Milgamma) - tai B grupės vitaminai. Ir leidausi, ir gėriau juos. Kai reikia, tai reikia., Bet šiaip tai žiūriu, kad kai yra vitaminų kompleksas, kad ten nebūtų B grupės vitaminų. Mums geriausiai tinka "Triovit" (A,C,E,selenas).

Atsakyti