Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

QUOTE(Denisenko @ 2008 12 04, 07:23)
seip mano manimu, jei vejas puca per tuos juosteles, tai negerai, ir jums reiki skambint i ta firma kuri state ir reikalut kad istaisitu broka, aisku jei juos suteikie garantija ir ji dar galiojanti.

Garantija yra. O jie sakė mes nežinom ką čia jums pasiūlyt. Skamba taip tarsi eikit... š
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginaraima: 04 gruodžio 2008 - 22:46
QUOTE(jurginaraima @ 2008 12 03, 22:45)
Norėčiau patarimo, ką tokiu atveju daryt, gal reikalaut pakeisti naujai stiklo paketus. Na ir šiaip norėčiau pabūt kytra  biggrin.gif ir truputi pagrasint, jei labai spardytūsi, bet nežinau savo koziriu  ax.gif

Kozirį jūs turit - tai sutartis ir skundas Vartotojų teisių gynimo tarnybai. biggrin.gif
Daryti reikia taip: raštu surašyti raštą firmai (kokie darbai blogai padaryti, ko jūs norėtumėt - naujų paketų, naujų langų ar nuolaidos) ir įteikti, pasižymėti datą. Kopiją pasilikit sau. Jei po 3 darbo dienų negaunate atsakymo, drąsiai rašykit skundą minėtai tarnybai, pridėkit datuotą pretenzijų raštą ir sutarties kopiją. Ir viskas. Paprastai reikalai lengvai ir greitai "išsisprendžia".
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 12 05, 11:05)
Kozirį jūs turit - tai sutartis ir skundas Vartotojų teisių gynimo tarnybai.  biggrin.gif
Daryti reikia taip: raštu surašyti raštą firmai (kokie darbai blogai padaryti, ko jūs norėtumėt - naujų paketų, naujų langų ar nuolaidos) ir įteikti, pasižymėti datą. Kopiją pasilikit sau. Jei po 3 darbo dienų negaunate atsakymo, drąsiai rašykit skundą minėtai tarnybai, pridėkit datuotą pretenzijų raštą ir sutarties kopiją. Ir viskas. Paprastai reikalai lengvai ir greitai "išsisprendžia".

As esu pries tuos visus gincus per vartotoju teises ir pan. Geriau graziuoju viska issprest. Galima bandyt isspaust nuolaida, jei dar dalis pinigu nesumoketa.
Atsakyti
O ką siūlot kai gražiuoju neina,turi pakeist įskilusį stiklo paketą,į skambučius neatsako,o jei ir atsako tai prasideda eilinis melas?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2008 12 05, 21:32)
O ką siūlot kai gražiuoju neina,turi pakeist įskilusį stiklo paketą,į skambučius neatsako,o jei ir atsako tai prasideda eilinis melas?

Tada kitas reikalas. Reikia rasyti skunda jiems, adresuoti rastu. Per 3 dienas turite gauti atsaka is ju rastiska, jei ne - galite i teisma kreiptis. Jei jie nebankrotuoja dar - tai kazka gal issireikalausite, bent stiklo pakeitimo.
Atsakyti
QUOTE(jurginaraima @ 2008 12 04, 23:46)
Garantija yra. O jie sakė mes nežinom ką čia jums pasiūlyt. Skamba taip tarsi eikit... š

Mano nuomone, jei problema gumose, tai tegul pakeicia guma, jei problema stapikose, tegul pakeica stapikus. nematau cia jukos problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisenko: 06 gruodžio 2008 - 10:21
QUOTE(alfasz @ 2008 12 05, 21:51)
galite i teisma kreiptis. Jei jie nebankrotuoja dar - tai kazka gal issireikalausite, bent stiklo pakeitimo.

apsurdiskai skamba, dar vistiek "RUSISKA" praktika islikus, visiem viskas p..... victory.gif
Atsakyti
gal ir tesos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 12 05, 20:44)
As esu pries tuos visus gincus per vartotoju teises ir pan. Geriau graziuoju viska issprest. Galima bandyt isspaust nuolaida, jei dar dalis pinigu nesumoketa.

Aš tai už. Paprastam (ne vipiniam) vartotojui labai padeda. tongue.gif
Atsakyti
Bet čia ir nuo pačios firmos priklauso, nes būna kad ir toki dalykai nepadeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 12 04, 19:01)
As zinau kas yra laipsninis vedinimas ir kur jis dedasi.Ikeliau nuotrauka kaip atrodo kabliukas,kuris atstoja orlaide vedinimo atzvilgiu.Beja,kabliukas yra metalinis dengtas plastiku  blink.gif
Papildyta:
O va cia,laipsninis vedinimas
user posted image

Siaip as laipsninio vedinimo sau nesideciau.. o jei dar didesnis langelis... sakes.. g.gif
Atsakyti
na saip cia skonio reikalas, gal kitems priimtina smile.gif
Atsakyti