Įkraunama...
Įkraunama...

Totalus pasikeitimas.

Man irgi patinka bigsmile.gif
Bet kažko nėr noro jas dėvėt doh.gif: Ir visad kai dėviu suknelę jaučiuos tokia išsupusčius doh.gif: O man tas jausmas nepatinka laugh.gif Ir vis viliuos ,kad kai bus šiltas oras išsitrauksiu iš spintos sukneles ir pradėsiu dėvėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 03 18, 15:17)
man tai pas visas yra geresniu/blogesniu derinuku, bet va kas patinka tai kad jos beveik visalaik su suknutem/sijonais smile.gif grazu, mergitiska taip.. man tai biski kancia tos suknutes, kartais nesioju bet nepatogu

sjonus tai galiu nesiot ir nesiot, tik nebepatinka man mano turimi ilgi batai tai laukiu kada atsils, kad galeciau trumpus baciukus nesiot blush2.gif o sukneles ziauriai noreciau nesiot, bet neatrandu ka daryti, kad neliptu prie pedkelniu ir tada nesikeltu i virsu. labai nemegstu kai panos nesioja sukneles ir matosi, kad nepatogiai su jom jaucias, del to tampo i apacia pastoviai. nenoriu kad ir man taip butu biggrin.gif
Atsakyti
Man tai visai idomu, kaip sekasi temos autorei keisti savo stiliuka rolleyes.gif Galetu imesti kokiu pirkinuku ar derinuku foto ax.gif
Atsakyti

Man su sijonais ir suknelem ir tas pats, galiu nesiot ir nesiot, bet su auliniais batais nesinori, ypac, kad dauguma mano suknuciu lengvos, spalvotos kaip ir sijonai.Tai laukiu siltesniu oru, o beveik visa ziema taip ir prasitasiau su dzinsais ir auliniais batais doh.gif
Atsakyti
mama man atidave savo megzta suknele, oj kaip nesiosiu ja:)
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2008 03 20, 17:23)
mama man atidave savo megzta suknele, oj kaip nesiosiu ja:)

foto parodom 4u.gif
Atsakyti
fotikas kraunasi:)) nieko ten ispudinga, tiesiog seip miela
Atsakyti
http://img404.images.../img3294qz1.jpg

http://img169.images.../img3295qs8.jpg

tik tingejau lyginti ir rengtis:}}}
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2008 03 22, 16:19)

daili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 20, 15:48)
ačiū labai už palaikymą  smile.gif  o dėl soliariumų.. Šiaip net nerūpėtų man jie, jei mano oda nebūtų tokia balta.. Visi klausinėja, kas tau, gal sergi, kad tokia išbalus  doh.gif  siaubas kaip žudo tokie klausimai.. O jau ką kalbėti apie rudas drauges  verysad.gif

i tokius klausimus galima atsauti: "As is pieno plaukusi, mano oda kaip aristokraciu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 10 29, 17:09)
i tokius klausimus galima atsauti: "As is pieno plaukusi, mano oda kaip aristokraciu" lotuliukas.gif

Arba kaip vaiduoklio biggrin.gif
Atsakyti
O tai kaip tau sekasi Jurga?
Atsakyti