Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

QUOTE(*Voverytė* @ 2008 11 12, 12:17)
Ne nuo paketo pakeitimo tapai,toks ar kitoks,tiesiog kiek tik ilendu i sia tema paskaitineti randu tik Jusu komentarus,kad viena firma nekokia,kita is vis bloga ir tik Jusu firma patenkina visus klijantu norus ir t.t...rolleyes.gif .Jei atsiranda Jusu kolega is kitos firmos,toj nudusintas buna,nes plepumo dovana Jums,dovanota tai jau nenuginsi  biggrin.gif
Reziume gaunas taip,kad kitu nuomoniu nera tik Jusu,nes kitus p.Alfasz isvaiko is tipo savo langu temos  cool.gif .
As asmeniskai noriu ne reklama temoj dometis,kokiu langu noriu,o forume,kur visi gali pareiksti savo nuomone kas patiko,kas netiko ir panasiai sudalyvauti... ax.gif .
O,kad kiekvienos firmos atstovas savo preke girs,tai jau ne jokia naujiena cool.gif.

Na niekas nieko "nedusina", nesu temos autorius, nesu nei ypatingas, nei langai ypatingi, nei esame langu pardavimo lyderiai. t.t ir pan.

Isties yra ir didele atsakomybe man, nes klientu ir is cia buna, o uztenka vieno atsiliepimo prastesnio - ir visi ima galvoti, kad mes blogai gaminame, prastai dirbame, nezinodami kas is tiesu ivyko.

Del reklmos, kaip tik stengiaus nesiafisuot interneto adresais, pigiais langais, ir pan - kas norejo parase zinute, i emaila, skype ir pan.

O kam neidomu - visa tai galejo praleist. Zmogaus teise rinktis.

Zinoma galiu nemazai ir patart, pasakyt kas geriau kas blogiau. Bet tikiu, kad kiti gali tai suprast kaip savireklama deja.

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 11 12, 10:14)
Zinote, jei butume zinoje, kad taip viskas bus - butume patys atsisake Jusu uzsakymo, deja ne visada galima izvelgti labai inoringus ir piktus klientus....sad.gif

kadangi šioje situacijoje aš taip pat būčiau "pikta ir įnoringa klientė" - tai jau aišku kad į jus kreiptis ne tai kad neverta, bet negalima mirksiukas.gif

Ir keista kad nesuprantate jog čia ne 3 savaičių termine esmė, o pažadų nevykdyme?

Jei negalima fiziškai įvykdyti užsakymo per tokį trumpą laiką - tai ir sakote realų terminą. Klientas ramiai laukia, o ne nervuojasi, skambinėja, ieško neaišku ko...

O tas epizodas su montavimu, kad 'tikrai tikrai tikrai jau vežam' - ir taip nuo antradienio iki penktadienio , tai juk išvis pasityčiojimas ir pats bjauriausias elgesys doh.gif Klientas kaip durnelis , turi kaitalioti ir derinti planus , atsiprašinėti iš darbo, perkėlinėti susitikumus , o čia bac... ir niekas neatvažiuoja...

Visiška nepagarba klientui. Pažadėjai -vykdyk. Negali įvykdyti - nežadėk. Tokia turėtų būti kiekvienos save (ir klientą ) gerbiančios firmos politika. Kaip supratau, jūsų firma tarp tokių nepatenka....

Ačiū ingushkai už perspėjimą (ir Alfui kad atskleidė savo tikrą veidą sunglasses2.gif ) , pačiu laiku drinks_cheers.gif Renkamės ir užsakinėsim daaaug langų ok.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 11 12, 12:33)
kadangi šioje situacijoje aš taip pat būčiau "pikta ir įnoringa klientė"  - tai jau aišku kad į jus kreiptis ne tai kad neverta, bet negalima  mirksiukas.gif

Ir keista kad nesuprantate jog čia ne 3 savaičių termine esmė, o pažadų nevykdyme?

Jei negalima fiziškai įvykdyti užsakymo per tokį trumpą laiką -  tai ir sakote realų terminą. Klientas ramiai laukia, o ne nervuojasi, skambinėja, ieško neaišku ko...

O tas epizodas su montavimu, kad 'tikrai tikrai tikrai jau vežam' - ir taip nuo antradienio iki penktadienio , tai juk išvis pasityčiojimas ir pats bjauriausias elgesys  doh.gif Klientas kaip durnelis , turi kaitalioti ir derinti planus , atsiprašinėti iš darbo, perkėlinėti susitikumus , o čia bac... ir niekas neatvažiuoja...

Visiška nepagarba klientui. Pažadėjai -vykdyk. Negali įvykdyti - nežadėk. Tokia turėtų būti kiekvienos save (ir klientą ) gerbiančios firmos politika. Kaip supratau, jūsų firma tarp tokių nepatenka....

Ačiū ingushkai už perspėjimą  (ir Alfui kad atskleidė savo tikrą veidą  sunglasses2.gif ) , pačiu laiku drinks_cheers.gif Renkamės ir užsakinėsim daaaug langų  ok.gif

Teisintis noro neturiu, nes kaip minejau, Jus visko nezinote, nes tikite tik viena puse.

Vienas saukstas deguto sugadina visa statine smile.gif

Negaliu as prisiimti visos atsakomybes, o siuo atveju atrodo kad vienas dirbu imoneje, taip kad ir labai kaltas nesijauciu.

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 11 10, 17:56)
Ir siaip, as neskiedziu, jei ka. Islindai kaip Pilypas is kanapiu ir savo dainele toliau dainuoji .

Ne Pilypas ir ne is kanapiu,zmogau biggrin.gif
Jaunas maksimalistas esi,kad taip nepagalvotai i kaire ir desine zodziais svaistais ax.gif
Kodel man pikta?Atsakau,kad ne karta teko susidurti su zmonem,kurie skaito si foruma ir uz gryna piniga tiki Tavo kalbom.Deja,su realybe kai kurie Tavo komentarai,oj kaip prasilenkia...Arba galbut naudingi tik Tavo atstovaujamai firmai ax.gif
Neturiu nei laiko nei galimybiu daznai sedeti SM ir pakomentuoti neteisingu Tavo pasisakymu.O kai uztaikes proga tai padarau,va pilypu is kanapiu bunu apsauktas huh.gif .
Neesu vadybininkas, tik dirbu langu gamyboj jau daug metu,todel patikek tikrai kas treciam Tavo komentare dristu Tau priestarauti (ar negalima cia gal Tau priestarauti biggrin.gif ?)
Papildyta:
O del tos reklamos sioj plastikiniu langu temoj tai vien dalyviu aktyvumas daug ka sako,kieno nuomone su reklamos priemaisa cia dominuoja biggrin.gif
Prasau,trejatas aktyviausiu;

alfasz 136 first.gif bis.gif

maziule 11

Denisenko 11

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 12 lapkričio 2008 - 13:27
QUOTE(vyšniux @ 2008 11 12, 14:35)
Ne Pilypas ir ne is kanapiu,zmogau  biggrin.gif
Jaunas maksimalistas esi,kad taip nepagalvotai i kaire ir desine zodziais svaistais  ax.gif
Kodel man pikta?Atsakau,kad ne karta teko susidurti su zmonem,kurie skaito si foruma ir uz gryna piniga tiki Tavo kalbom.Deja,su realybe kai kurie Tavo komentarai,oj kaip prasilenkia...Arba galbut naudingi tik Tavo atstovaujamai firmai  ax.gif
Neturiu nei laiko nei galimybiu daznai sedeti SM ir pakomentuoti neteisingu Tavo pasisakymu.O kai uztaikes proga tai padarau,va pilypu is kanapiu bunu apsauktas  huh.gif .
Neesu vadybininkas, tik dirbu langu gamyboj jau daug metu,todel patikek tikrai kas treciam Tavo komentare dristu Tau priestarauti (ar negalima cia gal Tau priestarauti  biggrin.gif ?)
Papildyta:
O del tos reklamos sioj plastikiniu langu temoj tai vien dalyviu aktyvumas daug ka sako,kieno nuomone su reklamos priemaisa cia dominuoja biggrin.gif

alfasz 136  first.gif  bis.gif

maziule 11

Denisenko 11

Ir ka tuo nori pasakyt? smile.gif prasau komentuok, as nesu pries komentarus.

Kuo daugiau nuomoniu tuo geriau - as sakau viena, tu oponuoji, priestarauji, pasigincijam, o kitu dalyviu teise atsirinkti kurio pasisakymas teisingiausias, itikinamiausias ir pan.

Jei ka - tai pirmas viesas nusiskundimas musu imone , langais per 14men mano bendravimo cia, rasymo cia, o klienciu (-tu) tikrai buvo ne viena (-as) ir ne dvi is sio forumo.

Suprasciau langai blogi musu siuo atveju, brokas didelis, vejas pucia per langus, neatvezam labai ilgai langu, meistrai puse langu putom uzpurske, prisiukslino, ar pan.. o cia iskiles stiklo paketas kampe statant langus, iskele montuotojai bedirbant.

Ir delto reikejo klientei cia parasyt? Kliente jau i mano el. pasta parase labai ilga laiska - atsiprasiau, telefonu skambino ir labai nepatenkinta buvo - atsiprasiau.. Ko dar reiketu? Atiduot pinigus gal? Na as tikrai nesuprantu sio atvejo.. tikrai.. Pirmas man pasitaike per 2m toks...

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 11 12, 14:47)
Jei ka - tai pirmas viesas nusiskundimas musu imone , langais per 14men mano bendravimo cia, rasymo cia,  o klienciu (-tu) tikrai buvo ne viena (-as) ir ne dvi is sio forumo.

Suprasciau langai blogi musu siuo atveju, brokas didelis, vejas pucia per langus, neatvezam labai ilgai langu, meistrai puse langu putom uzpurske, prisiukslino, ar pan.. o cia iskiles stiklo paketas kampe statant langus, iskele montuotojai bedirbant.

Ir delto reikejo klientei cia parasyt? Kliente jau i mano el. pasta parase labai ilga laiska - atsiprasiau, telefonu skambino ir labai nepatenkinta buvo - atsiprasiau.. Ko dar reiketu? Atiduot pinigus gal? Na as tikrai nesuprantu sio atvejo.. tikrai.. Pirmas man pasitaike per 2m toks...

todėl kad jokio apgailestavimo neįžiūrėjau - tamstai viskas atrodo normalu,
maždaug - sliekų tam tikroj vietoj ieško lotuliukas.gif

Ir visi pasiteisinimai, kaltinimai (tame tarpe ir klientei) skamba labai juokingai ir su kiekvienu postu gadiniesi savo ir savo firmos reputaciją.

Nemokamas patarimas:
vietoj visų "gal nebuvo VIP reikalas", "būtume žinoję kokia pikta klientė būtume neėmę užsakymo", "niekas per tą laiką nepasikeitė", "aš ne vienas toj firmoj dirbu", "aš ne dievas" būtų užtekę parašyti maždaug taip:

"Taip, įvyko nesusipratimas, dar kartą atsiprašau klientės, ačiū už visas pastabas, jos padeda pagerinti mūsų darbą. Nesame tobuli, bet darome išvadas, bandome sustyguoti informacijos perdavimą tarp grandžių. Dirbame su personalu, tikimės kad pasibaigus bumui pavyks atsijoti visus atsitiktinius žmones ir liks tik profesionalai. Labai tikimės kad tokių nesklandumų nebepasitaikys, ir dar suteiksime jums progos įsitikinti kad esame solidi, patikima ir gerbianti klientus kompanija. Kaip kompensaciją norėtume pasiūlyti klientei papildomą nuolaidą kitam užsakymui.

Simple smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 11 12, 10:14)
Zinote, jei butume zinoje, kad taip viskas bus - butume patys atsisake Jusu uzsakymo, deja ne visada galima izvelgti labai inoringus ir piktus klientus....sad.gif
Papildyta:
Tai kokia cia imone, koks profilis, placiau prasyciau smile.gif

Norecau paklaus, is kur jus istrauket kad as langus pardavineju? smile.gif ar kur nors parasita kad parduodu langus? smile.gif
Papildyta:
[quote=vyšniux,2008 11 12, 14:35]
Ne Pilypas ir ne is kanapiu,zmogau biggrin.gif
Jaunas maksimalistas esi,kad taip nepagalvotai i kaire ir desine zodziais svaistais ax.gif
Kodel man pikta?Atsakau,kad ne karta teko susidurti su zmonem,kurie skaito si foruma ir uz gryna piniga tiki Tavo kalbom.Deja,su realybe kai kurie Tavo komentarai,oj kaip prasilenkia...Arba galbut naudingi tik Tavo atstovaujamai firmai ax.gif
Neturiu nei laiko nei galimybiu daznai sedeti SM ir pakomentuoti neteisingu Tavo pasisakymu.O kai uztaikes proga tai padarau,va pilypu is kanapiu bunu apsauktas huh.gif .
Neesu vadybininkas, tik dirbu langu gamyboj jau daug metu,todel patikek tikrai kas treciam Tavo komentare dristu Tau priestarauti (ar negalima cia gal Tau priestarauti biggrin.gif ?)
Papildyta:

alfasz 136 first.gif bis.gif

maziule 11

Denisenko 11
[/quote
Gerbemas zmogau, kur pas mane parasiuta kad as langus reklamoju? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisenko: 12 lapkričio 2008 - 17:51
QUOTE(axa @ 2008 11 12, 16:27)
todėl kad jokio apgailestavimo neįžiūrėjau - tamstai viskas atrodo normalu,
maždaug - sliekų tam tikroj vietoj ieško  lotuliukas.gif

Ir visi pasiteisinimai, kaltinimai (tame tarpe ir klientei) skamba labai juokingai ir su kiekvienu postu gadiniesi savo ir savo firmos reputaciją.

Nemokamas patarimas:
vietoj visų "gal nebuvo VIP reikalas", "būtume žinoję kokia pikta klientė būtume neėmę užsakymo", "niekas per tą laiką nepasikeitė", "aš ne vienas toj firmoj dirbu", "aš ne dievas" būtų užtekę parašyti maždaug taip:
"Taip, įvyko nesusipratimas, dar kartą atsiprašau klientės, ačiū už visas pastabas, jos padeda pagerinti mūsų darbą. Nesame tobuli, bet darome išvadas, bandome sustyguoti informacijos perdavimą tarp grandžių. Dirbame su personalu, tikimės kad pasibaigus bumui pavyks atsijoti visus atsitiktinius žmones ir liks tik profesionalai.  Labai tikimės kad tokių nesklandumų nebepasitaikys, ir dar suteiksime jums progos įsitikinti kad esame solidi, patikima ir gerbianti klientus kompanija. Kaip kompensaciją norėtume pasiūlyti klientei papildomą nuolaidą kitam užsakymui.

Simple smile.gif

Na gal ir man nelabai patinka kai Alfas visas konkurentu firmas peikia, bet viena jis padare - atsiprase.
Skaitykite postus:

Nesivelsiu i gincus, kas kur kodel, visur nesklandumu, problemu pasitaiko..

Tikrai nemalonus ivykis, kai stiklo paketo pakeitimas uztruko ilgai.

Labai atsiprasau, kad taip isejo, ir iskilusio stiklo nepakeitem taip greit kaip tikejotes..

Kaip minejau - tobulumui ribu nera.

Taigi, pasipykote, o gal dabar apie langus diskutuokite wink.gif
Tiesa, juokingai skamba - "pirksime daug langu, bet tikrai ne pas jus" smile.gif Kaip is darzelio biggrin.gif:D:D
Atsakyti
Seku ir aš šiek tiek tą temą, nes jau po kokio mėnesio rinksimės langus (gal šiek tiek ne laikas, bet vis tiek), Pagaliau baigs Alfasz visus mokyti ir gydyti 4u.gif
Kiek skaitau, tai vien tik jo reklama, o kitų dalyvių pasisakymų beveik nėra. Forumas skirtas informacijai dalintis, o reklamuotis reikėtų kitur. Gal tik gaila žmonių, kurie jo pasakas priima už gryną pinigą. 4u.gif
Atsakyti
vadibyninku tokia taktika, visur blogai, tik pas jos gerai smile.gif,tik jos formos daro geritai ir kokibisai, laiku. o paskui kai susiduri su problema,prasidede smile.gif saip visose firmose yra tokios biedos, ne visada pasitaiko, bet yra.
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 11 13, 00:14)
Seku ir aš šiek tiek tą temą, nes jau po kokio mėnesio rinksimės langus (gal  šiek tiek ne laikas, bet vis tiek), Pagaliau baigs Alfasz visus mokyti ir gydyti  4u.gif
Kiek skaitau, tai vien tik jo reklama, o kitų dalyvių pasisakymų beveik nėra. Forumas skirtas informacijai dalintis, o reklamuotis reikėtų kitur. Gal tik gaila žmonių, kurie jo pasakas priima už gryną pinigą.  4u.gif

Dievazi, patapau labai blogu pastebejau.

Jei nuo to kam geriau bus - galiu visai neberasyti cia...

Beje procentu uz surastus klientus cia ar kur kitur - as negaunu, todel tie, kurie mano, kad man byra procentai uz cia surastus klientus ar pan. - labai klysta.

Atsakyti
labukas! gal kas galite rekomenduoti skardininkus? ax.gif reikia isores palangiu ir sutapdinto stogo parapeta apskardinti! is anksti ACIU!!!
Atsakyti