Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

QUOTE(alfasz @ 2008 07 15, 12:08)
Jei sutartyje yra nurodyta, kad liepos 9d jau langus atves, tada taip - nesilaiko, bet manau sutartyje jokiu sankciju jiems numatyta uz tai nera. Tiesiog paskambinkite ir pasidomekite kur Jusu langai. Gal del kazkokiu priezasciu ju nera.

na ten parasyta, kad jei neivykdys iki loepos 9 dienos visko, mokes 0,5% delspinigiu nuo sumos. bet nemanau, kad mokes. o veluoja, nes dar nepagaminti
Atsakyti
QUOTE(*AS* @ 2008 07 15, 15:16)
na ten parasyta, kad jei neivykdys iki loepos 9 dienos visko, mokes  0,5% delspinigiu nuo sumos. bet nemanau, kad mokes. o veluoja, nes dar nepagaminti

Jie nemokes delspinigiu, bet Jus, kai bus sudeti langai, nuo bendros sumos nuskaiciuokite po 0.5 proc uz kiekviena diena. Tai nebus kazkas, bet atejusi susimoketi likusios sumos - sumokekite tik ta, kuri po delspinigiu bus.
Atsakyti
gyvenu Sakiuose,cia yra tokia firma 'Baulita",sako,kad patys gamina langus.gal turit savo nuomone apie sia firma. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valdavv @ 2008 07 16, 08:20)
gyvenu Sakiuose,cia yra tokia firma 'Baulita",sako,kad patys gamina langus.gal turit savo nuomone apie sia firma. doh.gif

Baulita gamina is Gealan profilio, o jei paziuretumete nuotraukose, reme plienas U formos, o pas mus reme buna uzdaro konturo, kaip vamzdis pas mus. Taigi pas mus langas tvirtesnis nei pas juos.

Atsakyti
o apie 'karaliskas bustas' jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(valdavv @ 2008 07 16, 09:24)
o apie 'karaliskas bustas' jusu nuomone?

Jie siulo kinietiska, labai pigu profili DECCO. Kaip patys jie parodoje pasake - "tai naujas profilis, labai pigus, bet nezinia ar po musu saltos ziemos nereikes visu langu keisti, nes profilis gali neatlaikyti"

Del rehau negaliu nieko pasakyti. Svarbu kad nebutu is antriniu medziagu pagamintas.
Atsakyti
o kas cia zino,negi paseksi gamyba.ka turi ta iskisa,ismoke sneketi.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 07 16, 10:02)
Baulita gamina is Gealan profilio, o jei paziuretumete nuotraukose, reme plienas U formos, o pas mus reme buna uzdaro konturo, kaip vamzdis pas mus. Taigi pas mus langas tvirtesnis nei pas juos.

O Jusu tai cia kokia firma?
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 07 16, 15:55)
O Jusu tai cia kokia firma?

Jei domina platesne info apie mus - parasykite man privacia zinute.
Atsakyti
labai butu idomu suzinot kokioj firmoj dirbi, kad su veka profiliu jau buvai nesanai vienoj vietoj prasitares. man keista kodel toks slaptumas. rolleyes.gif Gi niekas galvos uztai nenuims kad parasysi kokia firma ir pan. Gal kaip tik atsiras daugiau norinciu ir pan. smile.gif

QUOTE(alfasz @ 2008 07 16, 17:02)
Jei domina platesne info apie mus - parasykite man privacia zinute.

Atsakyti
QUOTE(maziule @ 2008 07 17, 17:18)
labai butu idomu suzinot kokioj firmoj dirbi, kad su veka profiliu jau buvai nesanai vienoj vietoj prasitares. man keista kodel toks slaptumas. rolleyes.gif  Gi niekas galvos uztai nenuims kad parasysi kokia firma ir pan. Gal kaip tik atsiras daugiau norinciu ir pan.  smile.gif

Na zinote, paviesinus imone, gali atsirast ivairiu komentaru jos atzvilgiu. Manau to niekam nereikia smile.gif
Atsakyti
as irgi uz tai umn.gif
Atsakyti