Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

QUOTE(laurechka @ 2008 09 29, 17:28)
Aš turiu iš maximos pirktas silikonines formas wink.gif Tai truputį aliejum tepiau prieš patį pirmą naudojimą. O daugiau niekad nebetepiau. Pyragus visada kažkiek atvėsinu ir tada apvertus formą išimu wink.gif

smile.gif Būk gera, nepamiršk atidaryt sekančios temos, nes ši jau į pabaigą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kapibara @ 2008 09 30, 07:50)
smile.gif Būk gera, nepamiršk atidaryt sekančios temos, nes ši jau į pabaigą aciuks.gif

Būtinai wink.gif dabar kaip tik ir atsidariau SM, kad pažiūrėt, kas čia darosi smile.gif Einu ieškot foto ir darbuosiuos tuoj wink.gif
Papildyta:
Užbaigusios šią temą kraustomės į naujus namučius
Atsakyti
Ar esat kuri bandžius avinžirnius???
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 09 30, 14:21)

as juos tik valgiau, kai buvau Portugalijoj, bet su jais nieko negaminau
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 09 30, 14:21)

Esu,labai skanu.Visus receptus jau esu išbandžius iš Sonatinos,kur dedasi avinžirniai.
Atsakyti
QUOTE(mentuske @ 2008 09 30, 13:00)
Esu,labai skanu.Visus receptus jau esu išbandžius iš Sonatinos,kur dedasi avinžirniai.

o koks jų skonis? kaip žirnių/ pupelių??? Reiks nusipirkt kada... Gal valgis mano chebra... aš sriubą noriu pabandyt daryt..
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 09 30, 15:05)
o koks jų skonis? kaip žirnių/ pupelių??? Reiks nusipirkt kada... Gal valgis mano chebra... aš sriubą noriu pabandyt daryt..

gal panasiau i virtus zirnius. Jei megstat ankstinius, tai ir avinzirniai patiks.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 09 30, 13:07)
gal panasiau i virtus zirnius. Jei megstat ankstinius, tai ir avinzirniai patiks.

ačiū 4u.gif reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
Jo,kaip pupelės-žirniai,neina suprast koks skonis.Aš pati juos verdu,koncervuotų nesu banžiusi.
Atsakyti
Kraustomės į naujus namučius
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti