Įkraunama...
Įkraunama...

Autonominis šildymas dujomis

QUOTE(martisliudi @ 2014 01 28, 11:14)
tai gal kas gali zemaitijoje parekomenduot koki nezulikiska dijiniu katilu meistra, nes dabar kiek pats ismanau tiek remontuoju savo jegom. butu gerai kad profas pasiziuretu ar pareguliuotu

Patarciau pasiskambinti i Jusu miesto/rajono Gamtiniu Duju Imone, pasiklausti, ka jie patartu. Arba susizinoti, kas jusu mieste irengineja autonomini sildyma dujomis. Ten ir kreiptis. Taip neuzpulsit ant kokio meistro-savamokslio. Idomu, kokia imone ta katila montavo tame bute. Butu geriausia su jais susisiekti. Duju katilo paciam tvarkyti nederetu. Nesaugu ir jums, ir kitiems.
As pastoviai kreipiuosi tik i tuos, kurie musu name dare autonomini sildyma. Inzinierius visada pasiekiamas, zino ko musu peciam reikia.
Papildyta:
QUOTE(martisliudi @ 2014 01 27, 17:38)
sveiki, nusipirkau ir as nedideli vieno kambario butuka 31kv. su autonominiu dujiniu sildymu. butukas buvo kelis metus negyvetas, rekonstruotame name. tad pradejus kibt i darbus, kuriouos pradejau nuo katilo ijungimo. zinoma susiduriau su visokiom problemom kaip persale katilo komponentai ir varvantis vanduo. regis ta etapa isgyvenau, viska sutvarkiau ir uzkuriau katila. ir pirmieji skaiciai mane gazdina. savaite kurenu ant mazojo rezimo, o butas tera isiles iki 14 laipsniu silumos, o per diena man skaiciukai vidutiniskai prasuka po 6 kubus duju.  pirmom dienom dar galvojau gal cia kad viskas isale, visgi uz lango -12-17, bet jau savaite sildau ir jokio mazejimo, ir toks jausmas kad per katilo dumtrauki is buto visa siluma ir istraukiama. gerai kad dar tik remontuojuos ten negyvenu, bet 14 laipsniu silumos ir 6 kubai parai (menesiui gautus 180kubu) uz 31kv buta man atrodo nu nesveiki skaiciai. ka as netaip darau, ar katilas yra perdideliu galingumu atsuktas ir bandyt mazint galia, ar ka, kaip ta duju naudojima sumazint ir temperatura optimizuot. esu kolkas uz galvos susiemes, (beje buto lubu auksits 3,3m)

O ka reiskia ant mazo rezimo? Gal kaip tik pakelti temperatura reikia? Gal spaudimas nukrites? Gal radiatoriai nenuorinti? Koks pecius Jusu? Ieskokit per kur siluma iseina.
Atsakyti
sveiki kas naudojosi ir kiek mazdaug ziemos metu isnaudojat duju 60m2 bute?
Papildyta:
QUOTE(lolitabak @ 2017 11 04, 14:42)
sveiki kas naudojosi ir kiek mazdaug ziemos metu isnaudojat duju 60m2 bute?

blogai paklausiau, kas gyvena bute ir turi autonomini syldyma kiek isnaudojat duju ziemos metu
Atsakyti