Įkraunama...
Įkraunama...

Pilstomi kvepalai

Pries keleta metu buvo galima isigyti pilstomu a la kvepaliuku. Nezinau, kokia imone tuom uzsiiminejo... Kazin, ar dar egzistuoja toks dalykas dabar?
Atsakyti
Tikrai yra, VCUP pirmam aukste maciau, bet kadangi nesiruosiu pirkti tai placiau nieko ir nezinau 4u.gif
Atsakyti
Dar yra IKI zirmunu g. 2 refan pilstomi kvepalai, bet kvapas tikrai neatitinka kai kuriu, o ir su originalais nera ka lygint schmoll.gif
Atsakyti
jau geriau nusipirk pigesnių bet normalių kvepalų kaip mexx, esprit, mango, girl ir t.t. kur kainos apie 50 lt būna, nei tuos pilstomus smarves
Atsakyti
...ir aš patarčiau įsigyti geresnį aromatą, bet ne iš tų pilstomų...galbūt vienu metu mokėti didesnę sumelę už parfumus kai kam ir nėra lengva, bet įsigijus bent vieną originalų kvapą, tikrai smagiau jausitės tiek dėl kokybės, tiek dėl pačio aromato, nei pirkdamos po miniatiūrinę bonkikę neaiškaus skysčio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolacka/muc: 17 vasario 2008 - 17:11
Na, as ju neesu irgi niekada pirkus gyvenime, bet tiosiog yra teke matyt, kad tokiu buvo, idomu pasidare, ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 02 17, 18:23)
Na, as ju neesu irgi niekada pirkus gyvenime, bet tiosiog yra teke matyt, kad tokiu buvo, idomu pasidare, ir tiek. smile.gif

Tai geriau ir nepirk mirksiukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 17 vasario 2008 - 21:03
QUOTE(Sirana @ 2008 02 17, 14:41)
Pries keleta metu buvo galima isigyti pilstomu a la kvepaliuku. Nezinau, kokia imone tuom uzsiiminejo... Kazin, ar dar egzistuoja toks dalykas dabar?

Sirana, nežinau kokia situacija Vilniuje, bet Kaune tikrai yra. mirksiukas.gif Esu pastebėjusi Refan ir Reni pilstomos parfumerijos. Refan yra Bulgarijos firma, o dėl Reni tiklsliai nepasakysiu, bent jau pardavėja minėjo, kad Prancūzijos. Refan be pilstomos parfumerijos dar prekiauja ir aromatizuotais muilais (jų kvapas beje, visai kitoks nei kvepalų), kvapniomis druskomis voniai. smile.gif
Plačiau gali pasiskaityti šiame puslapyje. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi prieš pilstomus kvepalus ir visokiu a la kvepalus. Vienus bendradarbė įsiūlė iš platintojų (atrodo GENERA), bet nepatiko. Stovi dabar ir tik vietą užima verysad.gif
Atsakyti
Netikri kvepalai cia kaip medaus laizymas per stikla.
Patarciau mest sia minti is galvos apie pilstomus vandenelius
Atsakyti
Jei nėra galimybės įsigyti vienus, bet tikrus, gerus kvepalus, geriau pirkti dezodorantą, negu Refan & Co. cool.gif
Atsakyti
mano vaikinas buvo pernai nusipikes refan ar kokiu ten pilstomu kvepalu panasaus kvapo i aqua di gio tai man jie lb lb skaniai kvepejo ir puikiai laike thumbup.gif o moterisku tai nesu isbandzius ax.gif
Atsakyti