Įkraunama...
Įkraunama...

Pilstomi kvepalai

niekada nebandzius tokiu kvepaliuku pirkti g.gif bet kazkaip kolkas tai ir negundo schmoll.gif nors gal reiktu kada stabtert ir apziuret blink.gif
Atsakyti
Kvepalu REFAN tai nedaug teisperka, bet va buteliukus tai musu mergaites sluoja. thumbup.gif Ejau pirkt cia kada, sako pardaveja kitai, ko cia pas mus pastaruoju metu buteliukus taip gausiai perka biggrin.gif Sako man, ka jus su jais darot, jau buvau pradejus aiskint, bet ji nukreipe tema link is egipto parsivezamu alieju, tai taip ir uztilau... biggrin.gif
Atsakyti
niekad nebandžiauuser posted image
Atsakyti
Pilstomi kvepalai yra blogis, nes geri kvepalai jau ispilstyti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2008 03 04, 16:27)
mano vaikinas buvo pernai nusipikes refan ar kokiu ten pilstomu kvepalu

tokiu atveju maniškis galėtų namo ir nebegryžti user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 23, 22:12)
tokiu atveju maniškis galėtų namo ir nebegryžti user posted image user posted image

Nu tai tada eitų pas mimi88 mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai cia didziausia nesamone,PILSTOMI KVEPALAI,jeigu neisgali nusipirkti brangiu kvepalu,tai cia neiseitis,man atrodo kad ten tikras ŠŠŠ,galima pigesniu neblogu rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 23, 23:12)

QUOTE(Ferrari @ 2008 10 24, 01:40)
Nu tai tada eitų pas mimi88  mirksiukas.gif

Ne, nu moteriškės su fantazija čia renkasi.

Kai kurios ir pilsomais kvepalais šlakstosi... Kitos joms neleidžia to daryti, o trečios svetimus vyrus vilioja.
Bet visos beveik 98 proc. sutinka, kad Refan, ar kaip ten jis - yra blogis...

Manau šios temos tęsti neverta, jau viską moteriškai išsiaiškinome.
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 11 08, 21:36)
Manau šios temos tęsti neverta, jau viską moteriškai išsiaiškinome.

Oi, neskubėk, Bobulyte, palauk pilnaties. Ateis geros tetos ir papasakos tau visą teisybę apie pilstukus bigsmile.gif
Atsakyti
tai kurgi galima rasti pilstomu kvepalu vilniuje? vienam zmogeliui prisireike ax.gif
Atsakyti
taigi jau buvo parašyta,kad minsko iki,ten rusy priešais humaną
Atsakyti
labai ieskau kur galeciau nusipirkti buteliuka kvepalus perpilti.
isivaizduojat gavom dovanu kvepalus is kristianos ir neveike purkstukas, o kadangi nebuvo cekio tai ir pakeisti neapsieme.

taip nesmagu didelis kiekis kvepalu o stovi.
jei kuri zinot parasykit man i az. ar kristina.krislai@gmail.com
Atsakyti