Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

QUOTE(Diax @ 2008 02 20, 15:14)
Dėkoju, alfasz  4u.gif
Tai reikia suprasti, kad geriau rinktis Veka  g.gif

Lyginkit ne tik kaina, o ir komplektacija, gali profilis buti vienodas pas daugeli firmu, bet plienas gali skirtis, tarpines, stiklai ir pan.
Atsakyti
Pakeitėm langus 2001 m. blokiniame name, be orlaidžių. Vasarą viskas gerai, bet žiemą žiauriai rasoja - balos ant palangių. Vėdinimas nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 21, 09:40)
Pakeitėm langus 2001 m. blokiniame name, be orlaidžių. Vasarą viskas gerai, bet žiemą žiauriai rasoja - balos ant palangių. Vėdinimas nepadeda.

bet kaip pas visu skirtingai, jau is ne vieno zmogaus girdejau ir teko matyti,kad ziema tiesiog balos ant palangiu buna. nu as jau kiek laiko turiu susidejus plastikinius langus ir be orlaidziu ir nieko niekada nebuvo nei rasojimo jei tuo labiau begimo vandens. visada sausa. ir nepasakyciau kad as kiekviena diena vedinu ar kazkas panasaus.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 02 21, 09:28)
bet kaip pas visu skirtingai, jau is ne vieno zmogaus girdejau ir teko matyti,kad ziema tiesiog balos ant palangiu buna. nu as jau kiek laiko turiu susidejus plastikinius langus ir be orlaidziu ir nieko niekada nebuvo nei rasojimo jei tuo labiau begimo vandens. visada sausa. ir nepasakyciau kad as kiekviena diena vedinu ar kazkas panasaus.

tas rasojimas dar gal labai priklauso nuo to, kas ant tu langu uzdeta. Pvz. pas mus kambary roletai + uzuolaidos dienines(pirmas aukstas) smile.gif tai rasoja , o virtuvej zaliuzes-visiskai nerasoja.
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 02 21, 10:35)
tas rasojimas dar gal labai priklauso nuo to, kas ant tu langu uzdeta. Pvz. pas mus kambary roletai + uzuolaidos dienines(pirmas aukstas) smile.gif tai rasoja , o virtuvej zaliuzes-visiskai nerasoja.

nu gincytis nesiginciju, bet man asmenishkai atrodo kad viskas priklauso nuo lango kokybes ir nuo darbininku sumontavimo kokybes. bet cia mano asmenine nuomone
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 02 21, 10:36)
nu gincytis nesiginciju, bet man asmenishkai atrodo kad viskas priklauso nuo lango kokybes ir nuo darbininku sumontavimo kokybes. bet cia mano asmenine nuomone

Visiskai sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš girdėjau, kad senuose namuose yra nekokios vėdinimo sistemos, t.y. buvo numatyta, kad dalis vėdinimo vyksta per medinius nesandarius langus, čia rimtas bajeris. O ant langų pas mane nieko, net užuolaidų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 21, 14:04)
o aš girdėjau, kad senuose namuose yra nekokios vėdinimo sistemos, t.y. buvo numatyta, kad dalis vėdinimo vyksta per medinius nesandarius langus, čia rimtas bajeris. O ant langų pas mane nieko, net užuolaidų nėra.

siaip tai tu teisingai girdejai, del to ir rekomenduoja isidejus plastikinius langus juos kambarius pastoviai vedinti. nu bet pas mane ir senos statybos blokinis namas, bet as tokiu problemu neturiu
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2008 02 20, 00:52)
Sveiki,

Norejau pasiteirauti, gal kas patars del spalvotu langu... Norime isideti 1.20x1.20 dydzio langus is abieju pusiu kad butu medzio imitacija,varstomi,taippat noretume,kad stiklo pakete butu suskirstymas (tokis kryzius,kaip senoviniuose languose buvo), nejaugi toks langelis is tikruju kainuotu apie 1000 lt. Manau tikrai tai per daug. gal kas zinote kur butu galima rasti firma kuri uz spalva nedidina kainos?

kiek zinau, tai uz spalva visi didina...
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 02 20, 17:39)
Lyginkit ne tik kaina, o ir komplektacija, gali profilis buti vienodas pas daugeli firmu, bet plienas gali skirtis, tarpines, stiklai ir pan.

Dėkoju už patarimus mirksiukas.gif

QUOTE(undi @ 2008 02 21, 10:36)

Man irgi atrodo, jog roletai padidina langų rasojimo galimybę. Ne pirmą kartą girdžiu, jog rasoja tie langai, kur sudėti roletai. Paprasčiausia fizika dėl temperatūrų svyravimo...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Nežinau ar buvo kas nors tokį klausimą uždavęs, bet paklausiu dar syki blush2.gif
Mūsų naujajame bute įdėti nauji KBE langai, sudėti prieš kokius 4 mėn. Ant jų užklijuoti lipdukai ir ant jų užrašyta MAX 3 mėn., tai čia suprasti, kad po 3 mėn būtina juos nuimti? O jei dar tik dažymai prasidėję, nelabai norėčiau, kad išsiterliotų... Na gal ir kvailas klausimas, bet man tai naujiena blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 21, 20:03)
Sveiki 4u.gif
Nežinau ar buvo kas nors tokį klausimą uždavęs, bet paklausiu dar syki blush2.gif
Mūsų naujajame bute įdėti nauji KBE langai, sudėti prieš kokius 4 mėn. Ant jų užklijuoti lipdukai ir ant jų užrašyta MAX 3 mėn., tai čia suprasti, kad po 3 mėn būtina juos nuimti? O jei dar tik dažymai prasidėję, nelabai norėčiau, kad išsiterliotų... Na gal ir kvailas klausimas, bet man tai naujiena blush2.gif  biggrin.gif

nuimti lipdukus is isores yra butina iskart po istatymo nes paskui neatlupsit, o viduje gali ilgiau buti bet irgi nerekomenduojama l.ilgai laikyt. yra kt priemoniu uzdengt langus remonto metu, lipdukai ne tam skirti...
Papildyta:
QUOTE(Modina @ 2008 02 21, 16:25)
kiek zinau, tai uz spalva visi didina...

tokia pati kaina but negali, nes brangiau spalvota pagaminti. viena puse - +15%, dvi puses - +30% didesne kaina spalvoto.
Atsakyti