Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lipke @ 2008 02 21, 15:39)
O as info vis dar klausiu zinanciu:gal kas nors turite konkreciu Hettich ir Blum'o furnituros kainu pavyzdziu?Buvo pamineta, kad jis nera labai zenklus - bet mazdaug, kiek (keliais litais ar desimtimis?).Nes blum'o rinkoje daugiau nei hettich (ar gal jis tiesiog populiaresnis), tai idomu, ar verta del to kainu skirtumo ieskoti hettich?

na del kainu skirtumo tai as tikrai nezinau, tik esu girdejus, kad hettich kokybesne furtinura 4u.gif (mano ex dirbo bent jau seniau sioje firmoje vilniuje, tai ten pasakojo pasakojo ko ju geresni, bet as nepamenu,man tada nelabai idomu buvo)
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2008 02 21, 15:55)
na del kainu skirtumo tai as tikrai nezinau, tik esu girdejus, kad hettich kokybesne furtinura  4u.gif  (mano ex dirbo bent jau seniau sioje firmoje vilniuje, tai ten pasakojo pasakojo ko ju geresni, bet as nepamenu,man tada nelabai idomu buvo)

Aciu aciuks.gif
dabar bandau kazkieno nurodytam agva.lt puslapyje pasiziurineti, tik pvz., begeliu nei blum'o, nei hettich kol kas neaptikau.bet dar tik pradejau ziurineti, gal rasiu.labai puiku, kad kainos sudetos. thumbup.gif
Atsakyti
As lankiausi pas 4 baldininkus, ir visi tvirtino kad skirtumas tarp blum ir hettich yra toks nezenklus, kad verta rinktis blum. Ju geresni. Galima pagalvoti kad kisa ta blum, bet jie visi dirba ir su tais ir su tais. Cia tik is mano asmenines patirties. ax.gif
Atsakyti
pixselstone
norejau paklausti gal kas turi ar mate virtuve kaip atrodo tokia stalviršio spalva: Ar tie taskeliai labai smukus - 1-2 mm ar stambesni... Negaliu apsisprest.. Noriu ja prie zebrano derint.. Idomu kaip atrodys.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 02 21, 16:54)
pixselstone
norejau paklausti gal kas turi ar mate virtuve kaip atrodo tokia stalviršio spalva:  Ar tie taskeliai labai smukus - 1-2 mm ar stambesni... Negaliu apsisprest.. Noriu ja prie zebrano derint.. Idomu kaip atrodys..  g.gif

siūlau nueiti į termopalą ir gyvai pažiūrėti didesnį gabalą, palyginti ar tiknka prie zebrano
nes vienai atrodo internete vaizdas, kitaip "plaušelis" laminato kurį atsineša baldininkai ir dar kitaip kai gyvai pamatai
aš kai buvo atėję baldininkai vienas spalvas išsisrinkau, bet kai nuvažiavau į termopalą ir pradėjau lyginti, derinti, nu tai visiškas š... blush2.gif pasirodė ką buvau išsirinkusi, tai paskui vietoj derinau, ten gabalais stalviršis sudėtas ir plokštės lentomis tokiomis prikabinta, tai pasiėmiau stalviršį patinkantį ir žiūrėjau kuri plokštė dera, o jei tu jau išsirinkai plokštę, tai ją dėlioji prie stalviršių
tą patį dariau ir finų medyje ir išsirinkau kas mano skoniui tiko thumbup.gif ir labai, labai džiaugiuosi, kad tą ekskursiją dariau, nors ir buvau devintam nėnesį nestuke.gif bet laksčiau su tom plokštėm pirmyn atgal, net stebėjo mane viena darbuotoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 11:08)
kažkaip apie tai, kad šviesą užstos nepagalvojau doh.gif galvoju vis tiek iš šono kris, gal užteks ax.gif

Dabar sukiojuosi anytos virtuvėje su panašiu į Tavo nusižiūrėtąjį baru (ir su viršutine lenta, ir su papildomu staliuku). Be papildomo baro apšvietimo prapultis būtų, nes šoninį apšvietimą arba pati užstoju, arba tas papildomas staliukas. Naujoje mano virtuvėje irgi baras prašyte prašosi (virtuvė nišoje bus), tačiau tas anytos baras taip siaubingai man nepatinka, kad darysime paprastas spinteles (bulvėms hihihi.gif ) su stalviršiu, gal tik lentynėlėmis paįvairintas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 21 vasario 2008 - 17:26
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 17:10)
siūlau nueiti į termopalą ir gyvai pažiūrėti didesnį gabalą, palyginti ar tiknka prie zebrano
nes vienai atrodo internete vaizdas, kitaip "plaušelis" laminato kurį atsineša baldininkai ir dar kitaip kai gyvai pamatai
aš kai buvo atėję baldininkai vienas spalvas išsisrinkau, bet kai nuvažiavau į termopalą ir pradėjau lyginti, derinti, nu tai visiškas š... blush2.gif pasirodė ką buvau išsirinkusi, tai paskui vietoj derinau, ten gabalais stalviršis sudėtas ir plokštės lentomis tokiomis prikabinta, tai pasiėmiau stalviršį patinkantį ir žiūrėjau kuri plokštė dera, o jei tu jau išsirinkai plokštę, tai ją dėlioji prie stalviršių
tą patį dariau ir finų medyje ir išsirinkau kas mano skoniui tiko  thumbup.gif ir labai, labai džiaugiuosi, kad tą ekskursiją dariau, nors ir buvau devintam nėnesį  nestuke.gif bet laksčiau su tom plokštėm pirmyn atgal, net stebėjo mane viena darbuotoja  ax.gif

drinks_cheers.gif as lygiai ta pati dariau, su lentute prie stalvirsiu laksciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2008 02 21, 17:44)
As lankiausi pas 4 baldininkus, ir visi tvirtino kad skirtumas tarp blum ir hettich yra toks nezenklus, kad verta rinktis blum. Ju geresni. Galima pagalvoti kad kisa ta blum, bet jie visi dirba  ir su tais ir su tais. Cia tik is mano asmenines patirties. ax.gif

oi as tai tikrai nezinau, bet vieni sako vienaip, kiti kitaip, bet zodziu dar idedu radau firmos apie kuria sakiau hetticha kur pardavineja atstovai Vilniuje www.furnitera.lt rolleyes.gif
Atsakyti
help.gif MERGINOS NEMANAU AR KAS TURI TOKIA KRIAUKLE(TURIU OMENYJE) PALEPEJE. pas mane viena virtuveje iseis tokia siena, ir nerandu vietos kriauklei pastatyti(mazai erdves) verysad.gif ir galvoju, gali buti labai nepatogu g.gif ir jau neina spinteles pakabinti ispalutiems indamS, bet gal cia ne beda yra stalciai. kaip jus manot patarkit, gal neverta daryt kriaukles tokioje vietoje. gal ieskot kitokios kokioS NORS iseities. verysad.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 21 vasario 2008 - 19:11
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 19:10)
help.gif MERGINOS NEMANAU AR KAS TURI TOKIA KRIAUKLE(TURIU OMENYJE) PALEPEJE. pas mane viena virtuveje iseis tokia siena, ir nerandu vietos kriauklei pastatyti(mazai erdves) verysad.gif ir galvoju, gali buti labai nepatogu g.gif ir jau neina spinteles pakabinti ispalutiems indamS, bet gal cia ne beda yra stalciai. kaip jus manot patarkit, gal neverta  daryt kriaukles tokioje vietoje. gal ieskot kitokios kokioS NORS  iseities.  verysad.gif user posted image

Na žiūrint koks aukštis iki lubų - jei plaunat indus reikės stovėt įrėmus kaktą/pakaušį į lubas ar pritūpus, tai tuomet nekas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 21 vasario 2008 - 19:14
verysad.gif turbut 1,50
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 20:10)
help.gif MERGINOS NEMANAU AR KAS TURI TOKIA KRIAUKLE(TURIU OMENYJE) PALEPEJE. pas mane viena virtuveje iseis tokia siena, ir nerandu vietos kriauklei pastatyti(mazai erdves) verysad.gif ir galvoju, gali buti labai nepatogu g.gif ir jau neina spinteles pakabinti ispalutiems indamS, bet gal cia ne beda yra stalciai. kaip jus manot patarkit, gal neverta  daryt kriaukles tokioje vietoje. gal ieskot kitokios kokioS NORS  iseities.  verysad.gif user posted image

ieskok gal kitos vietos...indai stalciuose tikrai bus nepatogu, o jei jie bus labai sandarus, tai dar ir gali kvapa igyti. Na nebent jei indaplove kitoj pusej ir ten indauja, tai gal dar tada....
Atsakyti