o mums labai patiko
islaizem visa ta riebu padaza ir dabar jau spinteleje stovi naujai nupirktas jogurto padazas ir greitu laiku kepsim. o bulvytes su morkom ir neturi nieko priduoti cia kartu iskeptas garnyras ir tiek
QUOTE(inetum @ 2008 06 26, 20:26)
o mums labai patiko
islaizem visa ta riebu padaza ir dabar jau spinteleje stovi naujai nupirktas jogurto padazas ir greitu laiku kepsim. o bulvytes su morkom ir neturi nieko priduoti cia kartu iskeptas garnyras ir tiek 
Suprantu, bet man skaniau atskirai isvirtos nei ten kai kartu viskas kepa...
jei dar nebandei isbandyk sonatinos pasiulyta makaronus kriauklytes su vistiena. na ten tai super lengvas patiekalas (virskinimo atzvilgiu)
ir manau kad suzaves dauguma nes ka vaisinau antros porcijos prase
QUOTE(inetum @ 2008 06 27, 13:19)
jei dar nebandei isbandyk sonatinos pasiulyta makaronus kriauklytes su vistiena. na ten tai super lengvas patiekalas (virskinimo atzvilgiu)
ir manau kad suzaves dauguma nes ka vaisinau antros porcijos prase 
mmm, skanu turetu but, paziurejau ir seiles istiso, reiks eit savaitgali makaronu - kriaukliu - ieskoti
Dar norejau pasitikslinti - receptuose daznai nurodomas pvz miltu kiekis valgomaisiais saukstais. O kas yra tas saukstas - nubrauktas, su kaupu ar kaip?
Jei su kaupu - tai kokiu?
nu taip cia sunku buna su tais saukstais nes ir saukstas sausktui nelygus
uz tai as labiausiai megstu receptus kur buna surasyta visaks gramais o tu kur su mililitrais nemegstu nes irgi reikia konkreciai tureti ta tikslu inda. o jei jau gaunasi kad reikai sauskto tai as dazniausiai paimu kad butu nedidelis kaupiukas. geriau is kart nepadauginti jei atrodis kad truksta tada lengviau prideti negu nuimti
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 28, 12:37)
Dar norejau pasitikslinti - receptuose daznai nurodomas pvz miltu kiekis valgomaisiais saukstais. O kas yra tas saukstas - nubrauktas, su kaupu ar kaip?
Jei su kaupu - tai kokiu? 
Sonatina jau seniau yra sakiusi, kad ji naudoja "mieravimui" skirtus saukstus. Tada viskas labai gaunasi. Asmeniskai as naudoju tokiuos plastmasinius (mokejau berods 3-5 Lt pries pora metu):

Placiau Arevitos irangos puslapyje
QUOTE(Katu @ 2008 06 28, 22:30)
Sonatina jau seniau yra sakiusi, kad ji naudoja "mieravimui" skirtus saukstus. Tada viskas labai gaunasi. Asmeniskai as naudoju tokiuos plastmasinius (mokejau berods 3-5 Lt pries pora metu):

Placiau Arevitos irangos puslapyje

Placiau Arevitos irangos puslapyje
Oi Katu, dekui uz sita info, kaip tik zadu is Arevitos uzsakineti formas.
Tai visgi kuris is tu saukstu tavo nuotraukoje yra "valgomasis saukstas"?
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 28, 23:24)
Oi Katu, dekui uz sita info, kaip tik zadu is Arevitos uzsakineti formas.
Tai visgi kuris is tu saukstu tavo nuotraukoje yra "valgomasis saukstas"?

Tai visgi kuris is tu saukstu tavo nuotraukoje yra "valgomasis saukstas"?
is Arevitos puslapio:
Plastikiniai matavimo šaukšteliai, 4 vnt.: 1,2 ml., 2,5 ml., 5 ml., 15 ml. KAINA : 3,00 Lt. Nerūdijančio plieno matavimo šaukšteliai, 4 vnt.: 1,2 ml., 2,5 ml., 5 ml., 15 ml. KAINA : 10,00 Lt.
valgomasis saukstas yra tas didysis, kur 15 ml. antras pagal diduma - arbatinis saujstelis turi 5 ml.
QUOTE(norilonyte @ 2008 06 29, 07:53)
is Arevitos puslapio:
Plastikiniai matavimo šaukšteliai, 4 vnt.: 1,2 ml., 2,5 ml., 5 ml., 15 ml. KAINA : 3,00 Lt. Nerūdijančio plieno matavimo šaukšteliai, 4 vnt.: 1,2 ml., 2,5 ml., 5 ml., 15 ml. KAINA : 10,00 Lt.
valgomasis saukstas yra tas didysis, kur 15 ml. antras pagal diduma - arbatinis saujstelis turi 5 ml.
Plastikiniai matavimo šaukšteliai, 4 vnt.: 1,2 ml., 2,5 ml., 5 ml., 15 ml. KAINA : 3,00 Lt. Nerūdijančio plieno matavimo šaukšteliai, 4 vnt.: 1,2 ml., 2,5 ml., 5 ml., 15 ml. KAINA : 10,00 Lt.
valgomasis saukstas yra tas didysis, kur 15 ml. antras pagal diduma - arbatinis saujstelis turi 5 ml.
Aciu!
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 28, 23:24)
Oi Katu, dekui uz sita info, kaip tik zadu is Arevitos uzsakineti formas.
Tai visgi kuris is tu saukstu tavo nuotraukoje yra "valgomasis saukstas"?

Tai visgi kuris is tu saukstu tavo nuotraukoje yra "valgomasis saukstas"?
Jau atsake, bet ten ant paciu saukstu parasyta - 1 table spoon, 1 tea spoon, 1/2 tea spoon, 1/4 tea spoon. As dedu juos nubrauktus, be jokiu kaupu.
Taip, kad nesusimaisysit
Sveikos,
šiaip man su maisto gaminimu kaip ir problemų nebūna, bet ištiko mane tokia bėda (jau ne pirmą kartą), tai gal man kuri padėsit ją išspręsti:
kepiau šokoladinius pyragaičius su Nutella, čia nuoroda: pyragaičiai ir man per vidury tas viršutinis varkškės sluoknis kaip ir nesukietėjo, toks skystas liko, aišku nuo jo ir apantinis tešlos sluoksnis toks patežęs gavos... ir esu kepus anksčiau kažką su varške, irgi panašiai gavos, nors ne visada taip. Galvoju, kame čia bėda, ar imt didesnį indą, kad plonesni sluoksniai gautųsi ar dar ką padaryt... šiaip viskas valgoma, juk perkepa, bet jau viduriuko svečiams nepateiksi...
P.S. o šiaip tai superiniai tie pyragaičiai
šiaip man su maisto gaminimu kaip ir problemų nebūna, bet ištiko mane tokia bėda (jau ne pirmą kartą), tai gal man kuri padėsit ją išspręsti:
kepiau šokoladinius pyragaičius su Nutella, čia nuoroda: pyragaičiai ir man per vidury tas viršutinis varkškės sluoknis kaip ir nesukietėjo, toks skystas liko, aišku nuo jo ir apantinis tešlos sluoksnis toks patežęs gavos... ir esu kepus anksčiau kažką su varške, irgi panašiai gavos, nors ne visada taip. Galvoju, kame čia bėda, ar imt didesnį indą, kad plonesni sluoksniai gautųsi ar dar ką padaryt... šiaip viskas valgoma, juk perkepa, bet jau viduriuko svečiams nepateiksi...
P.S. o šiaip tai superiniai tie pyragaičiai








