Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Gintarėlis"

Mes pradejom lankyti "Gintareli" 2.5m. Sakyciau beveik be problemu. Pripratinimas netruko nei menesio ir tai labai didelis aukletoju nuopelnas, nes labai gerai patare kada palikti pietu miegui, kada jau visai dienai ir pan.
Kazkuri mama abejojo kaip ten jiems pavyksta uzmigti be daineliu, ir pan. Bet ten eina miegoti todel, kad megdzioja kitus. Toks "bandos" jausmas biggrin.gif Ir ne tik del miegojimo. Pamatytumet su kokiom kasom maniske grizta is lopselio, kai man tai saguciu susegti plaukucius sunkiai leidziasi..... thumbup.gif
Vis del to darzeli siulyciau pasirinkti kuo patogesnej vietoj, nes kad butu patogu pasiimti ir nuvesti ir be masinos. Vistiek pagrindinis dalykas yra aukletojos, o aukletojos kiekvienam vaikui gali buti labai skirtingos.
Dabartinem musu aukletojom mes labai patenkintos ir labai gaila, kad reikes jas pakeisti, nes planuojam perkelti greitai is lopselio i darzeli. PATARIMAS: jei leidziate 2.5, tai leiskite tiesiai i darzeli. Is savo patirties galiu pasakyti, kad vaikui geriau buti su vyresniais, nes tada yra kur pasitempti, i ka lygiuotis, ko pasimokyti. Mes galvojom, kad jinai nedrasi, kad ja gali skriausti, bet manau be reikalo. Jinai buvo tokia, nes augdama su mama, veliau su aukle, nelabai buvo ipratusi prie bendravimo su vaikais.
Atsakyti
Prasau papasakokit kas nors apie lopseli darzeli Gintareli? Jis mums arciausiai namu, bet nieko gero apie ji neesu girdejusi ir niekaip neapsisprendziu ka daryt...
Kas vedat ar zadat vesti savo lialius papasakokit kas ten gero ir kas ten blogo...ACIU 4u.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif Negi niekas negalit pakomentuot apie si darzeli?????????
reikia manyt kad istikruju ten nieko gero...
dar prasau parasykit kas nors 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mylimukas, o gal galit pasakyt pas kokia lopselio aukletoja vedat? maniske prades lygiai dvieju metuku, tai vesiu i lopseli, tik niekaip neapsisprendziu i kuri. Arciausiai namu Gintarelis, bet kad maziausiai apie ji mamso kalba....
Labai abejoju tuo darzeliu nes daug vaiku pereina i ausrine....
Atsakyti
as irgi noriu apie sita darzeli-lopseli daugiau suzinoti gal kas lankot ir galit papasakoti placiau ? Nuo kokio amziau prema vaikucus ? ar dideles eiles?
Atsakyti
sveikos mamytės, na nejaugi tikrai taip mažai kas lanko šį darželį kad taip mažai kalba. Mus irgi domintu lopšelio grupės. pasidalinkit ką žinot ar geras darželis, kaip auklėtojos kaip maistas ir šiaip aplinka ir ugdymas. ar geriau bandyti į Aušrinę nes mums tai atstumas tas pats tik nenusprendžiam į kurį eiti g.gif
Atsakyti
Mano dukrytė lanko šį darželį ~ 3 metus. Neturiu su kuo lyginti, nes niekur kitur nevedžiau.
Pradėjus eiti į lopšelį problėmėlių buvo, nes viena auklėtoja nepatiko nei man , nei mano mažei, rytais verkdavo apsikabinusi, bet kartais ir dabar ašarėlę išspaudžia, gal čia ir nuo pačio vaiko priklauso.
Bet dabar turime tikrai geras auklėtojas, ir šiaip kai kurios auklėtojos ir iš kitų grupių pažįstamos tik iš matymo šypsosi ir sveikinasi.
Bent vieną kartą į savaitę vyksta įvairūs pasirodymai (dažniausiai spektakliukai) už juos papildomai reikia mokėti nuo 2 iki 5 Lt. Vyresniesniems vaikučiams vyksta šokių, dailės bei keramikos pamokėlės, už kurias taip pat papildomai reikia mokėti.
Kiek žinau yra pagal Valdorfo programą dirbanti grupė.
Dėl maisto dukrytė nesiskundžia, darželyje yra dietologė, kuri sudarinėja vaikučių valgiaraštį. Bet to, galima atsisakyti pvz.: pusryčių, vakarienės.
Šiomis dienomis planuoju eiti užrašyti ir sūniuką į šį darželį, nes girdėjau yra eilės, ko nebuvo, kai sugalvojome leisti dukrytę.
Atsakyti
girdejau,kad nuo metuku prema i si darzeli ar tai tiesa? g.gif
kokios lopselinuku grupes?
pasidalinkit informacija
Atsakyti
Jau užrašiau mažių į darželį nuo rugsėjo, nors jam tada bus tik 1,4 mėn. Sakė, kad daro išimtis ir priima tokius mažiukus, svarbiausia, kad jau mokėtų vaikščioti.
Eilių nėra biggrin.gif .
Kaip suprasti kokios lopšelinukų grupės g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 17, 21:52)
Jau užrašiau mažių į darželį nuo rugsėjo, nors jam tada bus tik 1,4 mėn. Sakė, kad daro išimtis ir priima tokius mažiukus, svarbiausia, kad jau mokėtų vaikščioti.
Eilių nėra  biggrin.gif .
Kaip suprasti kokios lopšelinukų grupės  g.gif ?

o man sake,kad nera vietu schmoll.gif g.gif doh.gif
na ta prasme kiek grupeja vaiku buna?
ar yra ugdymo procesas organizuojams, taikant M.Montessori ugdymo metodą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2006 01 18, 13:24)
o man sake,kad nera vietu  schmoll.gif  g.gif  doh.gif
na ta prasme kiek grupeja vaiku buna?
ar yra ugdymo procesas organizuojams, taikant M.Montessori ugdymo metodą?  g.gif


Kaip suprasti, kad nėra, vietų ??? g.gif Dar su dukros auklėtoja šnekėjau ir ta sakė, kad yra. O Tu su direktore šnekėjai?
Tiksliai nepamenu, bet rodos nuo 3 metukų galima pasirinkti Valdorfo auklėjimo metodika, yra grupė.
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 25, 11:48)
Kaip suprasti, kad nėra, vietų ??? g.gif  Dar su dukros auklėtoja šnekėjau ir ta sakė, kad  yra. O Tu su direktore šnekėjai?
Tiksliai nepamenu, bet rodos nuo 3 metukų galima pasirinkti Valdorfo auklėjimo metodika, yra grupė.

snekejau su direktore sake,kad nelabai yra vietu g.gif
noriu nuo pavasario vesti tai sake ziuresm, jei atsilaisvins arba neteis koks vaikukas tada priims
tubut laukia $$$
Atsakyti