Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(ugnet @ 2009 05 28, 18:28)
labai nepatiko,net neisnaudojau viso,issausino labai oda,visa nuserpetojo,nors mano ziaurei riebi,ir taip kai nusiprausi traukia visa veida,taip nemaloniai
Papildyta:
o siuo metu naudoju is kanebo- sensai silky purifying- mud soap, pakolkas labai petenkinta

Keista, nes mano oda net ne riebi, o misri, tai visiskai neissausino odos g.gif Bet man jis patiko, taciau po ilgesnio naudojimo nebesijaute jokio efekto g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 27, 20:56)
Dabar prausiuosi:
user posted image

nu ir kaip tas muilas? ar nesausina? tinka ir veidui?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 05 26, 14:25)
kokie butu atsiliepimai apie the body shop prausikli arbatmedzio serijos? g.gif

Neblogas tikrai, turejau ir tonika ir sveitikti veido is tos serijos, ir dar kauke, tai labiausiai patiko sveitiklis. smile.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju L'Occitane red rice prausikli, tonika ir fluida. Puikus gaminys (mano oda rieboka)
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 30, 12:46)
nu ir kaip tas muilas? ar nesausina? tinka ir veidui?

Man jis thumbup.gif
Dabar jau pedėjau į šalį LCB M120 prausiklį, kuriuo pusmetį atsigžiaugti negalėjau ax.gif
O muilas gerai nuprausia makiažą, praktiškai nesausina (bent ne daugiau nei bent kuris kitas). IR tušas labai gerai nusiplauna. Žodžiu 10 balų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 31 gegužės 2009 - 10:20
QUOTE(jadzka @ 2009 05 31, 11:20)
Man jis  thumbup.gif
Dabar jau pedėjau į šalį LCB M120 prausiklį, kuriuo pusmetį atsigžiaugti negalėjau ax.gif
O muilas gerai nuprausia makiažą, praktiškai nesausina (bent ne daugiau nei bent kuris kitas). IR tušas labai gerai nusiplauna. Žodžiu 10 balų smile.gif

koks tavo odeles tipas?
Atsakyti
MARY KAY prausiklis riebiai misriai odai thumbup.gif Kiek buvau bandzius is vaistiniu ir kosmetologes pirkusi tai nelabai padedavo,oda vistiek budavo po kiek laiko susiriebaluoja,o dabar susitvarke 4u.gif
Atsakyti
na oa s ateinu pagirti La Roche Posay gelinio prausiklio Effaclar serijos thumbup.gif superinis,viena sgeriausiu kada turetu,puikiai nuplauna makiza,negrauzia akyciu ir odyte tokia svarisvari jauciasi nuprausus ax.gif
Atsakyti
Neutrogenos ir man patinka svelnus ir nesausina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2009 05 27, 18:19)
Gal kas bandet Garnier pure activ?
kokie butu atsiliepimai ir kaina jo?

prausiklio ir toniko kaina apie 20 litu, ziurejau parduotuvej, jeigu netureciau prausikliu, tai nusipirkciau, bet dabar daug turiu visokiu nesunaudotu, neseniai pradetu, pries pora dienu nusipirkau dar clean&clear prausikli-kauke nuo inkstiru, mano odai tinka, po to dar valikliu patepu, ir nakciai nieko nedarau, taip kas antra diena pasausinu biski oda, o kita diena jau margarita prausiklis, tonikas ir kremas, oda labai susitvarkius, graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
kiek prausikliu isbandzius, nei vienas netiko mano odai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2009 06 06, 23:20)
kiek prausikliu isbandzius, nei vienas netiko mano odai sad.gif

o kokia tavo oda ir kokius prausiklius isbandei? smile.gif
Atsakyti