Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

doh.gif Man jau nusibodo mastyt apie spalvyna virtuvės... biggrin.gif Vis dėl to virtuvėlė bus beveik balda, baldo medžio, o stalviršis tamsus ažuolas, labai tikiuosi, kad nenusigrybavau su spalva. Nedarysiu ir "rėmų" spintelių tamsiai rudų, pagalvojau, kad gali negražiai atrodyti... bus tokios pačios spalvos kaip ir spintelės g.gif rolleyes.gif hmz... iki savaitės pabaigos dar galiu keisti norus, kol kas tik stalviršį pakeičiau 3 kartus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, kiek kainuoja dirbtinio akmens stalviršis? galvoju tokį dėt, tik kainos neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 11:26)
doh.gif Man jau nusibodo mastyt apie spalvyna virtuvės... biggrin.gif  Vis dėl to virtuvėlė bus beveik balda, baldo medžio, o stalviršis tamsus ažuolas, labai tikiuosi, kad nenusigrybavau su spalva. Nedarysiu ir "rėmų" spintelių tamsiai rudų, pagalvojau, kad gali negražiai atrodyti... bus tokios pačios spalvos kaip ir spintelės g.gif  rolleyes.gif hmz... iki savaitės pabaigos dar galiu keisti norus, kol kas tik stalviršį pakeičiau 3 kartus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano manymų spalvos turėtų gerai derėti tarpusavy, bent jau man patinka šviesūs baldai, o ąžuolinį stalviršį patys turime thumbup.gif , man patinka.
Geras sprendimas nedaryti rėmų tamsių.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 03 05, 13:03)
Mano manymų spalvos turėtų gerai derėti tarpusavy, bent jau man patinka šviesūs baldai, o ąžuolinį stalviršį patys turime thumbup.gif , man patinka.
Geras sprendimas nedaryti rėmų tamsių.

Natūralaus ąžuolo, ar čia tik spalva taip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 05, 12:08)
Natūralaus ąžuolo, ar čia tik spalva taip vadinasi?

Ne čia tik spalva taip vadinasi ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 03 05, 11:26)
doh.gif Man jau nusibodo mastyt apie spalvyna virtuvės... biggrin.gif  Vis dėl to virtuvėlė bus beveik balda,

drinks_cheers.gif As irgi po ilgu svarstymu nusprendziau daryti balta virtuvini, su baltomis sienelemis ir nemaisytu su kita spalva, tik stalvirsi granito desiu... tamsiai zalio labai noriu. Ar toki imanoma gauti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 05, 12:55)
drinks_cheers.gif  As irgi po ilgu svarstymu nusprendziau daryti balta virtuvini, su baltomis sienelemis ir nemaisytu su kita spalva, tik stalvirsi granito desiu... tamsiai zalio labai noriu. Ar toki imanoma gauti?  g.gif

Manau kad tikrai galima gauti ax.gif reikia tik internete susirast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 03 05, 07:58)
ačiū, labai laukiau kokio nors komentaro. Nudžiuginot dėl laiko,gal ir mums pasiseks bigsmile.gif . O dėl kokybės žiūrėsim, apie garantiją ir nepaklausiau. Mūsų stalas irgi storom kojom"Seklyčia"

Mūsų "Kamilė". Pasižiūrėjau, tai mūsų išrinkti baldai labai panašus į tavo. Na atrodo, tai tikrai graziai. O Virtuvę mums darė "Alantas". Tai likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 05, 14:32)
Mūsų "Kamilė". Pasižiūrėjau, tai mūsų išrinkti baldai labai panašus į tavo. Na atrodo, tai tikrai graziai. O Virtuvę mums darė "Alantas". Tai likau labai patenkinta.

O kokios kainos "Tauru kedro" gaminamu stalu ir kedziu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 05, 13:52)
O kokios kainos "Tauru kedro" gaminamu stalu ir kedziu? ax.gif

klausėte ne manęs, bet atsakysiu. Stalai nuo, maždaug, 1100 litų, kėdės apie 300 lt ir daugiau, labai priklauso nuo to ar medžio masyvas(o daugiausia tik iš jo jie gamina), ąžuolas ar beržas, faneruotė, nuo išmatavimų, modelio ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 05 kovo 2008 - 18:56
Sveikutes!

Norejau del sieninio stiklo (vietoj plyteliu cia),kur gaminamas ir mazdaug kokios kainos,girdejau buna su apsvietimu,gal kas turit.
Aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 03 05, 19:53)
klausėte ne manęs, bet atsakysiu. Stalai nuo, maždaug, 1100 litų, kėdės apie 300 lt ir daugiau, labai priklauso nuo to ar medžio masyvas(o daugiausia tik iš jo jie gamina), ąžuolas ar beržas, faneruotė, nuo išmatavimų, modelio ir pan.

Paskambinau ir paklausiau del tu iskilymu. Pasake, kad medzio masyvas taip ir turi buti. Bet jug 2 savaites tik praejo. Na suprate, kad esu nepatenkinta pasiule atvaziuoti ir parasyti pretenzija. Tikrai nuvaziuosiu, nes jei kokybiskai isdirbtas medis, tai kodel jis turi sutrukineti. Jug ne kazkokioje patalpoje stovi, kur oro kaita butu. Supykau. Kaina nemaza ir dar jie man aiskina nesamones. Na jei as neteisi, tai merginos jus man tada paaiskinkit, kaip tai gali buti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(skarinka @ 2008 03 05, 21:07)
Paskambinau ir paklausiau del tu iskilymu. Pasake, kad medzio masyvas taip ir turi buti. Bet jug 2 savaites tik praejo. Na suprate, kad esu nepatenkinta pasiule atvaziuoti ir parasyti pretenzija. Tikrai nuvaziuosiu, nes jei kokybiskai isdirbtas medis, tai kodel jis turi sutrukineti. Jug ne kazkokioje patalpoje stovi, kur oro kaita butu. Supykau. Kaina nemaza ir dar jie man aiskina nesamones. Na jei as neteisi, tai merginos jus man tada paaiskinkit, kaip tai gali buti. g.gif

O patenkinta, tai del savo virtuves.
Atsakyti