Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

As irgi tik 2 poras nestukiniu dzinsu turiu, visi kiti drabuziai vis dar tinka. Ilendu i dauguma savo sukneliu ir bliuskuciu, kurios platesnio modelio arba tamprios. Dabar pilvukas vis sparciau auga, bet gerai, kad tik pilvukas, o visa kita - savo vietose! bigsmile.gif Vienintelio dalyko nerandu parduotuvese - timpu (leggings) nestukems... Na, bent Kaune negavau niekur... Maciau Pinolinos puslapy kazka tokio ir kaip tik poryt vaziuoju i Vilniu, tik nelabai zinau, kurgi tas prekybos centras ''Mada'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2008 05 27, 21:13)
As irgi tik 2 poras nestukiniu dzinsu turiu, visi kiti drabuziai vis dar tinka. Ilendu i dauguma savo sukneliu ir bliuskuciu, kurios platesnio modelio arba tamprios. Dabar pilvukas vis sparciau auga, bet gerai, kad tik pilvukas, o visa kita - savo vietose!  bigsmile.gif Vienintelio dalyko nerandu parduotuvese - timpu (leggings) nestukems... Na, bent Kaune negavau niekur... Maciau Pinolinos puslapy kazka tokio ir kaip tik poryt vaziuoju i Vilniu, tik nelabai zinau, kurgi tas prekybos centras ''Mada''  g.gif

Kaune, naujoj parduotuvej Mamamija tikrai yra timpu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 05 27, 10:07)
Pilnai pritariu kad nereik pirkelioti tipo spec drabuziu nestukems....as ir netikejau kad taip lengvaiir pigiai prasisuksiu, vero modoj nusipirkau su guma 2 linines kelnes po 59 Lt baltas ir juodas, MANGO radau ilgom rankovem labai grazias maikutes, svelniai ruzavos spalv 65 Lt, ir netycia akropolyje uzejau i teranova ir ten tokios kelnes linines tik po 49 Lt iskarto stveriau, nes guma svelni trikotazine eina per via pilvuka thumbup.gif  tik aisku visas kelnes nesiau trumpinti, bet tai niekis palyginus su kainom,pav toj pinolinoj buvau tai tokios linines kelnes su guma 289  blink.gif sijonas panasiai...nu blyn pagalvojau...

Sveiki, aš vakar paskaičius irgi nulekiau į Akropolį ir taip pat radau Teranova parduotuvėj puikių kelnių ir tik 50 lt. aisku griebiau ir negalejau atsidziaugt, kad taip pigu. thumbup.gif Dar maikute prigriebiau platejancia už 20 lt., tikrai neisiu daugiau i parduotuve specialiai nesciom, nes ten kainos dideles, o čia taip pigiai pavyko apsiprekinti.
Dabar jau turiu 3 kelnes ir viena sijona, manau gal užteks jau. g.gif

Sėkmes kitoms ieskant gražių ir patogių drabuželių.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 05 28, 09:28)
Kaune, naujoj parduotuvej Mamamija tikrai yra timpu thumbup.gif

Liuks! Reikes uzsukt! bigsmile.gif Ilgai LT nebuvau, tai net nezinojau apie sia parduotuve...
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2008 05 28, 11:46)
Sveiki, aš vakar paskaičius irgi nulekiau į Akropolį ir taip pat radau Teranova parduotuvėj puikių kelnių ir tik 50 lt. aisku griebiau ir negalejau atsidziaugt, kad taip pigu. thumbup.gif Dar maikute prigriebiau platejancia už 20 lt., tikrai neisiu daugiau i parduotuve specialiai nesciom, nes ten kainos dideles, o čia taip pigiai pavyko apsiprekinti.
Dabar jau turiu 3 kelnes ir viena sijona, manau gal užteks jau. g.gif

Sėkmes kitoms ieskant gražių ir patogių drabuželių.

kokios ten kelnės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2008 05 28, 13:10)
Liuks! Reikes uzsukt!  bigsmile.gif  Ilgai LT nebuvau, tai net nezinojau apie sia parduotuve...

nu o aš visada čia būnu, bet irgi nežinau kas čia per nauja parduotuvė, kur ji ir kas ten įdomaus parsiduoda ax.gif
apšvieskit, ką smile.gif

o jau radau internete - nu kaip fainiai, eisiu šiandien aplankyt pasidairyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dei: 29 gegužės 2008 - 07:28
QUOTE(dei @ 2008 05 29, 06:26)
nu o aš visada čia būnu, bet irgi nežinau kas čia per nauja parduotuvė, kur ji ir kas ten įdomaus parsiduoda  ax.gif
apšvieskit, ką  smile.gif

Vakar buvau - ji Savanoriu pr., ties Los Patrankos. Interneto puslapis rimciau atrode, nei pati parduotuve... Isvis tuscia beveik, keli rubai kabo, timpu, kokiu ieskojau, irgi nebuvo... doh.gif Timpas Zaroj nusipirkau, anksciau nepagalvojau, kad ten ju reiktu paieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2008 05 29, 09:31)
Vakar buvau - ji Savanoriu pr., ties Los Patrankos. Interneto puslapis rimciau atrode, nei pati parduotuve... Isvis tuscia beveik, keli rubai kabo, timpu, kokiu ieskojau, irgi nebuvo...  doh.gif Timpas Zaroj nusipirkau, anksciau nepagalvojau, kad ten ju reiktu paieskot smile.gif

tai kaip - nera visko, kas internete matosi?

o kaip kainos ten?
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2008 05 27, 22:13)
As irgi tik 2 poras nestukiniu dzinsu turiu, visi kiti drabuziai vis dar tinka. Ilendu i dauguma savo sukneliu ir bliuskuciu, kurios platesnio modelio arba tamprios. Dabar pilvukas vis sparciau auga, bet gerai, kad tik pilvukas, o visa kita - savo vietose!  bigsmile.gif Vienintelio dalyko nerandu parduotuvese - timpu (leggings) nestukems... Na, bent Kaune negavau niekur... Maciau Pinolinos puslapy kazka tokio ir kaip tik poryt vaziuoju i Vilniu, tik nelabai zinau, kurgi tas prekybos centras ''Mada''  g.gif

Aš tai paprastas timpes nešioju, neneštukines smile.gif
Atsakyti
gal ir gerai tos timkes, bet tai man jos nusiraitoja nuo pilvuzo zemyn ir paskui einu su timkem kurios besilaiko tik ant klubu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2008 05 29, 16:10)
gal ir gerai tos timkes, bet tai man jos nusiraitoja nuo pilvuzo zemyn ir paskui einu su timkem kurios besilaiko tik ant klubu doh.gif

Na, aš jas nešioju po sarafanu, tai nesimato, kad nusiraitojusios jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 05 01, 21:17)
aš prekinausi Urmo bazėj  nestuke.gif skyrėly, labai fainų rūbelių yra - megztukai, palaidinės, džinsiukai  thumbup.gif

AR GALI PATIKSINTI KUR?
Atsakyti